-
BU barlar dowun bu gece düşmesinin mümkün olmadıgını söylüyor, Gerçi dow bizimle alakası yok,
Biz yükselen kanalda orta bandda kapattık, Bu nedenle pazartesi eksi açmamız çok zayıf bir ihtimal, eğer üst bandan açarsa fantazi olsun diye shortlanıp , alttan yerine konulabilir.
-
BU barlar dowun bu gece düşmesinin mümkün olmadıgını söylüyor, Gerçi dow bizimle alakası yok,
Biz yükselen kanalda orta bandda kapattık, Bu nedenle pazartesi eksi açmamız çok zayıf bir ihtimal, eğer üst bandan açarsa fantazi olsun diye shortlanıp , alttan yerine konulabilir.
-
17:09:55 te 46825 longların yarısını verdim
yarısnı dediğime bakmayın 2 taneydi 1 tane kaldı:D
ayın 25-26 sından itibaren çok pis gireceğim piyasaya İşallah:) iyi tatiller.
-
17:09:55 te 46825 longların yarısını verdim
yarısnı dediğime bakmayın 2 taneydi 1 tane kaldı:D
ayın 25-26 sından itibaren çok pis gireceğim piyasaya İşallah:) iyi tatiller.
-
[QUOTE=mbm;17335]vadelinin oyuncagı olduk...
ciddi soruyorum sadece dowa oynayabilecegimiz bir yer varmı.......[/QUOTE]
ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)
-
[QUOTE=mbm;17335]vadelinin oyuncagı olduk...
ciddi soruyorum sadece dowa oynayabilecegimiz bir yer varmı.......[/QUOTE]
ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)
-
bende longum genelimiz long hayrolsun iyi geceler iyi tatiller pazara maca hazirlanacam artik
-
bende longum genelimiz long hayrolsun iyi geceler iyi tatiller pazara maca hazirlanacam artik
-
Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....
-
Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....
-
piyasada dinamizm sıfır...bu halde dow da çare olmuyor bizim düldül'e
nasıl ve nereye çıkabilir bu halde bilmem... arapsaçına döndü iyice kısa vade ... büyük oyun oynanıyor keskin aşağının altyapısı oluşuyor olabilir,temmuz ayı için...
bu şekilde 38'binlerin de kırılacağı bana göre kesin... er veya geç..
iyi tatiller dilerim...
-
piyasada dinamizm sıfır...bu halde dow da çare olmuyor bizim düldül'e
nasıl ve nereye çıkabilir bu halde bilmem... arapsaçına döndü iyice kısa vade ... büyük oyun oynanıyor keskin aşağının altyapısı oluşuyor olabilir,temmuz ayı için...
bu şekilde 38'binlerin de kırılacağı bana göre kesin... er veya geç..
iyi tatiller dilerim...
-
Suudi krali arkadasimdir arayimda su uretimi 500.000 varil daha artirsin bu gazla anca gideriz 49.000 e :):)
-
Suudi krali arkadasimdir arayimda su uretimi 500.000 varil daha artirsin bu gazla anca gideriz 49.000 e :):)
-
[QUOTE=abka;17334]flat girecektim ama dayanamadım kapanış fiyatlarından kısaldım...iş o kadar ilginç ki eski sisteme göre long olmalıydım..ama vurkaç sistemine göre kısa olmak lazım..[/QUOTE]
Sayın Abka vur kaç sisteminize güvenip geceye girmek çok riskli olur, uzun vade sisteme göre girmelisiniz.
Adı üzerinde vur kaç, seans içinde olmalıdır,96 saat sonra açılacak seansta vur kaç sistem mantıklı gelmedi bana..
Sevgiler...
-
[QUOTE=abka;17334]flat girecektim ama dayanamadım kapanış fiyatlarından kısaldım...iş o kadar ilginç ki eski sisteme göre long olmalıydım..ama vurkaç sistemine göre kısa olmak lazım..[/QUOTE]
Sayın Abka vur kaç sisteminize güvenip geceye girmek çok riskli olur, uzun vade sisteme göre girmelisiniz.
Adı üzerinde vur kaç, seans içinde olmalıdır,96 saat sonra açılacak seansta vur kaç sistem mantıklı gelmedi bana..
Sevgiler...
-
[QUOTE=teo;17324]Sütün kokusunu aldın :) hehehe[/QUOTE]
[B]:) Süt çok taze, bir damla bile bırakmam hepsini içerim artık :)[/B]
-
[QUOTE=teo;17324]Sütün kokusunu aldın :) hehehe[/QUOTE]
[B]:) Süt çok taze, bir damla bile bırakmam hepsini içerim artık :)[/B]
-
[QUOTE=follow;17340]ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)[/QUOTE]
ya bu kadar soytarılık olurmu.....
canları isteyince eksi 2 yurtdışı iken artı iki kapatıyorlar..
canları istemezsede bugunkü gibi.....
dikkat edersen ben buraya çok az atarım vadeli grafiğini...
ne yapacakları belli degilki adamların....
dow uyumsuz olabilir saatlikte bu gecede dedik.. adamlar yaptı yapacagını..
bizim için bir şey yazmaya korkuyorum ben... ne yazsam tersini yapıyorlar...
