-
[QUOTE=Astatin;96835]bağa gel bostana gel diyor...:D
sorun eksik..hangi periyodu soruyorsun? dur biraz daha alevlendireyim ortalığı...bu sistemin yatay piyasa modu var:) mesela bugün bile 275 puan yaptı net 3 işlemde :):D:D:D evet tepkileri alayım.dng.dng[/QUOTE]
mesela şu an benim sistem; yurtdışında değişim yok, spotta değişim yokken 30,150 ye çekerek feyk attılar diyor..:..:
-
bizim borsa ikince seans cosaçak gibi duruyo
credit suisse 2.seans 10 milyon mal almiş
-
Grafik koyamıyorum! Sistemime göre dax ve fdji'deki düşüş sahte geri çekilme yapıyor.Henüz al sinyali gelmedi ama sanırım bir kopma olacak!
-
[quote=bull market;96838]Evet ciddiyim, arada bir system tester test ediliyor diye bi yazı okumuyormusunuz? ne sandınız yani, adamalar terminal yapacakda, sizin kullandığınız sistemler aynen çekilemeyecekmi sanıyorsunuz? eğer bunu bilmiyordum diyeceksen asti üzülürüm, sen yapma bari bunu, bilmeyen duymayan yok bunu...kayıtlı tüm sistemlerin aynen çekilir ve görülebilir, test ederler bakarlar ne iş diye? hangi ıp adresinden hangi emirleri giriyon hepsi ama hepsi izlenebilir, ben bunda ciddi değil eminim okeymi? saygılar...[/quote]
Ya teknik olarak çok mümkün o ayrı bir konu da...şirket böyle bir şeyi nasıl yapar daah doğrusu yapmayı nasıl göze alır...hımm..araşttiriciim bu konuyu
-
[QUOTE=bull market;96838]Evet ciddiyim, arada bir system tester test ediliyor diye bi yazı okumuyormusunuz? ne sandınız yani, adamalar terminal yapacakda, sizin kullandığınız sistemler aynen çekilemeyecekmi sanıyorsunuz? eğer bunu bilmiyordum diyeceksen asti üzülürüm, sen yapma bari bunu, bilmeyen duymayan yok bunu...kayıtlı tüm sistemlerin aynen çekilir ve görülebilir, test ederler bakarlar ne iş diye? hangi ıp adresinden hangi emirleri giriyon hepsi ama hepsi izlenebilir, ben bunda ciddi değil eminim okeymi? saygılar...[/QUOTE]
[IMG]http://www.google.com.tr/images?q=tbn:weT5-FbXSEQnjM::2.bp.blogspot.com/_cuOpvpGX8uw/SZSYJk7JH-I/AAAAAAAAAIM/eyERvYaKRTU/s400/kucuk_emrah.jpg[/IMG]
hehehe benim hiç Matriksim olmadı ağabey
Fakat duymuştum bu sistemleri çektiklerini
-
ny fed imalat endeksi -32 beklenrken -38.2 geldi..
-
30,400 kırılmadan vobdan cacık olmaz.
-
bugünkü 30150 den ziyade cuma kapanışa yakın gelen satışlar fake ti demek daha doğru olur bence..bakalım 30425 denenecekmi bi kez daha ?
-
[QUOTE=VOBiX;96846]30,400 kırılmadan vobdan cacık olmaz.[/QUOTE]
önce pilav stü kuru yapıyor abisi sonra cacık..
Ana ve ovul sistemlerim su yüzeyinde
Ana sistemim 12 marttan beri su yuzeyinde
-
[QUOTE=VOBiX;96846]30,400 kırılmadan vobdan cacık olmaz.[/QUOTE]
şubat vade sonunda pozisyonlar nisan vadeye taşınırken 30.500-31.500 aralığından taşıdılar pozisyonları.. onun için bu aralık önemli..!!!
-
[QUOTE=fXci;96848]önce pilav stü kuru yapıyor abisi sonra cacık..
Ana ve ovul sistemlerim su yüzeyinde[/QUOTE]
Köpengbalinasının biri bacaklarından tutup suyun altrına çekiverir bir anda.
Gerçi benim sistmeler de alda ama nedense içime sinmiyor.
-
jerfin pozisyonsuzum . kararsızım hexen baba nerdesin