[quote=cırcır;97100]fdow kapalı mı şimdi
7.305 gördüm az önce[/quote]
7176 gözüküyor en son
Printable View
[quote=cırcır;97100]fdow kapalı mı şimdi
7.305 gördüm az önce[/quote]
7176 gözüküyor en son
bende 7.232...
bloomberg tv de sanırım yanlış görünüyor 7.176.bu yanlış olmalı.
[quote=bull market;97085]Bende hiç görmedim öyle tepede iki barda sat veren sistem asti, çok güldüm inan, Allahda seni güldürsün emi, kırmızı yeşil ok koymak o kadar zor değilki, en tepedeki bara kırmızı, en diptekinede yeşil koysaydın daa şık olmazmıydı:) o zaman çokmu belli olurdu yoksam:D:D[/quote]
bay BULL,
1inci kuşak sistemler (Terminatör 1 gibi düşün) : Trendi belirli bir gecikme ile yakalamay çalışan basit yapılardır. (hareketli ortalamaların kesişmesi v.b.)..Yatay piyasada çarpıl ve her zaman kardan fedakarlık et..Yani kardan peşinen fedakarlık et.
2 nci kuşak sistemler (T2) : Genel İstatistik ve indikatörlere dayanan ve gecikmeyi minimize etmeye çalışan sistemlerdir. Mesela 3 koşul ve 2 filtre.
3 üncü kuşak sistemler (Çok güzel bişiydi hatırlarsan): O enstrumana ve sadece belirli bir periyoda özel istatistikler ve indikatörlere dayanan sistemlerdir :) Bu kuşak sistemler, tek başına fiyattan çok, o fiyata yön veren yatırımcı kitlesinin hareket tarzını yakalamaya odaklıdır. Yani mesela belirli koşullar sağlanırsa en yüksek fiyattan sat verebilir veya en düşük fiyattan al verebilir..Niye vermesinki..1 inci kuşak sistemlerin peşinen feda ettiği kar payını, stop loss payı olarak kullanıp gün içi en yüksek fiyattan niye satış yapılmasınki:) En kötü halde, yani yanılsa bile kaybedeceği para, 1 inci kuşak sistemin gecikmedne dolayı peşinen kaybettiği paradır. yani performansı en kötü durumda bile 1 inci kuşak sistemler kadar olur :)
Öptüm seni:D:D:D
blo .com dan baktm ben..bunlar da arada sapıtıyo zaten
[QUOTE=Astatin;97091]Cık senin fotoşoplar belli oluyo..Grafikte hile yok..
Ama foruma ne hareket geldi be..Ayda bir böyle şeyle ryapmak lazım demek[/QUOTE]
MS Paint yawf fotoşop olsa keşke..kom
sanırım ben butun gun terminator 2 yi izliyorum :)
[QUOTE=truva;97099]dow ikinci seans satış yemiş
neden satmışlar
vs...[/QUOTE]
Forumalrı dolaşacaksınız direkt o hizmeti veren bir yer yok. Bazı yerlerde tercümesiyle veriliyor. Örnek Vahşi Batı.
[QUOTE=SEYYAH;97097]bu da benim sistem :..:
asti kızmıyorsundur umarım :)))[/QUOTE]
Asti kız kız hatta yumruk at .boks.
Ben onun portföyü paintle 300.000TL artırdım diye kızmıştı bana .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;97098]forumdaki tüm mekanikçiler şuan MS da yada matrikste testlere başlamadıysa benimde adım şampiyon Yavuzhan değil sütçü beygiri olsun :D:D:D[/QUOTE]
Ben haftasonları ya da geceleri yaptırabiliyorum. Yoksa çok kasıyor PCyi.
google guya ceviri yapıyo ama o da yabancı dili yeni ogrenen papua yeni ginelillerin konusması gibi olmus..ıngılızcesını okusan daha az kafan karışır :)
[quote=VOBiX;97113]Ben haftasonları ya da geceleri yaptırabiliyorum. Yoksa çok kasıyor PCyi.[/quote]
senin PC 80486 işlemcili bişeymi:..: orda en fazla mspaint kullanırsın zati :) ne fotoşop ne ms çalışır onda:..::..:
Dow 7 point eksi kapamış hepi topu, yorum yapsan ne olur yapmasan ne olur? hadi sabah futur eksi olsa deki vob düşerek başlar...