blo geç verıo da maks 3 dakadır herlade o geçlik..o kadar da fark olmazkı:)muhtemelen takıldı yıne
Printable View
blo geç verıo da maks 3 dakadır herlade o geçlik..o kadar da fark olmazkı:)muhtemelen takıldı yıne
[quote=jerfin;97141]iyi geceler herkese.. yarın max 29.900 ü görürüz.. sonra selocan önderliğinde:dü:[/quote]
çok beklersin 29900 ü :) dow un biz kapandığımızdaki değerine göre veya düne göre ne kadar düştüğü önemli değil....asıl önemli olan %+2.3 lerdden dönüp eksi kapaması..fıçırlar kelek yapmazsa güzel bir gap la başlarız
fdji
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5889/fdji.png[/IMG]
[quote=SEYYAH;97140]sağol yüzgeçli arkadaşım :p
bende de ama bloomberg tv 7.174 gösteriyor ve rakam değişiyor sürekli.176 oluyor 179 oluyor 173 oluyor....
nooluyor :..:[/quote]
alıcının ayarı değil vericinin ayarı bozuk:..:, yani bloom tv. realtime yayın değildir
[QUOTE=Astatin;97143]çok beklersin 29900 ü :) dow un biz kapandığımızdaki değerine göre veya düne göre ne kadar düştüğü önemli değil....asıl önemli olan %+2.3 lerdden dönüp eksi kapaması..fıçırlar kelek yapmazsa güzel bir gap la başlarız[/QUOTE]
max dedim dikkat edersen.. yani futureler artı olursa,yatay açılış olursa, gap olmazsa v.s... yoksa kısayım,aşağı gap işime gelir;)
şşşşşşşşt şimdiden sevinmeyin son gülen....
İyi geceler , bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara ,
Önemli olan trentdir , trentdin başlangıcından sonuna kadar , pozisyonu korumak.
Eger 5 dalgalık çıkışın başlangıcından bitimine ve 5 dalgalık düşüş başladıgındada , Dogru pozda disipline edilmiş sabırla yola devam edildiginde zor görünen çok şey kolaylaşır.
Sistemler alınan dogru pozisyonların maliyetlerinin iyileştirilmesinde kullanılmalıdır inancını taşıyorum. Ana pozisyona sadık kalınarak.
[quote=Astatin;97143]çok beklersin 29900 ü :) dow un biz kapandığımızdaki değerine göre veya düne göre ne kadar düştüğü önemli değil....asıl önemli olan %+2.3 lerdden dönüp eksi kapaması..fıçırlar kelek yapmazsa güzel bir gap la başlarız[/quote]
peki futurların artı makas yapmasının terbiyesizlik dışında bir anlamı var mıdır?
şimdi piyasayı yapacak gücüm olsa yarın DJI %2 nokta bilmem kaç + dan eksiye geçti diye iştahla sabah gelip şortlayanları ciyak ciyak bağırtırdım ve meşhur yatay bandıda yarın yukarı patlatırdım :D
ondan sonra arkası çorap söküğü gibi gelirdi.gelsin short coverlar,panik alışlar :D
fazla mı acımasızım :D
[quote=mozkan;97149]peki futurların artı makas yapmasının terbiyesizlik dışında bir anlamı var mıdır?[/quote]
anlamı fıçırlarda değil ovırollarda ara der eski bir atasözü...(Over:))
[quote=SEYYAH;97150]şimdi piyasayı yapacak gücüm olsa yarın DJI %2 nokta bilmem kaç + dan eksiye geçti diye iştahla sabah gelip şortlayanları ciyak ciyak bağırtırdım ve meşhur yatay bandıda yarın yukarı patlatırdım :D
ondan sonra arkası çorap söküğü gibi gelirdi.gelsin short coverlar,panik alışlar :D
fazla mı acımasızım :D[/quote]
:Diştahla sabah gelip şortlayanları ciyak ciyak bağırtma süsü verip az yukarı teptirirdim, kapatılan şortlar ve bazı ew cilerden gelen longlarıda gördümmü, basarım aşağı, sökük çorabı kafalara geçirir, serinin daha başarılı filmi olan Bağırtılanlar 2 yi çekerdim arada :)
Sonuç: Para kimde senaryo onda..bekleyip göreceğiz...
[quote=Astatin;97123]Yeniliklere direnç gösterilir zatenhep..Buyrun 3 üncü kuşak sisteme inanmayanlar için 2 inci kuşak sistem örneği..Böyle bişi koysam kimse itiraz etmeyecekti herhalde:):)[/quote]
Hiç itiraz etmem ama mümkünse 2. kuşak sistemin formülünü koyarsanız sevinirim...
Lütfennnn