sonuçtan formule ulaşma imkanı var mı..
mesela en tepede sat verecek,en dipde al verecek formulu bul şeklinde bir mekanizma var mı..:)))
Printable View
sonuçtan formule ulaşma imkanı var mı..
mesela en tepede sat verecek,en dipde al verecek formulu bul şeklinde bir mekanizma var mı..:)))
yaw nie formul pesınde kosuoz ki
yazar astatin herzamanki gibi
longum shortum
oluruz shortez longez
ne grafıkle ugrascaz
saolasın :..: astatin
p.s. formulu AIG ye sigortalatmayı unutmaınz aman
[quote=fXci;97074]benim 5 dakiklik sisteme cok benziyor sadece 2 yerde farklı sinyal vermiş ..
10 martta nasıl sat sinyali vermedi o sistem ? haa birde seninki benden 2 -3 bar onceden sinyal vermiş
histem+sistem mi bu yoksam[/quote]
[B]Photoshop[/B]'lanmış o . Ben inanmam. Formülü yazsın.brv.boks..lelele
yahu o sistem yanlış adamın eline düşmüş.sistem kötü yola düşmüşte diyebiliriz :..:
ne işi var asti böyle sistemin sende? yanlışlıkla PC'ne hackerın teki virüs diye bunu mu yollamış acaba :..:
bi kere sen sistemci değil histemcisin, sen uymazsın buna ve yazık edersin güzelim sistemin sinyallerine:p
gel vazgeç yol yakınken .dng
[QUOTE=excali;97079][B]Photoshop[/B]'lanmış o . Ben inanmam. Formülü yazsın.brv.boks..lelele[/QUOTE]
bencede..+.+.
hem al-sat oklarının resime eklemesinden kolay ne var.. formulü yazmadan inanmayız..:..:
[quote=abka;97077]sonuçtan formule ulaşma imkanı var mı..
mesela en tepede sat verecek,en dipde al verecek formulu bul şeklinde bir mekanizma var mı..:)))[/quote]
şüphesiz var..biliyorsunki mtx de birden fazla al birden fazla sat koşulu yazabiliyorsun..mesela önceki günkü kapanışı 29000 bugünkü kapanışı 29200 se bugüne kırmızı oku çak diyebilirsin..ve bunu her tepe ve dibe yapabilrsin her bir al a aynı her bir sata da aynı sembölü atarsan dediğin hile yapılabilir kolaylıklar...Bu sorunun yanıtı bu..
Ama gelelim iki "feci" konuya,
1) Bu grafikde böyle bir hile yoktur:D (Sat, güçlü SAT, AL şeklinde 3 ayrı sinyal üretmektedir. Neden güçlü al yok:) Çünkü ben bir ayuyum. Alışın güçlüsü olmaz:..::..:
2) Longcu arkadaşlar formülün başarısından çok, son olarak Güçlü sat gelmiş olduğuna dikkat etsinler bence.;)
[quote=excali;97079][B]Photoshop[/B]'lanmış o . Ben inanmam. Formülü yazsın.brv.boks..lelele[/quote]
olurrrr :) noter tasdikli suretini de göndereyimmi:..::..:
astinin bu sistemi herşey olup bittikten sonra sinyal veriyor. tek sorun bu
Bende hiç görmedim öyle tepede iki barda sat veren sistem asti, çok güldüm inan, Allahda seni güldürsün emi, kırmızı yeşil ok koymak o kadar zor değilki, en tepedeki bara kırmızı, en diptekinede yeşil koysaydın daa şık olmazmıydı:) o zaman çokmu belli olurdu yoksam:D:D
[quote=suprad;97078]yaw nie formul pesınde kosuoz ki
yazar astatin herzamanki gibi
longum shortum
oluruz shortez longez
ne grafıkle ugrascaz
saolasın :..: astatin
p.s. formulu AIG ye sigortalatmayı unutmaınz aman[/quote]
prim vermek gerekir o şekilde olursa :)
armut piş ağzıma düş :)
fiyakalı gözüküyor tepede yanan kırmızı ışıklar..
ne diyelim,allah sahibine bağışlasın :)
tabi birde disiplinle uygulayabilmek nasip etsin :)
Ohoooo asti öyle hemen gösterince olmuyor ama bütün gizemi kaçtı. 6. His filmi için "Bruce Willis aslında başından beri ölü" denmkel bir oldu bu. Hani merak uyandıracaktın?
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/139/astic.png[/IMG]
Ben de böyle bir sistem vereceksin sandım. Allah iyiliğini vermesin! Ben buna 7 sıfırlı bir teklif veririm. Hem de YTL cinsinden ama sıfırların altısı 1in önünde olur. (00000010YTL)
Şaka maka hayırlı uğurlu olsun da kağıt üstünden zor takip edilir gibi. Hani grafiğe gösterge filan ekleyip bu bunu kesecek, bu burda olacak şeklinde manuel olarak bakabiliyorsan olur ki benim 4 ana sistem Foreks olduğu için böyle manuel çalışıyor. Bu bunu kesecek bu bunun üstüne çıkacak altta kalanın canı çıkacak X göstergesi SAT verecek Y göstergesi BAK verecek. KAL gelmezse gına gelecek şeklinde. Uyuabildikten sonra ssitemin iyisi kötüsü olmaz.
Tekrar tebrik ederken sen bu satırları okuduğunda ben çok uzaklarda olacağım ki zaten senden çok uzaktayım.
[quote=SEYYAH;97080]yahu o sistem yanlış adamın eline düşmüş.sistem kötü yola düşmüşte diyebiliriz :..:
ne işi var asti böyle sistemin sende? yanlışlıkla PC'ne hackerın teki virüs diye bunu mu yollamış acaba :..:
bi kere sen sistemci değil histemcisin, sen uymazsın buna ve yazık edersin güzelim sistemin sinyallerine:p
gel vazgeç yol yakınken .dng[/quote]
astatin çözümü sabah buldu be seyyah geç kaldın :D adam tüm tedbirleri almış kaptırıvermeycek gari
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2367/2415018504_7f40c22ed7.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2106/2414194397_9a484b1d75.jpg[/IMG]