[QUOTE=Astatin;97006]7112 naapar[/QUOTE]
Söyledik ya o zaman eşşeklik yapmış olur. O zamanda longlar garantiye girer. zarar yazmaz. Biz hep tersine gidiyoruz ya.
Printable View
[QUOTE=Astatin;97006]7112 naapar[/QUOTE]
Söyledik ya o zaman eşşeklik yapmış olur. O zamanda longlar garantiye girer. zarar yazmaz. Biz hep tersine gidiyoruz ya.
[QUOTE=Astatin;97005]oof sıkıldım ben ya...şu işi temizleyelim..akşam bakan desinki imf bie hibe olarak 100 milyar dolar verecek..hatta 200..DJI da %5 çıksın...yarın VOB tavan açılsın ky shortcular sıfırlasın...sonra akşam çıksın bakan şaka yaptım yada 200 milyar değil milyon dolar hibe edecekler, dün dilim sürçtü desin, DJI da %5 düşmüş olsun, ertesi günde longcu ky ler sıfırlansın.. herkes kurtulsun :)[/QUOTE]
Senaryo yazarken bile ilk önce shortcuları katlettin asti, farkındamızın, sonra longcuları, niye öyle yaptın? psikolojikmi?
Senin mantığınla piyasa terse getirliecekse, yani IMF ile anlaşma yapılacaksa günün birinde, yada yakın tarihte, bakan çıkıp ilk önce anlaşma henüz yok demeli, uzuncular yarın mort, sonra ertsei gün dolar çıkıp borsa düşüncede, gündüz çıkıp demeliki yanlış anlaşıldım, bi gün mutlaka IMF ile masaya oturmak için uğraşıyoruz demeliki, iki tarafada terdüz olsun millet:..::..:
Geçen Perşembe her iki tarafa düşünmemişler çıktığımız yerde sayıyoruz baksan .dng
daksi kızında hiç düşmeye niyeti yok kimi...lem bu nasıl iş bunlar dji ile birlikte mesir macunu filan mı yedi arkadaş?
bizim endeksi de şaplamışlar sanki :mad:
Yanlız dow bugün artı kapatırsa buralarda son artı kapanışı olacak bence, 7350-7450 aralığında biyerleri ziyaret edip, oradan artık mümkünse aşağıya yuvarlanacak, ama yavaş ama hızlı, orasını yuvarlanma olunca görücez, fakat düşüşte bir evvelki dibi 6469 u aşağıya geçemeyecek, çok ilginç bakalım iyi bi yataylığa girecek beklentim devam ediyor, o yatay oluncada diğer piyasalara ayarı verecekler iyimi, saygılar...
[QUOTE=SEYYAH;97015]daksi kızında hiç düşmeye niyeti yok kimi...lem bu nasıl iş bunlar dji ile birlikte mesir macunu filan mı yedi arkadaş?
bizim endeksi de şaplamışlar sanki :mad:[/QUOTE]
yok yok imf işi olmadan bulaşmam dahanda
Seçime kadar ne köy olur ne kasaba vobda.
ımf ıle secımden sonra sayet bır anlasma olursa??!!
ıssızlık cok cabuk daha hızla yukarıya zıplar!!
Sırketler daha cabuk batar.!!
ımf halkın tam ıyı umugunu sıkar!!
Halk ıyıce nefes alamaz hale gelır.!!
Tusıad ve holdıng medyası malı caktırmadan goturur.!!
Vob kapanırken dow kaçtı hatırlayan var mı? 7306 mıydı?
[QUOTE=enorton;97022]Vob kapanırken dow kaçtı hatırlayan var mı? 7306 mıydı?[/QUOTE]
evet 7306
[QUOTE=Larossıan;97004]cbaykuş sistemi nasıl bir sistem acaba?[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=382[/url] burada
usdjpy 98.25 long! Hayır ola
Kısalara moral olsun :
Dow yükslen takozu aşağı kırmak züere ve bugünkü tepe negatif uyumsuz