Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)
Printable View
Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)
[quote=bull market;96849]Araştır araştır, explorer, advisordekiler ve system tester bölümleri genelde versiyon değişikliği yapıldığında bikaç gün test ediliyor ayağına çekiliyor, her zaman yapmıyorlar tabii, ama belkide yapıyolardır artık orasını bilmem, ama bu işten anlayanlar bilirlerki seninde dediğin gibi mümkün ve zamanlamasını bilemezsiniz, dediğim gibi, genelde versiyon değişince bu yoldan bişeyler oluyor ama nasıl yaptıklarını teknik olarak bulmak bu kounun uzmanlarınca daha kolay olur, bizi aşar, ben artık matriksde sistem falan çalıştırmmam kararı aldım, çalışanlarda eskiler, dursun onlar:) saygılar...[/quote]
what is the matrix :D
bana biraz paranoya geliyor bunlar ya,teknik olarak mümkündür o ayrı..
[QUOTE=Astatin;96853]Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)[/QUOTE]
Astatin ben gaza getirmedim demi seni ? ana sisteme uymam 5 dakiklik dal derse dalıcam
[quote=bull market;96849]Araştır araştır, explorer, advisordekiler ve system tester bölümleri genelde versiyon değişikliği yapıldığında bikaç gün test ediliyor ayağına çekiliyor, her zaman yapmıyorlar tabii, ama belkide yapıyolardır artık orasını bilmem, ama bu işten anlayanlar bilirlerki seninde dediğin gibi mümkün ve zamanlamasını bilemezsiniz, dediğim gibi, genelde versiyon değişince bu yoldan bişeyler oluyor ama nasıl yaptıklarını teknik olarak bulmak bu kounun uzmanlarınca daha kolay olur, bizi aşar, ben artık matriksde sistem falan çalıştırmmam kararı aldım, çalışanlarda eskiler, dursun onlar:) saygılar...[/quote]
ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?
[QUOTE=Astatin;96835]bağa gel bostana gel diyor...:D
sorun eksik..hangi periyodu soruyorsun? dur biraz daha alevlendireyim ortalığı...bu sistemin yatay piyasa modu var:) mesela bugün bile 275 puan yaptı net 3 işlemde :):D:D:D evet tepkileri alayım.dng.dng[/QUOTE]
Eee sonrası ne?
bağa gel bostana gel [COLOR="Red"]shorta gel destan gel[/COLOR] mi?
bağa gel bostana gel [COLOR="DarkGreen"]longa gel destana gel [/COLOR]mi?
[QUOTE=mersiyk;96852]jerfin pozisyonsuzum . kararsızım hexen baba nerdesin[/QUOTE]
ben short devammm... az önceki sahte yukarı çekişten sonra rahatladım, yaslanayım arkama..:..:
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6284/newsistem.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;96856]ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?[/QUOTE]
Ben MSte bakıyorum mesela. Tek sıkıntısı 5 dkda bir veri çekme derdi var.
[quote=fXci;96855]Astatin ben gaza getirmedim demi seni ? ana sisteme uymam 5 dakiklik dal derse dalıcam[/quote]
:) nayır
Bakın akşama IMF haberi var... uzunlardan ve sistemimin al olmasından umutluyum...
Saat 18:30 da bakan ŞİMŞEK basın toplantısıyla IMF ile gelinen son durumu açıklayacak, gelişmeler çok hızlı olabilir, yada gelişmeyi borsa çok hızlı fiyatlayabilir..
Bu sefer güniçi değilde, piyasalar kapandıktan sonra gelecek bu açıklamayla uzunlar şanslıdır bana göre, ama tabii herkesin kendi fikri, flat kalmak isteyende olabilir..
Sonuçta açıklama en sonunda piyasa kapalıyken yapılacak..
Şimdi buna göre herkes ayağını uzatsın, ayağını yorganına göre uzatmayan cezayı büyük öder bence, sonra vay ben duymadım, vay ben düşünemedim demesin, yarın sabaha piyasalar ne yapar en ufak kesin emare yok, ama ben sistemime güveniyorum, yarın sabah terse gelirsekde satar çıkarım, ama geceye pozisyonum risksiz olacak şekilde ayarlayacağım, saygılar....
[quote=Astatin;96853]Astatin 30025 1/5 fantazi long yapar..yok ya yanlış yazmadım long..:)[/quote]
Gözlerim Yaşardı .dng:D
[QUOTE=YAVUZHAN;96854]what is the matrix :D
bana biraz paranoya geliyor bunlar ya,teknik olarak mümkündür o ayrı..[/QUOTE]
Bana da aracı kurumlardan biri söyledi daha önce. Ama böyle güncelleme ayağına çektiklerini bilmiyordum. Gerçi kim söylerse söylesin bir denetimle ispatlanmadıktan sonra "kimin doğru söylediğini nereden bileceksiniz!"