bu haftanın denklemi
merkez faiz indirir
dolar yukarıyı zorlar
borsa asagıyı olacak gibi sank i
Printable View
bu haftanın denklemi
merkez faiz indirir
dolar yukarıyı zorlar
borsa asagıyı olacak gibi sank i
[quote=VOBiX;96959]İlk defa düşüşten bahseden bir yorumuna dfenk geldim. Boynuzu kırılmış olsa gerek. :confused:[/quote]
Düşmeyecek olarak algılamakmı lazım acaba.:)
Terse döndüm, akşama bakan Şimşek in olumlu açıklamasına oynıycam, uzunum şimdi...son kararım...
Arkadaşlar merkezin faiz kararı ne zaman açıklanacak,
[QUOTE=VOBiX;96958]Sistemleri çekiyorlar ama hata yaptılar. Yeni sistem Ardasu'da değil Astatin'de. Astatinin Matriksine girecektiniz. MAvi hap kırmızı hap. Susuz içmeyin boğazınıza takılır. .kom .dng[/QUOTE]
Mavisini anladıkta , kırmızısı yeni mi çıkmış ?
[QUOTE=bull market;96964]Terse döndüm, akşama bakan Şimşek in olumlu açıklamasına oynıycam, uzunum şimdi...son kararım...[/QUOTE]
şapkadan tavşan mı çıkarmasını bekliyorsun..:..:
29975 shortlar 29675 den kapatıldı geceye flat
[quote=VOBiX;96912]Refined Elliott Trader v.1.9.10 böyle bir şey var. Kullandınız mı hiç?
Nedir? Ne değildir?
Etiket makinası mıdır?[/quote]
ELLİOTT OTOMATİK SAYIM PROGRAMIDIR, diğerlerinden farkı online üyelerin kullandığı tüm verileri tarayarak olası ew kalıplarına ilişkin olasılıkları da oluşturduğunu iddia etmesidir. burası flat a şu b bu kadar gitmiş o zaman c %80 şuraya gider vs. mantığı kısaca.
Spot 30 u 29800-29900 altına sarkıtmıyolar işte...
[QUOTE=MMO;96965]Arkadaşlar merkezin faiz kararı ne zaman açıklanacak,[/QUOTE]
19 Mart Perşembe saat 19:00da
[quote=MMO;96965]Arkadaşlar merkezin faiz kararı ne zaman açıklanacak,[/quote]
19 unda
[quote=mozkan;96969]ELLİOTT OTOMATİK SAYIM PROGRAMIDIR, diğerlerinden farkı online üyelerin kullandığı tüm verileri tarayarak olası ew kalıplarına ilişkin olasılıkları da oluşturduğunu iddia etmesidir. burası flat a şu b bu kadar gitmiş o zaman c %80 şuraya gider vs. mantığı kısaca.[/quote]
vob verilerini nasıl akratırıyorsunuz