[quote=bull market;96943]Taş gibi 625 seyrediyoruz iyimi:..::..::..:[/quote]
cuma görülen en düşük seviye 625
hemen altında 575 e yükselen 4 saat ortalaması var.bu seviye aşağı geçilirse 29150 ye kadar bi potansiyel doğmuş olacak bence..
Printable View
[quote=bull market;96943]Taş gibi 625 seyrediyoruz iyimi:..::..::..:[/quote]
cuma görülen en düşük seviye 625
hemen altında 575 e yükselen 4 saat ortalaması var.bu seviye aşağı geçilirse 29150 ye kadar bi potansiyel doğmuş olacak bence..
Sazan hala 30.025 maliyetli longlar ile bekliyor. (Tırssssıyor ama tutuyor)
benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.
[quote=TIFIL;96949]hocam son düzlüğe girerken desen nasıl olur :..::p[/quote]
en dış kulvardan tom jooones geliyor,gruba hakim olup 5 boyda fark yapıyor desek :)
[QUOTE=MMO;96934]Bu yorumu ne zaman yapmış bu çok muhterem şahıs.[/QUOTE]
12:49:42de Forekse düşmüş. Fiyatlar 30,025 imiş.
Bi miktar kısa bakalım, gönülsüz ama ilerlerse ne olur bu düşüş merak ediyorum? saygılar...
[quote=Ardasu;96952]benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.[/quote]
Bende sistem falan yok.Ne bi donma oluyo ne de bi takılma bir aydır.
Herkese bol kazanç bu arada.
[quote=Ardasu;96952]benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.[/quote]
süper :)
hemen 155 i arayın bilişim suçlarına girer bu yaptıkları :)
[QUOTE=Ardasu;96952]benin matriks dondu,sanırım sistemimi çekiyorlar.[/QUOTE]Sistemleri çekiyorlar ama hata yaptılar. Yeni sistem Ardasu'da değil Astatin'de. Astatinin Matriksine girecektiniz. MAvi hap kırmızı hap. Susuz içmeyin boğazınıza takılır. .kom .dng
[QUOTE=aslan;96942]Jerfin Halil selocan yorumu geçmiş, ne etsek acaba.[/QUOTE]
İlk defa düşüşten bahseden bir yorumuna dfenk geldim. Boynuzu kırılmış olsa gerek. :confused:
29400 aşağı geçilirse kısaları tamalar düşüşü seyretmeye başlarız bakalım, yoksa stop için yukarı gidebilirizde...yani bence...
[quote=VOBiX;96954]12:49:42de Forekse düşmüş. Fiyatlar 30,025 imiş.[/quote]
Bu adamın yorumlarını neden veriyorlar anlamıyorum, resmem millete mal çakmak için kullanıyorlar yorumları, ne zaman yorum yapsa ya dediği yada tam tersi büyük bir hareket yapılıyor işin ilginç yanı hareketin kesinlikle oluyor olması yukarı yada aşağı,