[quote=bull market;97116]Dow 7 point eksi kapamış hepi topu, yorum yapsan ne olur yapmasan ne olur? hadi sabah futur eksi olsa deki vob düşerek başlar...[/quote]
sallıyan olrmu bılmem bıızm agalardan ama bızım kapanısa gore %1.3 asagıda dow
Printable View
[quote=bull market;97116]Dow 7 point eksi kapamış hepi topu, yorum yapsan ne olur yapmasan ne olur? hadi sabah futur eksi olsa deki vob düşerek başlar...[/quote]
sallıyan olrmu bılmem bıızm agalardan ama bızım kapanısa gore %1.3 asagıda dow
sabah ola hayrola,cümleten iyi geceler !
[QUOTE=Astatin;97105]bay BULL,
1inci kuşak sistemler (Terminatör 1 gibi düşün) : Trendi belirli bir gecikme ile yakalamay çalışan basit yapılardır. (hareketli ortalamaların kesişmesi v.b.)..Yatay piyasada çarpıl ve her zaman kardan fedakarlık et..Yani kardan peşinen fedakarlık et.
2 nci kuşak sistemler (T2) : Genel İstatistik ve indikatörlere dayanan ve gecikmeyi minimize etmeye çalışan sistemlerdir. Mesela 3 koşul ve 2 filtre.
3 üncü kuşak sistemler (Çok güzel bişiydi hatırlarsan): O enstrumana ve sadece belirli bir periyoda özel istatistikler ve indikatörlere dayanan sistemlerdir :) Bu kuşak sistemler, tek başına fiyattan çok, o fiyata yön veren yatırımcı kitlesinin hareket tarzını yakalamaya odaklıdır. Yani mesela belirli koşullar sağlanırsa en yüksek fiyattan sat verebilir veya en düşük fiyattan al verebilir..Niye vermesinki..1 inci kuşak sistemlerin peşinen feda ettiği kar payını, stop loss payı olarak kullanıp gün içi en yüksek fiyattan niye satış yapılmasınki:) En kötü halde, yani yanılsa bile kaybedeceği para, 1 inci kuşak sistemin gecikmedne dolayı peşinen kaybettiği paradır. yani performansı en kötü durumda bile 1 inci kuşak sistemler kadar olur :)
Öptüm seni:D:D:D[/QUOTE]
1. 2. 3. kuşaklar benim için çok geride kaldı asti, sölemesi ayıp 5. kuşak sistem kullanıyorum, 6. yolda daha:), yolda kalmasaydı 6. yı kullanıyor olacaktım:..::..:....uyk
[QUOTE=marakes;97117]sallıyan olrmu bılmem bıızm agalardan ama bızım kapanısa gore %1.3 asagıda dow[/QUOTE]
Dow düne göre %1 artılardayken biizm ağalr yatya tutuysa dow eksi iken ne yapar? Oran orantı düz kontak ;)
biz kapanırken dow yüzde 1,22 ++++++ mış
[QUOTE=marakes;97117]sallıyan olrmu bılmem bıızm agalardan ama bızım kapanısa gore %1.3 asagıda dow[/QUOTE]
Aman ya tasalanma, en fazla zarar eder longlar, kısalar kazansada kazancı alıp çıkamaz bence:..::..:, rahat ol...
Yeniliklere direnç gösterilir zatenhep..Buyrun 3 üncü kuşak sisteme inanmayanlar için 2 inci kuşak sistem örneği..Böyle bişi koysam kimse itiraz etmeyecekti herhalde:):)
[QUOTE=Astatin;97115]senin PC 80486 işlemcili bişeymi:..: orda en fazla mspaint kullanırsın zati :) ne fotoşop ne ms çalışır onda:..::..:[/QUOTE]
P4 3Ghz diye geçiyor ama ama çok açık sayfa ve program var.
Firefox, Opera ve İbternet Explorer var yakında Chrome da yüklüycem herhalde. İyi ki bu sekme olayını buldualr yoksa işim zormuş. Şu an görev çubuğunda 14 faklı program var.
[QUOTE=Astatin;97123]Yeniliklere direnç gösterilir zatenhep..Buyrun 3 üncü kuşak sisteme inanmayanlar için 2 inci kuşak sistem örneği..Böyle bişi koysam kimse itiraz etmeyecekti herhalde:):)[/QUOTE]
Ben üçüncüye de itiraz etmedim ama. :confused:
[quote=bull market;97119]1. 2. 3. kuşaklar benim için çok geride kaldı asti, sölemesi ayıp 5. kuşak sistem kullanıyorum, 6. yolda daha:), yolda kalmasaydı 6. yı kullanıyor olacaktım:..::..:....uyk[/quote]
sen o göbeğe kuşak bul önce:)))
ben gibi bütün sistemleri kaldırıp çöpe atmış ve sistem karşıtı birini bile sistem kurma şevkine getiriyordun neredeyse asti..:D
[quote=VOBiX;97120]Dow düne göre %1 artılardayken biizm ağalr yatya tutuysa dow eksi iken ne yapar? Oran orantı düz kontak ;)[/quote]
herşeyi yapabilirler.belli bi koreleasyon yok hareketlerımızde