[QUOTE=Astatin;96856]ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?[/QUOTE]
O bana kalsın asti:) orayada kırkızlar gelsin istemiyorum:..: fakat diğer platformlar matriksden çok daha emniyetli ve güvenilir bence, inan buna...saygılar
Printable View
[QUOTE=Astatin;96856]ee nerde çalıştırıyorsun sistemini? ms ?[/QUOTE]
O bana kalsın asti:) orayada kırkızlar gelsin istemiyorum:..: fakat diğer platformlar matriksden çok daha emniyetli ve güvenilir bence, inan buna...saygılar
[QUOTE=bull market;96865]O bana kalsın asti:) orayada kırkızlar gelsin istemiyorum:..: fakat diğer platformlar matriksden çok daha emniyetli ve güvenilir bence, inan buna...saygılar[/QUOTE]
Ben sazan gibi açıkladığımla kaldım desene üüü
NOT: Buradaki sazan gurt taburcusu sazan değildir. Tatlı su balinasıdır.
tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P
Celocanlar çok kararsız. Ne çıkıyor ne düşüyor.
Kozacılara kaldık gene
Para çıkışı kayboldu para girişi geldi.
IMF açıklamasına gelince IMF artı yazar yurtdışı eksi yazar.
Ayrıca "imzaladık" haberi harici tüm olumluluğu fiyatlanmadı mı bunun Perşembe günü?
microsoft nası pc icinde ne var neyok kontrol edıyorsa update lerde,matriks de sistem test ayagına bunu yapabılır yapması da cok normal hıc sasırmam..bunlar çarkın dişlileri sonuçta.duzen hepsını bırbırne köle ve sahip yapıyo..
[QUOTE=Astatin;96867]tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P[/QUOTE]
Bir nevi dipten dönüş formasyonu olan TOBOyu tepede görmek de ilginç.
Olmaz demiyorum ama pek tutmaz gibi. Hele daha sabah gapi dururkene.
Bugün nunu ve jerfine destek vereceğim tuttu. :..:
[QUOTE=Astatin;96867]tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P[/QUOTE]
sanadamı miyav dedi asti..:eek:
[QUOTE=bull market;96872]Vobix, minareyi çalan kılıfına uydurur, bu güzel bir atasözüdür, bunu ispatlamak dediğim gibi bizi aşar, ben sadece bunu duymakla kalmadım, güncelleme sonrasındaki gözlemlerim sonrasında bunun böyle olduğuna kanaat getirdim, matriksde çıkıp artık tersini iddia etse bana kıymeti yok, ispatlanmamaış çok şey var bu dünyada, buda onlardan biri ama insan herzaman kendini güvende hisstemek ister, ben bu işlerden güvende olmadığımı gördüm, duydum ve bunu anlatmaya çalışıyorum burada o kadar, astinin de sistem çekilebilir demek istedim, sır olmaktan çıkabilir, bir resimden ne çıkar astciğim, hala yapıştırmadın şu resmi buraya:) , saygılar...[/QUOTE]
Evet asti resim yapştırmayı da biliyorsun. Bak ben bilene yapıştırdım.
[quote=mersiyk;96873]sanadamı miyav dedi asti..:eek:[/quote]
No geyik pliz:..::..::..:
fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...
[quote=VOBiX;96874]Evet asti resim yapştırmayı da biliyorsun. Bak ben bilene yapıştırdım.[/quote]
Gördüm senin yapıştırdığını..MTX, benim sistemi çekmiş ve hatta dağıtmış bile :):D:D
Acele etme VOBIX ım, daha olaya biraz gizem katacağız, manipüle edilmiş graflarla ağızları açacağız, sonra bol sıfırlı etiket koycam :):..::..: