[QUOTE=abka;97031]dogan gurubunun sonu mu acaba?.düşünsenize kanal D,star tv fona geçiyormuş.[/QUOTE]
Geçmesin yawf 200,000lot DYHOL var elimde. :mad:
Ama sanal portföy yarışmasında. Geçerse geçsin. .dng
Printable View
[QUOTE=abka;97031]dogan gurubunun sonu mu acaba?.düşünsenize kanal D,star tv fona geçiyormuş.[/QUOTE]
Geçmesin yawf 200,000lot DYHOL var elimde. :mad:
Ama sanal portföy yarışmasında. Geçerse geçsin. .dng
şimdi neredeyiz.
düşüncem aynı.
ya 13 ü 6 sında çalıştı, 26 sı
( -,+) da tepe yapacak. (az ihtimal) (piyasa bunu bekliyor)
yada beklenildiği gibi yakın tarih veriyorum 18 i (şubat) 13 ü arası dip yapıldı ve 13 veya 14 ü tepe olarak kalacak. (yüksek ihtimal) (benim ihtimal) (bir sürü indikatör desteklidir)
ve 13 (-1, +1) arasıyla 26 sına kadar dip görülecektir.
bugün itibarıyla dow için short pozisyon revaçta olacaktır.
sevgiler.
eee ne dedi bay şimşek, şapkamda tavşan getirdim demedi mi..:..:
[QUOTE=jerfin;97041]eee ne dedi bay şimşek, şapkamda tavşan getirdim demedi mi..:..:[/QUOTE]
Tavşanları haydutlar çalmış yahni yapıp yemiş.
ee selocan, nasdaq'daki bu düşüşe rağmen yarın show yapmazsan senle tüm bağlarımı koparıyorum:))
[quote=jerfin;97041]eee ne dedi bay şimşek, şapkamda tavşan getirdim demedi mi..:..:[/quote]
selo ya çok hürmet etmiş..ama sevgili vobix in resmini gönderdigi selo ya..:..:
[quote=VOBiX;97037]Gökhan kadar işlem hacmi yaparsanız size de verirler.
Günlük 20 milyon TLlik hacim yapsanız 1200TL komisyon verirsiniz. 800TLsini VOBa veriler. 400TL kendilerine kalır. Aylık 400*20=8,000TL net gelir elde ederler. Bununla 10 personelin maaşı çıkar. Niye istemesinler ki? Gökhanın bunalra masrafı yok bir şeyi yok. Personeli arayıp bana analzi yap da demeyecek. Çöpsüz üzüm gibi. Tek maliyeti Gökhanı ikna etmek ve işlem terminali vermek.[/quote]
ya yuzbınde 6 veren kurum nesınden para kazanacak.bu verılen oranaın yuzbınde 4 u zaten vob payı ve bunun dısında takas var bsmv var ekran maliyetı termınal maliyetı var o işten kalsa kalsa 2000 tas catlasın 3000 para kalır degermı yanı 2000 3000 için kurumlarda valla saırmıss.valla batsın kucukler bunu yapan buyuk kurum yok.kurumlar kendı topuklarına sıkıyor sonrada piyasa gelişmiyor dıyorlar.
Vadeli işlem nedir?
Vadeli işlem, herhangi bir aktif değerin [B]fiyatının bugünden belirlenerek[/B], teslimatının veya nakit uzlaşmasının ilerideki bir tarihte yapılmasını kayda bağlayan sözleşmelerin alınıp satılması.
Vadeli fiyat spotun altında ise endeksi kelepir alma fırsatı sunuyor demek yanlıştır. Vadeli bilir, bu yüzden fiyatalrın spotun altında kalmakta inat ediyorsa uzun pozsiyonda inat edilmemelidir.
[QUOTE=marakes;97045]selo ya çok hürmet etmiş..ama sevgili vobix in resmini gönderdigi selo ya..:..:[/QUOTE]
o resimde selo çok karizmatik ama dimi.. baksana karizmasına by şimşek bile dayanamamış..:..:
[QUOTE=asyalı;97046]ya yuzbınde 6 veren kurum nesınden para kazanacak.bu verılen oranaın yuzbınde 4 u zaten vob payı ve bunun dısında takas var bsmv var ekran maliyetı termınal maliyetı var o işten kalsa kalsa 2000 tas catlasın 3000 para kalır degermı yanı 2000 3000 için kurumlarda valla saırmıss.valla batsın kucukler bunu yapan buyuk kurum yok.kurumlar kendı topuklarına sıkıyor sonrada piyasa gelişmiyor dıyorlar.[/QUOTE]
BSMV komisyonunuza dahil değildir. Çoğu kurum takas marafını dahil etse de o da dahil olmayabilir. Yüzbinde altı + BSMV+takas şeklinde değişir rakam. Hani bir şey satarken KDV dahil derler ya onun gibi bir rakamdır o. Hesabı yaptım yukarıda. VOBun yüzbinde dömrdü çıkarılmış şekilde. Aylık net 8000 kuruma kalır. Teminalin kökü 200TL. Gökhanı yemeğe filan götürseler yine 7000TL kalır.
Astatin Astatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
Hani peçe altından sistem gösterecektin.?
Aba altından sopa gösterdin gittin.
mersiyk yürüyüşünü bitirmiştir dolaşma dıaşrılarda, geliver bu yana.
-abd savas ucaklarının dusurdugu
ınsansız ıran ucagı ebabıl 3 tıpı
bagdat (a.a) - 16.03.2009 - abd savas ucaklarının gecen ay ırak uzerınde
dusurduklerı ınsansız ıran ucagınının ebabıl 3 tıpı oldugu bıldırıldı.
Abd ordusundan yapılan acıklamada, 25 subat tarıhınde baskent bagdat`ın
yaklasık 100 kılometre kuzeydogusunda, 1 saat 10 dakıka suren ızlemeden sonra abd
savas ucaklarınca dusurulen ebabıl 3`un ırak semalarında gezmesının ``kazayla
olmadıgı`` kaydedıldı.
ıraklı bır yetkılı de ıran ucagının sınır kasabası mandalı yakınlarında
dusuruldugunu soyledı.
Menzılı en fazla 150 kılometre oldugu tahmın edılen ebabıl 3`un, 4 bın
270 metre yukseklıge cıkabıldıgı ve bırıncıl gorevının kesıf yapma ve ıstıhbarat
toplama oldugu belırtılıyor.
Amerıkalı yetkılıler, tahran yonetımını, ırak`takı abd askerı varlıgı ve
washıngton desteklı ırak hukumetıne muhalıf olan asırı uctakı sıı gruplara sılah,
para ve egıtım saglamakla sucluyorlar.
ıran ıse ırak`takı mılıtan gruplarla baglantısı oldugu ıddıalarını
reddederek, ırak`takı ıstıkrarsızlıgın, abd`nın bu ulkeyı ısgalının bır sonucu
oldugunu ılerı suruyor. Tahran yonetımı ayrıca, komsuları ırak`takı 140 bın abd
askerının ıran`ın ulusal guvenlıgıne tehdıt olusturdugunu savunuyor.
(ap-adg-ın)
22:17 16/03/09