-
[quote=jerfin;97127]ben gibi bütün sistemleri kaldırıp çöpe atmış ve sistem karşıtı birini bile sistem kurma şevkine getiriyordun neredeyse asti..:D[/quote]
neden neredeyse, ne vazgeçirdi seni :) VOBIX ın fotomontaj iddiası ise hemen söyleyeyim..e-posta eki olarak grafı göndereceğim ona :) inceletsin uzmanlara grafikerlere montaj var mı diye:D:D
-
fdow kaç şu anda?
verilerim sapıttı
-
Ben bugün çok yazdım çok konuştum. İsteyerek olmaz da istemeden kırdıklarım olduysa affola. Herkese iyi geceler.
"Dilimin kemigi olsa inan ki ilkin ben kirardim. Yemin ederim yaram olsa tuzu yerine ben basardim" Kuvvetmira - Disstorsion
-
[quote=SEYYAH;97131]fdow kaç şu anda?
verilerim sapıttı[/quote]
blo com da 7178 bu verıler gercege yakın mı yoksa hayali mi:)
-
[QUOTE=Astatin;97130]neden neredeyse, ne vazgeçirdi seni :) VOBIX ın fotomontaj iddiası ise hemen söyleyeyim..e-posta eki olarak grafı göndereceğim ona :) inceletsin uzmanlara grafikerlere montaj var mı diye:D:D[/QUOTE]
hemen yarın foreksi matrix e çevireyim diye bile geçirmiştim aklımdan..:) hayallerimi yıktın asti.. mükemmel sisteme olan inancım bir kez daha yerle bir oldu.. genç bir kızın hayalleri ile oynadın asti..:D:D
-
[quote=VOBiX;97120]Dow düne göre %1 artılardayken biizm ağalr yatya tutuysa dow eksi iken ne yapar? Oran orantı düz kontak ;)[/quote]
alıcı gelince satan, satıcı gelince alır, ipn.lik beleş vobda:..:
-
[QUOTE=Astatin;97123]Yeniliklere direnç gösterilir zatenhep..Buyrun 3 üncü kuşak sisteme inanmayanlar için 2 inci kuşak sistem örneği..Böyle bişi koysam kimse itiraz etmeyecekti herhalde:):)[/QUOTE]
bak benim 5 keklik sistem bunun aynı
-
[quote=jerfin;97134]hemen yarın foreksi matrix e çevireyim diye bile geçirmiştim aklımdan..:) hayallerimi yıktın asti.. mükemmel sisteme olan inancım bir kez daha yerle bir oldu.. genç bir kızın hayalleri ile oynadın asti..:D:D[/quote]
mükemmel sistem yoktur,mükemmel yatırmcı vardır:..:
-
bende f dji 7232.0 gözüküyor
-
bloomberg future ları geç veriyor zannedersem ordan şaşırtır arkadaşlar ...
-
[quote=fXci;97138]bende f dji 7232.0 gözüküyor[/quote]
sağol yüzgeçli arkadaşım :p
bende de ama bloomberg tv 7.174 gösteriyor ve rakam değişiyor sürekli.176 oluyor 179 oluyor 173 oluyor....
nooluyor :..:
-
iyi geceler herkese.. yarın max 29.900 ü görürüz.. sonra selocan önderliğinde:dü: