-
[QUOTE=Astatin;97228]Hazır FX ci yokken onun sistemini açıklıyorum, erkene aldım...açıklama saatini :)
MTX i açıyorsunuz..5 günlük aherektli ortalamayı, "histogram şeklinde" ve "fiyat grafiğinin üzerine çizdiriyorsunuz..Fiyat kapanışı, histogramın karaladığı bölgenin altında geçerse sat üstüne çıkarsa al oluyor...(Gün 5 den farklı olabilir ona bakmadım)..
yani MTX diliyle al sat a çevirmek istiyorsanız..
AL: Cross(c,MOV(c,5,s))
SAT: Cross (MOV(c,5,s),c)
kesişimm noktalarında feyk yemeyeyim amam sinyali biraz geç alayım diyorsanız;
AL: Cross(ref(c,-1),Mov(c,5,s))
SAT: Cross(mov(c,5,s),ref(c,-1))...
:)
Sırada larossian sistemi var :) azz ssooraaa..yada bi müddet soraaa[/QUOTE]
hayır bulamadın kuşum :D kesinlikle bu değil
-
[QUOTE] 17.03.2009 12:30:07 UNAKITAN, BUGÜN SAAT 16.00'DA ANKARA ESENBOĞA HAVAALANINDA BASIN MENSUPLARINA KISA BİR AÇIKLAMA YAPACAK [/QUOTE]
Selamün aleyküm mü diyecek acaba?
-
[QUOTE=VOBiX;97242]Selamün aleyküm mü diyecek acaba?[/QUOTE]
Vergi indirimleri içindir, indirdim diye hava basacaktır:..::..:
-
425 / 500 den ilave kısa..
600 üstü stop !
-
[quote=fXci;97241]hayır bulamadın kuşum :D kesinlikle bu değil[/quote]
o zaman aynı sonucu üreten başka bir formül :)
-
[quote=bull market;97243]Vergi indirimleri içindir, indirdim diye hava basacaktır:..::..:[/quote]
bence atına binmiş kowboy şapkası takmış olarak elinde puro ıle basın toplantısı yapsa tam süper olur:)hava atmanın bile havası atılır bole
-
panic mania
-
-
[QUOTE=marakes;97247]bence atına binmiş kowboy şapkası takmış olarak elinde puro ıle basın toplantısı yapsa tam süper olur:)hava atmanın bile havası atılır bole[/QUOTE]
Adam yeni bypass oldu:), ama Ahsen hanımın uykusunda böyle bir havaalanı konuşması rüyası olsaydı yapardı kesin:..::..::..::..::..:
-
vadeli dolar işleme kapatıldı mı bu ne ya.
len insanı canından bezdirmeden bi kere bile para kazandırmayacak mı bu laleler nedir bu arkadaş bi kere de bi pozisyon açalım hololoooo diye o yönde uçsun piyasa ne var be.
ben yemee gidiyom. geldiğimde 1.71lerden toplamaya başlamayalım da yine, varsın burda dursun zıkkım.
herkeşe afiyet ossun. (gerçi geciktik heral)
-
[quote=bull market;97250]Adam yeni bypass oldu:), ama Ahsen hanımın uykusunda böyle bir havaalanı konuşması rüyası olsaydı yapardı kesin:..::..::..::..::..:[/quote]
hello everbody what's up:..:
-
500 ilave kısalar 375 ten kapandı..
600 üstüne atacak momentum oluşamadı halen..
kısaya devam..