[QUOTE=truva;97069]dow jones kapanış özeti veren bi site biliyormusunuz
ama türkçe olacak[/QUOTE]
Özet derken ne istiyorsunuz?
Printable View
[QUOTE=truva;97069]dow jones kapanış özeti veren bi site biliyormusunuz
ama türkçe olacak[/QUOTE]
Özet derken ne istiyorsunuz?
[quote=Astatin;97083]olurrrr :) noter tasdikli suretini de göndereyimmi:..::..:[/quote]
[B]Long sinyallere özel ayrıcalık,imtiyaz da isteriz .brv:D[/B]
[quote=VOBiX;97087]Ohoooo asti öyle hemen gösterince olmuyor ama bütün gizemi kaçtı. 6. His filmi için "Bruce Willis aslında başından beri ölü" denmkel bir oldu bu. Hani merak uyandıracaktın?
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/139/astic.png[/IMG]
Ben de böyle bir sistem vereceksin sandım. Allah iyiliğini vermesin! Ben buna 7 sıfırlı bir teklif veririm. Hem de YTL cinsinden ama sıfırların altısı 1in önünde olur. (00000010YTL)
Şaka maka hayırlı uğurlu olsun da kağıt üstünden zor takip edilir gibi. Hani grafiğe gösterge filan ekleyip bu bunu kesecek, bu burda olacak şeklinde manuel olarak bakabiliyorsan olur ki benim 4 ana sistem Foreks olduğu için böyle manuel çalışıyor. Bu bunu kesecek bu bunun üstüne çıkacak altta kalanın canı çıkacak X göstergesi SAT verecek Y göstergesi BAK verecek. KAL gelmezse gına gelecek şeklinde. Uyuabildikten sonra ssitemin iyisi kötüsü olmaz.
Tekrar tebrik ederken sen bu satırları okuduğunda ben çok uzaklarda olacağım ki zaten senden çok uzaktayım.[/quote]
Cık senin fotoşoplar belli oluyo..Grafikte hile yok..
Ama foruma ne hareket geldi be..Ayda bir böyle şeyle ryapmak lazım demek
[QUOTE=Astatin;97082]şüphesiz var..biliyorsunki mtx de birden fazla al birden fazla sat koşulu yazabiliyorsun..mesela önceki günkü kapanışı 29000 bugünkü kapanışı 29200 se bugüne kırmızı oku çak diyebilirsin..ve bunu her tepe ve dibe yapabilrsin her bir al a aynı her bir sata da aynı sembölü atarsan dediğin hile yapılabilir kolaylıklar...Bu sorunun yanıtı bu..
Ama gelelim iki "feci" konuya,
1) Bu grafikde böyle bir hile yoktur:D (Sat, güçlü SAT, AL şeklinde 3 ayrı sinyal üretmektedir. Neden güçlü al yok:) Çünkü ben bir ayuyum. Alışın güçlüsü olmaz:..::..:
2) Longcu arkadaşlar formülün başarısından çok, son olarak Güçlü sat gelmiş olduğuna dikkat etsinler bence.;)[/QUOTE]
Haha güçlü SAT mıydı o ben onu üçlü SAT okudum. Combo da yapıyor diyecektim. .kom
Az önceki montajım eğlenceliktir. Ayrıca grafikten formülüne ulaşılamz bu sistemin. Fakat VSdeki satılık sistmeler %80 civarında deşifre edilebiliyor.
Ben mesajı yazana kadar forumu karıştırma görevini yerine getirmiş sistemin.
[QUOTE=Astatin;97091]Cık senin fotoşoplar belli oluyo..Grafikte hile yok..
Ama foruma ne hareket geldi be..Ayda bir böyle şeyle ryapmak lazım demek[/QUOTE]
bu gece uyku yok bana!.bizim sistem bunun yanında topal eşşek.:)
[QUOTE=fXci;97088]astatin çözümü sabah buldu be seyyah geç kaldın :D adam tüm tedbirleri almış kaptırıvermeycek gari
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2367/2415018504_7f40c22ed7.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2106/2414194397_9a484b1d75.jpg[/IMG][/QUOTE]
Yalnız havalar iyileşiyor, önümüz yaz, sıcaklarda bu sistem fena bunaltmazmı astiyi...hepten kaybetmeyelim sonra .kom, astiyi bu sistemden tez zamanda vazgeçirmenin bi yolu olmalı.dng
bu da benim sistem :..:
asti kızmıyorsundur umarım :)))
forumdaki tüm mekanikçiler şuan MS da yada matrikste testlere başlamadıysa benimde adım şampiyon Yavuzhan değil sütçü beygiri olsun :D:D:D
[quote=VOBiX;97089]Özet derken ne istiyorsunuz?[/quote]
dow ikinci seans satış yemiş
neden satmışlar
vs...
fdow kapalı mı şimdi
7.305 gördüm az önce
blo da 7179 gozukuyo
[QUOTE=cırcır;97100]fdow kapalı mı şimdi
7.305 gördüm az önce[/QUOTE]
Mazide kaldı o 7232üüü