[quote=Astatin;96896]akşama söz yapıştırıcam bişiler:..:[/quote]
grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:
Printable View
[quote=Astatin;96896]akşama söz yapıştırıcam bişiler:..:[/quote]
grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:
flat....
Bizim işsizlik çok fena artmış, bunun üzerine bakana şimşek ne demiş?
DEVLET BAKANI MEHMET SIMSEK, ISSIZLIK ORANINDAKI ARTIS ILE ILGILI OLARAK, ``ISSIZLIK NE BUGUNUN SORUNU NE DE HEMEN
COZULECEK BIR SORUNDUR. AMA BIZIM COZECEK PLANIMIZ VAR`` DEDI.
Plan varmış iyimi? Hadi bakalım, fakat işsizlik hiç görülmemiş boyutlarda olduğu rakamlarla ortaya çıkınca plan var demek kolay, plan nerede açıkla o zaman diyen yok bakan bey e, saygılar...
[quote=Astatin;96893]Excali dedim sana, ben long pozda alsam şort pozda alsam piyasa geriler diye :)[/quote]
Parayı boş ver. Önemli olan seni Long görmekti. Bugünleri de gördüm. İçim rahat..+.. Gerçi çok kısa sürdü ama:D
[quote=jerfin;96900]kendimi karainci'nin üzerinde ıslık çalan elizabeth gibi hissettim bir an..:D:D[/quote]
usdvob 1,7200'ın üzerine bi atsa, çökecem gırtlağına iş bankasının mezarlığın ortasında ama.
bekliyom hala sabırnan! .uyk
[quote=SEYYAH;96902]grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:[/quote]
içimi okudun...hatta ben dalga sayısını 6 ya çıkarmayı düşünüyordum..bakın bunu bile yaptım:D:D:D hatta a.b.c değil a.b.c.ç diyerekten hem dalga sayısını arttırdım hem de türkçe karakteri dünya EW lügatına soktum diyecektim..öylee bi sistem yani :)))) neyse...saat 22:00 olsun... görelim ortamın halini:..::..::..:
[QUOTE=VOBiX;96860]Ben MSte bakıyorum mesela. Tek sıkıntısı 5 dkda bir veri çekme derdi var.[/QUOTE]
Sn.vobix ms için 5 dak.bir veri çekmenin otomatik yapılma imkanı yokmudur acaba?
Sistem sat verdi 825 short
[QUOTE=fXci;96888]5 dakiklik shorti yaptı ana sistem yüzeyde[/QUOTE]
Köpengbalinaları gelmeye başladı sanırım. oğlanı çekmişler aşağı. Anası kalmış yüzeyde. :D
[QUOTE=unlimitted;96906]usdvob 1,7200'ın üzerine bi atsa, çökecem gırtlağına iş bankasının mezarlığın ortasında ama.
bekliyom hala sabırnan! .uyk[/QUOTE]
görecek görecek bekle..
sadece tek atışları kaldı ve bilmiyorlar ki biz ölümlü değiliz..:..::..:
[QUOTE=SEYYAH;96902]grafiğin sağına soluna 3-5 tanede 1-2-3-4-5 ve a-b-c falan at EW li mekanik sistem geliştirdim falan ayakları :..:
getirisi günlük 1/2/3/4/5.000 puan falan şeklinde :..:[/QUOTE]
Refined Elliott Trader v.1.9.10 böyle bir şey var. Kullandınız mı hiç?
Nedir? Ne değildir?
Etiket makinası mıdır?
[QUOTE=Ardasu;96908]Sn.vobix ms için 5 dak.bir veri çekmenin otomatik yapılma imkanı yokmudur acaba?[/QUOTE]
Biri MSin downloaderı yerine Matriks downloader entegre edilebilir mi filan diye araştırayım demişti ama benim bildiğim şimdilik otomatik aktarım olayı yok.