-
Fdow renk vermemeye çabalıyor ama, bizim piyasa artık rengini verdi bence, akşama vob düne göre artı kapanış bekliyorum, spot 30 u dönüp dönüp alıyolar:), bi türlü basamadılar, zaten basmak maksadında değillerdi de, günün risklerini atlattılar ya, artık rahatı olurlar, saygılar...
-
pozisyonumu bozmadım, kısa devam..
-
Recep İvedik haftalık bazda liderliği kaptırmış, sanırım burası artık tepe oldu. İsteyen grafiğini çizip inceleyebilir :)
[URL="http://moviegrande.com/sinema/boxofficetr.htm"]http://moviegrande.com/sinema/boxofficetr.htm[/URL]
-
[B][B][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Trebuchet MS][COLOR=red]Son Gelişmeler[/COLOR] [/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][SIZE=2] [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]ABD’de Şubat Konut Başlangıçları 450b beklenirken %22 artışla 583b oldu; yaklaşık 1 senedir düzenli olarak hızlı düşüş gösteren konut başlangıçlarında Şubat ayında gerçekleşen hızlı yükseliş oldukça olumlu. Global piyasaların toparlanmasında etkili olacaktır. Ancak konut verilerinin sadece 1 ay değil, 2-3 ay yükseliş göstermesi resesyon sürecinin sona ermesini sağlayacaktır. Dolayısıyla konut başlangıçlarındaki hızlı artış kısa vadede olumlu olsa da, krizin sonuna gelindiği anlamına gelmeyecektir. [/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]ABD’de Şubat ayında ÜFE %0,4 artması beklenirken %0,1 arttı; çekirdek ÜFE %0,1 artması beklenirken %0,2 arttı. Yıllık olarak ÜFE %1,3 azaldı, çekirdek ÜFE %4 yükseldi. ABD’de enflasyondaki yükseliş deflasyon kaygılarını azaltmaktadır, özellikle çekirdek ÜFE’deki yükseliş bu endişelerin azalmasında etkili olmaktadır. Ancak resesyon sürecinin devam etmesi ile birlikte önümüzdeki dönemde enflasyon yavaşlayan hızda düşmeye devam edebilir. [/FONT][/SIZE][/FONT]
-
saatlik fdow da uyumsuzluk var..bakalım uyumsuzluğa uyup,%13 e yakın yükselişin geri gelişi olacak mı.
-
Bunları hakkından ben gelemedim ,sistem gelsin inşallah...boks.
-
500 den kısa oldum ama rahat değilim :)
-
[quote=Astatin;97345]500 den kısa oldum ama rahat değilim :)[/quote]
475 miş...:(
-
[quote=Astatin;97346]475 miş...:([/quote]
Rahat ol rahat ol senin sistem iyi çalışır.:o
-
apsdeg. bakarsak senaryo 7. ye uyar... fiyat aşşağı apsdeş. artıyor..
yeni ayılar temkinli bogalara agresif satıyorlar...
yanlışım olabilir..
burada kafa mı karıştıran şu...
mesela çok az işlemle 1000 puan gap yedik..oradan apsdeg. artmaya başladı..500 puan eksiye kadar yükseliş oldu...bu senaryo7 ye uyar mı..çünkü aps artarken esasında fiyat artmış...
-
[quote=VOBiX;97327]Asti buna al sat oku koydursana
ref(rsi(14),-2)<rsi(14)
iki bar önceki rsi şimdiki rsiden küçükse AL desin büyükse SAT desin.[/quote]
mahveder seni bu sistem..hiç uğraşma..vob işlem hacminin yarısını sen yaparsın...sonuçtada batarsın..:)
-
iki şartla kısaları kapatırım.. ya yurtdışı düzeltme hedefime gelecek, yada spot 30.200 üstünde kapanış yapacak..