-
[QUOTE=follow;17340]ayni olayi bende arastiriyorum isbankasi ve deniz turev e bakabilirsin.Isbankasi kontrat basina 9 dolar denizturev 15 dolar aliyor.SANKO GIR SU PIYASAYADA ADAMLAR MAYMUN OLSUN :):)[/QUOTE]
ya bu kadar soytarılık olurmu.....
bizim için bir şey yazmaya korkuyorum ben... ne yazsam tersini yapıyorlar...
-
flat kaldım,ama pozisyon taşısaydım long açardım.
-
flat kaldım,ama pozisyon taşısaydım long açardım.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;17342]Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....[/QUOTE]
senın görevi ben devraldım,aksatıyorsun haber işini, yorum bile koydum önceden :) hehehe
Sevgiler...
-
[QUOTE=HKAYIKCI;17342]Suudi Arabistan'ın 22 Haziran'daki OPEC toplantısında 9.45 milyon varil olan petrol üretimini 10 milyon varile yükselteceği iddiaları petrol fiyatlarında düşüş başlatırken, hisse marketlerine destek oldu....[/QUOTE]
senın görevi ben devraldım,aksatıyorsun haber işini, yorum bile koydum önceden :) hehehe
Sevgiler...
-
[QUOTE=mbm;17347]ya bu kadar soytarılık olurmu.....
bizim için bir şey yazmaya korkuyorum ben... ne yazsam tersini yapıyorlar...[/QUOTE]
katiliyorum siyasi riskin sikintilari bunlar
dow zirvesinden %11 asagida eger akp olayi olmasaydi
en kotu ihtimal 60.000 olurduk bizde
ama tablo ortada
-
[QUOTE=mbm;17347]ya bu kadar soytarılık olurmu.....
bizim için bir şey yazmaya korkuyorum ben... ne yazsam tersini yapıyorlar...[/QUOTE]
katiliyorum siyasi riskin sikintilari bunlar
dow zirvesinden %11 asagida eger akp olayi olmasaydi
en kotu ihtimal 60.000 olurduk bizde
ama tablo ortada
-
[B]Benim tezime göre dava sonrası piyasanın kontrolü yabancı oyunculardan Türk oyunculara geçti. Yabancı mala girmiyor artık, beklemeye geçti, bu yüzden kontrol onlarda değil, piyasayı kendi haline bıraktılar anladığım. Türk oyuncular da ne koparsam kâr modunda piyasayı çalkalıyor.... Yabancılar trend adamı vur-kaç onlara göre değil... Mentalite farkı... Düşüncelerim bunlar..[/B]
-
[B]Benim tezime göre dava sonrası piyasanın kontrolü yabancı oyunculardan Türk oyunculara geçti. Yabancı mala girmiyor artık, beklemeye geçti, bu yüzden kontrol onlarda değil, piyasayı kendi haline bıraktılar anladığım. Türk oyuncular da ne koparsam kâr modunda piyasayı çalkalıyor.... Yabancılar trend adamı vur-kaç onlara göre değil... Mentalite farkı... Düşüncelerim bunlar..[/B]
-
sn ronaldinhoya dün yazmıştım dow önce aşagı yapıp sonra 12300-350 kapatır diye...
grafiklere baktım... dün seansa yetişmemiş bu güne bırakmış.. bırakmış diyorum..
göstergeler yukarı yukarı gidiyor....
al işte 12300 ü gösterdiler şimdi...
vadeliye gelince 47300 ü kırması gerekir diye bekliyorum...
ne alaka adamlar yeni dip yapıyor.....
çok sıkkın canım... geceden longtum... bügün işlem yapmadım...
eksi bakiye kapattık bu gecede...
-
sn ronaldinhoya dün yazmıştım dow önce aşagı yapıp sonra 12300-350 kapatır diye...
grafiklere baktım... dün seansa yetişmemiş bu güne bırakmış.. bırakmış diyorum..
göstergeler yukarı yukarı gidiyor....
al işte 12300 ü gösterdiler şimdi...
vadeliye gelince 47300 ü kırması gerekir diye bekliyorum...
ne alaka adamlar yeni dip yapıyor.....
çok sıkkın canım... geceden longtum... bügün işlem yapmadım...
eksi bakiye kapattık bu gecede...
-
[QUOTE=Ronaldinho;17376]selam
abi daha pazartesisi var futuresi var nikkeisi var bi ton karın agrısı var
iyi giderse pazartesi futureslar vob 300-500 yukardan açar,
sonra eski yöntem gömmeye devam ederler :)[/QUOTE]
yok vadeliden umudu kestimde ben...
dow artı 3 kapatsa ne olacak sanki..
uzunda bekleyecegim.. canı isterse çıksın..istemezsede ne ala..
alıntı yapmamın nedeni dow dört dörtlük teknik gidiyor...
bizimki sevgili büyüklerimizin keyfine kalmış...:)
-
[QUOTE=Ronaldinho;17376]selam
abi daha pazartesisi var futuresi var nikkeisi var bi ton karın agrısı var
iyi giderse pazartesi futureslar vob 300-500 yukardan açar,
sonra eski yöntem gömmeye devam ederler :)[/QUOTE]
yok vadeliden umudu kestimde ben...
bizimki sevgili büyüklerimizin keyfine kalmış...:)
-
[quote=mbm;17377]yok vadeliden umudu kestimde ben...
bizimki sevgili büyüklerimizin keyfine kalmış...:)[/quote]
tepki bence...
