sana verdiğim emeklere yazıklar olsun selocan.. düşeceksen düş artııkkk.dng.dng
Printable View
sana verdiğim emeklere yazıklar olsun selocan.. düşeceksen düş artııkkk.dng.dng
[QUOTE=SEYYAH;96876]fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...[/QUOTE]
her gün 12ye kadar dayanıyorum sonra uykumu getiriyor piyasa 1 2 saat uyuyorum bakıyorum yine aynı yerde fiyat:o
[QUOTE=SEYYAH;96876]fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...[/QUOTE]
şu son aylarda perişan ettiler :mad: sabredelim arkadaşım.bence imf olayı bittikten sonra piyasada olmak en dogrusuydu biz yanlış yaptık. İş işten geçtikten sonra konuşması kolay.
dışarısı gitti biz gitmiyoruz öyleyse basalım şortları diyenleri mi yamultacaklar ne yapacaklar?
[QUOTE=Astatin;96877]Gördü senin yapıştırdığını..MTX, benim sistemi çekmiş ve hatta dağıtmış bile :):D:D
Acele etme VOBIX ım, daha olaya biraz gizem katacağız, manipüle edilmiş graflarla ağızları açacağız, sonra bol sıfırlı etiket koycam :):..::..:[/QUOTE]
milyonluk bir sistem vardı onu geçsin ama
Şey yap ucundan azıcık göster çek. Peçesini açar gibi yap arala ama sonra kapat.
[QUOTE=VOBiX;96882]milyonluk bir sistem vardı onu geçsin ama
Şey yap ucundan azıcık göster çek. Peçesini açar gibi yap arala ama sonra kapat.[/QUOTE]
buradan alış yaptıran sisteme bırak bir milyonu, bir kuruş bile vermem ben..:..::..:
evet sabırlı arkadaşlarımız bile birer birer sıyırmaya başladıklarına göre bi tarafa doğru uçuş yakındır heral!
:..:
ya da ben artık don gömlek moduna geçip 1 kademeye oynamaya başlayacağım! .kom
[quote=jerfin;96883]buradan alış yaptıran sisteme bırak bir milyonu, bir kuruş bile vermem ben..:..::..:[/quote]
şşşttt... sistem giz..onun sinyellerinden, boyundan kilosundan huyundan bahsetmem... o alışları sistem değil histem yaptırdı:..::..:
15:15 den sonra yukarı gitmezsek short açacam
piyasamız ;
Gece mezarlıktan geçerken korkan insanların , korkusundan şarkı söyleyenlerin ruh halini yaşıyor. Şarkı bittiginde hüzün başlayabilir.
5 dakiklik shorti yaptı ana sistem yüzeyde
yeniden kısa..
850 altına sarkarsak daha daha kısa :)