[QUOTE=fXci;97062]flat kalmakla eyü etmişim[/QUOTE]
Köpengbalinalarını takip etseydin hem oğlanı hem de anasını yemişlerdi en son. Zarar yoksa dert etmeye gerek yok, çünkü vobda fırsat çok!
Printable View
[QUOTE=fXci;97062]flat kalmakla eyü etmişim[/QUOTE]
Köpengbalinalarını takip etseydin hem oğlanı hem de anasını yemişlerdi en son. Zarar yoksa dert etmeye gerek yok, çünkü vobda fırsat çok!
[QUOTE=VOBiX;97064]Köpengbalinalarını takip etseydin hem oğlanı hem de anasını yemişlerdi en son. Zarar yoksa dert etmeye gerek yok, çünkü vobda fırsat çok![/QUOTE]
evet en son ikiside dalıştaydı (short)
Buyur VOBIX artık sen düşün..Abka, sen derin bir nefes almadan bakma:)
Bay BULL, huylandırdığı için şu grafiği çıkarttıktan sonra PC den sildim formülü kağıda yazdım:..::..::..:
Dındırıdındındındındın...Mission Impossible
[QUOTE=Astatin;97067]Buyur VOBIX artık sen düşün..Abka, sen derin bir nefes almadan bakma:)
Bay BULL, huylandırdığı için şu grafiği çıkarttıktan sonra PC den sildim formülü kağıda yazdım:..::..::..:
Dındırıdındındındındın...Mission Impossible[/QUOTE]
vay beee.. tepeden short, dipten long haa... peki bugün sen bu sinyale uydun mu asti..:)
dow jones kapanış özeti veren bi site biliyormusunuz
ama türkçe olacak
[quote=jerfin;97068]vay beee.. tepeden short, dipten long haa... peki bugün sen bu sinyale uydun mu asti..:)[/quote]
Uyamazdım daha bitmedi çünkü..Gündüz söz verdiğim için yapıştırıyorum:):) Bu arada ekip çalışmasının sonucudur, %100 banan ait değildir:..::..: Görülen grafikde hile hurda yoktur..MTX de çiziktirilmiştir. Formül küpe konup toprağa gömülmüştür:D:D
[QUOTE=Astatin;97067]Buyur VOBIX artık sen düşün..Abka, sen derin bir nefes almadan bakma:)
Dındırıdındındındındın...Mission Impossible[/QUOTE]böyle sistemim olsun,dyhol den daha çok vergi borcum olsun..ne yazar..:)
[QUOTE=Astatin;97070]Uyamazdım daha bitmedi çünkü..Gündüz söz verdiğim için yapıştırıyorum:):) Bu arada ekip çalışmasının sonucudur, %100 banan ait değildir:..::..: Görülen grafikde hile hurda yoktur..MTX de çiziktirilmiştir. Formül küpe konup toprağa gömülmüştür:D:D[/QUOTE]
yaw sen o küpü gömdüğün yeri de unutursun asti.. sen ver, ben saklayayım formülü senin için..:..:
şimdi gelir buraya peçeli avatarlı biri.. sen onun avatarını inceleyeceğim diye formülün yazılı olduğu kağıdı gofret sanır yersin asti..:..::..:
[quote=abka;97071]böyle sistemim olsun,dyhol den daha çok vergi borcum olsun..ne yazar..:)[/quote]
6 ay sonra dyhol benim olcak zaten :)
Dındırıdındındındındın...Mission Impossible[/QUOTE]
benim 5 dakiklik sisteme cok benziyor sadece 2 yerde farklı sinyal vermiş ..
10 martta nasıl sat sinyali vermedi o sistem ? haa birde seninki benden 2 -3 bar onceden sinyal vermiş
histem+sistem mi bu yoksam
[quote=Astatin;97067]Buyur VOBIX artık sen düşün..Abka, sen derin bir nefes almadan bakma:)
Dındırıdındındındındın...Mission Impossible[/quote]
asti arkadaşım :..:
şimdi şey diyorum ımmmm şey şimdi bu sistemini kurda kuşa kaptırmaman için diyorum matrikste çalıştırma sen bunu :..:
sen istersen bana ver bunu ben metastockta çalıştırayım olur mu:..:
kimse benim PC den çekemez bunu,metastocka asma kilit vururum gerekirse :..:
ben sana sinyalleri RT olarak (recep tayyip değil real time) gönderirim:..:
[QUOTE=fXci;97074]benim 5 dakiklik sisteme cok benziyor sadece 2 yerde farklı sinyal vermiş ..
10 martta nasıl sat sinyali vermedi o sistem ? haa birde seninki benden 2 -3 bar onceden sinyal vermiş
histem+sistem mi bu yoksam[/QUOTE]
senin sistem 200 mt. dalıştan sonra sinyal veriyor fxci..:..: baksana asti'nin ki tepede sinyal vermiş, daha dalgıç suya atlarken:)... o formül bi hazine, ele geçirmenin bir yolunu bulmam lazım..:)