12500 üstü kapanış olmadığı sürece trendin değiştiğini söyleyemeyiz
zaten imkb resmen ayrıştı
sıkıcı oldu artık vobu da imkbsi de
dowamı gecsek :)
-
[quote=mbm;17377]yok vadeliden umudu kestimde ben...
bizimki sevgili büyüklerimizin keyfine kalmış...:)[/quote]
tepki bence...
dowamı gecsek :)
-
[QUOTE=Ronaldinho;17378]tepki bence...
dowamı gecsek :)[/QUOTE]
ya gündüz aynısını bende düşündüm ve sordum....
dowu nasıl oynarız diye
harbiden bu vadeli sıkıntıdan başka bir şey değil..
200 puanda butün gün gel git... sonra bi aşagı bi yukarı salla...
milleti indir bindir yapmaktan başka bi halt yaptığı yok...
-
[QUOTE=Ronaldinho;17378]tepki bence...
dowamı gecsek :)[/QUOTE]
ya gündüz aynısını bende düşündüm ve sordum....
dowu nasıl oynarız diye
harbiden bu vadeli sıkıntıdan başka bir şey değil..
200 puanda butün gün gel git... sonra bi aşagı bi yukarı salla...
milleti indir bindir yapmaktan başka bi halt yaptığı yok...
-
[QUOTE=ahfado;17380]Sn mbm dow dört dörtlük teknik gidiyor diyorsunuz o zaman tekniği iyi okuyanın dow da kaybetme şansı yok diyebilirmiyiz......
Diyemeyiz ordada tekniği çizen babalar mevcut sonuç itabarıyla büyük para ne derse o oluyor fakat bizde hile hurda daha fazla...üüü
uzun zamandır genelde kısa pozisyon alırdım bu gün kapanışa doğru uzun yaptım nedenide dediğiniz gibi dow'un 12,300 'e tepmesi gerekdiği idi ....lelele[/QUOTE]
yok harbiden teknik gidyor..özellikle bu sıralar....
dün gece için ben 12100 üzerinde kapatırsa burdan dönebilir her yer uyumsuzluk dolu derken millet üçün üçünden bahsediyordu...
bugün bile çok teknikti..fdow ilk çıkışta tıkandı..saatlik uyumsuz oldu ..o yüzden seans içi kocaman bir düzeltme yaptı.. göstere göstere
göstergeyi düzeltip sonra yukarda kapattı...
şimdi fdow ve fsp yine şişmiş durumda.. pazartesi gece açılışla aşagı gelebilirler...çok hızlı çıkamazlarsa..
vadeli açısından ise bende uzunum... py nin önce yukarı yapması lazım diye düşünüyorum...ama çok sıkıldım.
pazartesi olsun bakalım...
-
[QUOTE=ahfado;17380]Sn mbm dow dört dörtlük teknik gidiyor diyorsunuz o zaman tekniği iyi okuyanın dow da kaybetme şansı yok diyebilirmiyiz......
Diyemeyiz ordada tekniği çizen babalar mevcut sonuç itabarıyla büyük para ne derse o oluyor fakat bizde hile hurda daha fazla...üüü
uzun zamandır genelde kısa pozisyon alırdım bu gün kapanışa doğru uzun yaptım nedenide dediğiniz gibi dow'un 12,300 'e tepmesi gerekdiği idi ....lelele[/QUOTE]
yok harbiden teknik gidyor..özellikle bu sıralar....
dün gece için ben 12100 üzerinde kapatırsa burdan dönebilir her yer uyumsuzluk dolu derken millet üçün üçünden bahsediyordu...
bugün bile çok teknikti..fdow ilk çıkışta tıkandı..saatlik uyumsuz oldu ..o yüzden seans içi kocaman bir düzeltme yaptı.. göstere göstere
göstergeyi düzeltip sonra yukarda kapattı...
şimdi fdow ve fsp yine şişmiş durumda.. pazartesi gece açılışla aşagı gelebilirler...çok hızlı çıkamazlarsa..
vadeli açısından ise bende uzunum... py nin önce yukarı yapması lazım diye düşünüyorum...ama çok sıkıldım.
pazartesi olsun bakalım...
-
dowu iyi okuyan kaybetmez olayına gelince...
en azından bizim piyasaya göre şansları daha fazladır.. öyle diyeyim....
hele son 10 gündür vadeli iyice saçmaladı..tamamen abuk subuk hareketler oldu....
-
dowu iyi okuyan kaybetmez olayına gelince...
en azından bizim piyasaya göre şansları daha fazladır.. öyle diyeyim....
hele son 10 gündür vadeli iyice saçmaladı..tamamen abuk subuk hareketler oldu....