-
Sabah sabah beddua şık olmaz..daha neşeli bir şeyler diyelim..
Bir gün bir gün bir VOBcu,
Evede gelmiş kimse yok,
Açmış bakmış borsayı,
Şeker de sanmış longları,
Yemiş temiş bitirmiş,
Akşama sancı başlamış,
Kıvrım kıvrım kıvranmış,
Longlarından utanmış,
-
Flaş Flaş Flaş......Bu akşam FXci nin sistemini açıklayacağım. Hem de formüllü ve grafikli olarak...Yine saat 20:00 sularında... :)
-
[QUOTE=Astatin;97167]Sabah sabah beddua şık olmaz..daha neşeli bir şeyler diyelim..
Bir gün bir gün bir VOBcu,
Evede gelmiş kimse yok,
Açmış bakmış borsayı,
Şeker de sanmış longları,
Yemiş temiş bitirmiş,
Akşama sancı başlamış,
Kıvrım kıvrım kıvranmış,
Longlarından utanmış,[/QUOTE]
Laf, hiçte utanmıyorum.
-
[quote=parderi;97169]Laf, hiçte utanmıyorum.[/quote]
Daha akşam olmadı:D
PS: Adana metrosunun açılışı varmış bu hafta...(Gerçi mevcut AKP li başkan seçimde MHP den aday olduğu için TEDAŞ, açılışı engellemek için elektriğini kesmiş hattın ama bilgin olsun...)
-
Herhalde Sn.Jerfinin gece söylediği yerlerden dönecek.
Bu vesile ile kendisini histem kraliçesi ilan ediyorum.
-
[QUOTE=Astatin;97168]Flaş Flaş Flaş......Bu akşam FXci nin sistemini açıklayacağım. Hem de formüllü ve grafikli olarak...Yine saat 20:00 sularında... :)[/QUOTE]
Saatleri karıştırma dünkü açıklama DOwun kapanışına müteakipen 22:00 sularındaydı. .kom
-
[quote=Astatin;97170]Daha akşam olmadı:D
PS: Adana metrosunun açılışı varmış bu hafta...(Gerçi mevcut AKP li başkan seçimde MHP den aday olduğu için TEDAŞ, açılışı engellemek için elektriğini kesmiş hattın ama bilgin olsun...)[/quote]
noldu sistem formul
long short hadi soyle
acelem war oglene kadar para lazim:..:
-
[quote=suprad;97173]noldu sistem formul
long short hadi soyle
acelem war oglene kadar para lazim:..:[/quote]
çok açgözlüsün:) son sinyal 30225 :) ve sat
-
[QUOTE=Astatin;97170]Daha akşam olmadı:D
PS: Adana metrosunun açılışı varmış bu hafta...(Gerçi mevcut AKP li başkan seçimde MHP den aday olduğu için TEDAŞ, açılışı engellemek için elektriğini kesmiş hattın ama bilgin olsun...)[/QUOTE]
1- Akşama kadar 40 kere alır satarım ben.
2- İstanbul dışı raylı sistem ilgi alanım değil.
Saygılar.:D
-
[quote=VOBiX;97172]Saatleri karıştırma dünkü açıklama DOwun kapanışına müteakipen 22:00 sularındaydı. .kom[/quote]
karıştırmadım..dün de 21:00 deyip 22:00 de açıklama yapmıştım..heyecan tavana vursun site ratingi top çeksin diye taktik o...kalabalık toplansın heyecan dalga dakga yayılsın zaman geçtikçe sinirler gerilsin.veeeeeeee FX cinin sistemi teşhir olsun...
-
Ama asıl heyecan daha sonra yaşanacak...Yarın akşammı desem haftayamı desem...Herkesin manyaklık seviyesinde merak ettiği, hatta Abka nın ele geçirmek için detektiflik bürosu ile anlaştığı "Larossian" sistemini de ele geçirdim...Onu da açıklamayı düşünebilirim....rim rim...:)
-