-
[quote=Astatin;257154]Patron teprik ederim lnkten hemen iki kolon dizdim... AMma vallah billah ben bilimsel çalıştım hep...Yılları bulan sayısal loto kariyerimde iki önemli bilimsel buluşum var.
1) Birbirini Seven Sayılar Teoremi:..: (Copy Right & All Right Reserved By Astatin); Fark ettim ki, bazı sayılar birbirini seviyor ve birlikte geziyor. :D
İstatistiği var bunun..Ama öyle düz değil..Yani 2, 8 i sever falan gibi değil...Bizim Aşk-I Memnu dizisi veya bizim sosyetenin aşkları gibi...Yani bir hafta önce 4, 19 u bafilediyse bu hafta 30 38 i bafileyecektir gibi:D:D
2) İyi Bir Hikaye Şart; Evet abi kupondaki sayılarla veya kuponu yatırış şekliyle ilgili sağlam bir hikayen olacak. Yoksa çıkmıyo meret. Hiç unutmadığım bir tanesi; devirli hafta manyak para birikmiş, ikramiye çıkan adamın hikayesi şu; Bir cumaretsi sabah telefon geliyor, İzmir deki annesi rahatsızlanmış.Apar topar gidip garda izmire bilet arıyor..5 dakika sonra kalkacak bir otobüse billet alıyor..otobüs yola çıkıyor mola veriyor..tekrar kalkıyor 1 saat sonra [B]ufak çocuklardan birinin mıçması geliyor..annesi yalvar yakar kaptan 1 mola yerinde duruyor[/B]...hazır durmuşken ben de bir çay içeceğim diyor kaptan..bizimki kızıyor tabi, gecikeceği için..ama oda iniyor büfeleri gezerken bir gazete ve su alayım diyor..bayide loto makinesi olduğunu fark ediyor..bir kaç kolon oynayıp veriyor yatırmak için...para üstü 2 lira mı ne..büfeci abi bozuk yok makineden 2 liralık oynayayımmı diyor..bizimli de oyna diyor... [B]Makinanın oynadığı 1x milyon TL kazanıyor[/B]...:..::..:
Benzer pek çok hikaye var...:..::..:[/quote]
Mok gibin para kazanmak bu mu acaba :)
-
Cuma uzunları 800 civarından kapadım nedenide ben 71000 kadar çıkardiye
bekledim fakat çıkamadı hafif zayıflık başladı duruma göre sonra tekrar uzarım
veya sistem sata geçerse az kısalırım.
-
cuma zarar yazdım bugün sabah açtığım ilk pozda zararla stoplandı ... bugün ağırdan alacam biraz ... canım sıkkın .... trend istiyoruz artık ... sıktı hakkten ...
-
Bu arada evde darbe yaptım. Cumartesi günü darbe oldu eski bilgisayardan Hasan Mutlucan türkülerini son sesine kadar açtım.
Çocukların bilgisayarlarına el koydum.Ulen meret ne hızlıymış bide zorla format attırdım matrikse oraya kurdum.
Eski külüstürden kurtuldum
-
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
-
şimdi bu fakir 850 de gecen hafta aldığı uzunların yarısını döker mi?:)
hıc sanmıorum..:)
-
USDYTL konusunda en sevdiğim grafiklerdir,
ancak bana soyledikleri bişey var var olan duzeltmenin ardından
2,xx seviyelerine dogru sert bir dalga gelecektir, ara durak ta 1,73xx tur.
bu baglamda bakınca endekste tunelin ucuna cok yaklastık diye dusunuyorum.
[quote=saraylı;257149]bu arada çaylakboğa kardeşime de güzel grafikler için çok tşk.ler ederim..;)
özellikle dolar/tl grafı benim endeksteki dalga yapımı doğrular gibi...:rolleyes:[/quote]
-
her zaman burada ifade etmek istiyorum..bu çıkış 1998-2000 e çok benziyor..
sert ralli olabilir..mesela imkb -100 tarihi zirve 59000 i aşıp 80.000 -90.000 olabilir..piyasamız eskisi gibi çok sert değil..90 larda çok sert ralliler-düşüşler olurdu..
herkes düşüş bekliyor..
zaten hisseler toplu..
3 kagıda(garanti,akbnk,işc) 1milr. dolar soksunlar,burası ne olur....
sonra tonlarca satış...hop %50 düzeltme...:)
çok sıkıştık çok..çok sert hareket olmalı..yahu 10 aydır%20 lik dilimde dolan durdayız..
ama aşşağıdada 45.000 kırarsak tam ayı mevsimi olur..
-
[quote=selçuklu;257181]cuma zarar yazdım bugün sabah açtığım ilk pozda zararla stoplandı ... bugün ağırdan alacam biraz ... canım sıkkın .... trend istiyoruz artık ... sıktı hakkten ...[/quote]
yukarı ihtimal %70 gibi bana göre ama bilmiyorum. benim projeksiyon blogda vardı.
bide bugün saraylı invest menicimınt ın not artırım haberi gelebilirmiş. ben öyle duydum.kom
-
70925 kırılırsa hedef 72000 bence...
-
[quote=abka;257175]sistem getirisi 20 gündür yatayda..of of..
ama yataylığı kırınca 8-10.000 puanlık net getirisi olabiliyor..mavi çizginin kırılması için 700 puan kar lazım..
[IMG]http://i46.tinypic.com/j76xki.jpg[/IMG][/quote]
abka,
sistem getirisi yataya girince,nalıncıya bakıp,
daytrade e geçsen ,hiç değilse orada getirin düşmez bi de 200-300 puan kırparsın günde...
ama senin zaman problemin vardı galiba...:)
-
[QUOTE=saraylı;257199]abka,
sistem getirisi yataya girince,nalıncıya bakıp,
daytrade e geçsen ,hiç değilse orada getirin düşmez bi de 200-300 puan kırparsın günde...
ama senin zaman problemin vardı galiba...:)[/QUOTE]
haklısın abi..ama nalıncı yı farklı şekilde kullanayım diyom..mesela yataylığı yukarı kırınca(mavi çizgiyi),kaldıracı epey artırayım diyom..:)