[QUOTE=Vob Trader;31176]abow pis veriolar bu iş bu kadar şelale başladı çekilin önden[/QUOTE]
dolar pis çıkıyor:D
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;31176]abow pis veriolar bu iş bu kadar şelale başladı çekilin önden[/QUOTE]
dolar pis çıkıyor:D
Dax pis pis toprağa bakıyo.
[QUOTE=catedral;31180]Dax pis pis toprağa bakıyo.[/QUOTE]
sizde garanti'yi çok pis saldınız aşağı:D
yine ortalığı pisletmişsiniz :D
gel kedi pisi pisi :):) ben de anca bunu buldum :):)
18 eylülde fed faiz toplantısı var.. o güne kadar dow'u pis verirler mi acaba!!:D
[QUOTE=jerfin;31184]18 eylülde fed faiz toplantısı var.. o güne kadar dow'u pis verirler mi acaba!!:D[/QUOTE]
pardon 16 eylül:)
50625 long oldum yine günlük. yine akıntıya karşı he he tavsiye edilmez.
[QUOTE=jerfin;31181]sizde garanti'yi çok pis saldınız aşağı:D[/QUOTE]
Yok canım ben saldımda. Garanti çok pis salacağı için prima depolamak .lelelegerekiyo
[QUOTE=catedral;31188]Yok canım ben saldımda. Garanti çok pis salacağı için prima depolamak .lelelegerekiyo[/QUOTE]
Çift kanatlı molfix verelim :). Hem reklamı da hoş.. O reklamı birde borsacılar için yaparlar artık.. :)...
Kıbrısdaki gelişmeleri izleyenlar varmı?.
Bence bu gün piyasayı en çok etkileyecek etmenlerden biri orası olacak.
vadeli 15 dakikalık hala alda...
sanki bugün artı kapatacak gibi içime doguyor....
50500 altında sat verecek... bu seviyenin üstünde kalırsak eger....
altında kısa öncelikli olur.... bu kesin....
Sabah beri yazılanları okudum, çok pis olanlar vardı, özelliklede i... kelimesi kullnılmasaydı daa iyymiş, daa olmasın.boks. çok pis topik oluyo.
Şimdi bana kalırsa 49500 - 49700 aralığı er geç görülecek, en geç yarın sabaha ordayız, 49500 altında aşağı kırılım oldu derim, yani artık oralara sarkması kırılım işareti olur bence, saygılar.
50650 den uzuna döndüm... stop 50500 altı.......
Arkama yaslandım shorta devam....lelele
[B]fdow saatlik uyumsuzluk potasına girdi.. yukarı...[/B]
50500 altı stopla uzuna devam... 500 den satarım aşagı gelirse
yazamadım sabahtan dışarıdaydım telefonla halletim işlemleri neyseki zararı cıkarttık..51200den shortlayabildik
Spot dayanıksız çıkacak galiba, spot için 49374 altı iyi olmaz gibi, saygılar.
51.100 shortlari 50.600 den kapadim 1 gunde 700 puan yeter fazlasi sikinti yaratiyor flat bekleyelim kafamiz rahat olsun.
50600 flat.... sınırda dolaşıyoruz... bu şekilde seyredeyim biraz..
Ulan ne 50600 müş beeeee! Ters pozisyonda olsak şimdiye çoktan yalan olurdu.
[QUOTE=follow;31204]51.100 shortlari 50.600 den kapadim 1 gunde 700 puan yeter fazlasi sikinti yaratiyor flat bekleyelim kafamiz rahat olsun.[/QUOTE]
durduk yere ucagı nıye ındırıyorsun en yakın havaalanına..Herhangı bır alarm yok,ıbreler normal,ucak havada guzel sekılde ucuyordu..
[QUOTE=teo;31207]durduk yere ucagı nıye ındırıyorsun en yakın havaalanına..Herhangı bır alarm yok,ıbreler normal,ucak havada guzel sekılde ucuyordu..[/QUOTE]
dogru da pilot rahatsizlandi :)
yeni geldim hala bi değişiklik yok benim neznimde git gel konya tam:)
bi dertten muzdaribim bu usta milleti amma cins ya bugün git yarın gel deli ettiler beni
o garanı tutan ordinoyu vereni bi yakalarsam varya ağır mübarek gün. töbe töbe ya
50575 tekrar uzun.......
[QUOTE=Vob Trader;31211]o garanı tutan ordinoyu vereni bi yakalarsam varya ağır mübarek gün. töbe töbe ya[/QUOTE]
Sarssmaaa:)
[QUOTE=Vob Trader;31211]o garanı tutan ordinoyu vereni bi yakalarsam varya ağır mübarek gün. töbe töbe ya[/QUOTE]
Ne var noldu :)
Bişey mi dediniz.
Groyum ama para bendee. alırım alırım :).. :)..
Genelde vadeli belli bir yonde giderken gittigi yonde kademelerde buyuk miktarlarda kontratlar oluyor. Hala oyle mesela asagilar oldukca dolu. Bu shortlar kapaniyor olarak mi yorumlanmali (shortlar kapaniyorsa daha asagi dususte kim kazanacak) yoksa ertesi gun icin long pozisyonlar mi aciliyor. Stoplar da calisiyor olabilir elbet.
Gunluk dusunmemeli gerci ama o kadar long poz. acilinca veya short kapaninca insanin aklina degisik seneryalor geliyor.
Takas takibi yapan serkanyurttas isimli bir arkadas vardi kayboldu.
euro/dollar parite alınır sanki burdan guzelde olur
[QUOTE=BULUT;31214]Ne var noldu :)
Bişey mi dediniz.
Groyum ama para bendee. alırım alırım :).. :)..[/QUOTE]
Alınız alınız.Sizi tutan mı var?.dng
[QUOTE=mbm;31212]50575 tekrar uzun.......[/QUOTE]
Valla sizin sinyallerde çok sık vede 25 puan farkla sinyal verir oldu, çok hassas sistem olmalı, uyumsuzluklara göre baksanızda her periyoddaki uyumsuzlğu görüp strateji belirlemek çok güç bence, saygılar.
Deutsche den garan alan sizseniz ne güzelde, değilse istediğin kadar al sat :)
[QUOTE=furkan;31216]euro/dollar parite alınır sanki burdan guzelde olur[/QUOTE]
gold da al verdı...
[QUOTE=bull market;31218]Valla sizin sinyallerde çok sık vede 25 puan farkla sinyal verir oldu, çok hassas sistem olmalı, uyumsuzluklara göre baksanızda her periyoddaki uyumsuzlğu görüp strateji belirlemek çok güç bence, saygılar.[/QUOTE]
yok çok basit aslında....
50500 üzerinde uzun.... hepsi bu......
dedim ya stopum 50500 altı diye...
fdow saatlik yukarı uyumsuz olabilir... tekrar hatırlatayım bu arada...
yukarı çevirebilir yönünü fdow yani... bu düşüşüde sahte olarak kalır....
50500 üzerinde fdowu düşününce uzun daha mantıklı gibi...
hepsi bu kadar.. sinyalle ilgisi yok..
[QUOTE=bull market;31219]Deutsche den garan alan sizseniz ne güzelde, değilse istediğin kadar al sat :)[/QUOTE]
Ulan feriiitt. Çiz lam kademeleri.. :)
50675 den kısalara ilave.
50.800 gorebilir tekrar short acicam o seviyeden.
[QUOTE=BULUT;31222]Ulan feriiitt. Çiz lam kademeleri.. :)[/QUOTE]
feritin isi gucu yoktuda ekran basina oturup kademe cizecek hangi tropikal adada tatildedir Allah bilir :)