-
[quote=VOBiX;96912]Refined Elliott Trader v.1.9.10 böyle bir şey var. Kullandınız mı hiç?
Nedir? Ne değildir?
Etiket makinası mıdır?[/quote]
yok onu duymadım.advanced get ve elliott wave prognosis diye 2 tane program biliyorum ama.
güven olmaz bunların yaptığı sayıma.bizimkilere ne kadar güvenilir o da ayrı tartışma konusu tabii :D
-
[quote=jerfin;96923]bırakın sistemi, histemi.:). 30.150 çekişlerinin fake olduğunu anlamadınız mı.. burası kesmez, daha inecekler aşağı..[/quote]
valla ben anlamadım ve cuma kısalarını 30125 ten kapadım :)
925/900/825 ten daha fazla kısa açtım..
-
lem ben senin dolar kontratı diye!!!!!
la havleeeeeeee!
-
[QUOTE=jerfin;96923]bırakın sistemi, histemi.:). 30.150 çekişlerinin fake olduğunu anlamadınız mı.. burası kesmez, daha inecekler aşağı..[/QUOTE]
625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar
-
[QUOTE=YAVUZHAN;96926]valla ben anlamadım ve cuma kısalarını 30125 ten kapadım :)
925/900/825 ten daha fazla kısa açtım..[/QUOTE]
benim selocan antemlerim var, algılarım kapsama alanı dışına çıkmıyor..:D:D
-
[QUOTE=SEYYAH;96927]yok onu duymadım.advanced get ve elliott wave prognosis diye 2 tane program biliyorum ama.
güven olmaz bunların yaptığı sayıma.bizimkilere ne kadar güvenilir o da ayrı tartışma konusu tabii :D[/QUOTE]
Bu programları isteyen olursa [url]www.4shared.com[/url] sitesine girsin arama motoruna yazsın. HANNIBALin uploadları var. Direkt link vermek yasakmış.
-
-
[QUOTE=bull market;96929]625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar[/QUOTE]
dışarı her pakette düştü biz ne yaparız acaba.dng
-
[quote=VOBiX;96920]Bak bak yoruma bak yoruma . 30150 görüldü sonra hooop 29700!
Kıymetini bilin bu medyatik analistlerin. :D[/quote]
Bu yorumu ne zaman yapmış bu çok muhterem şahıs.
-
[url]http://www.omveri.net/onl/onlindex.asp?sayfa=2[/url]
yahoo da - basladı
-
[QUOTE=bull market;96929]625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar[/QUOTE]
Perşembe günkü roketi sindirmeleri lazım. IMF açıklaması olacak da olumlu geleceği garanti mi? "IMF geldi yalvardı görüşelim dedi, biz istemeyiz dedik. Hazır sıkıştırmışken bir iki şart da biz öne sürdük. Ümüklerini sıkmaya başladık." da diyebilirler.
Şaka bir yana açıklama olumsuz da olabilir. IMF tarafında yumuşa var ama hala tatmin edici değil de denilebilir.
-
[quote=jerfin;96930]benim selocan antemlerim var, algılarım kapsama alanı dışına çıkmıyor..:D:D[/quote]
nazarlık olsun ne diyelim :)