sevgili iş bankasıcığım, sen dün sata sata bitiremediğin 35.000 kontrat doların 4te birini geri alsan bana yetecek çünkü zaten 1.7355'e geleceğiz.
hadi canım.
hadi güzelim.
hadi bitanem.
tıpış tıpış...
naş...
.dng
Printable View
sevgili iş bankasıcığım, sen dün sata sata bitiremediğin 35.000 kontrat doların 4te birini geri alsan bana yetecek çünkü zaten 1.7355'e geleceğiz.
hadi canım.
hadi güzelim.
hadi bitanem.
tıpış tıpış...
naş...
.dng
[QUOTE=jerfin;97350]iki şartla kısaları kapatırım.. ya yurtdışı düzeltme hedefime gelecek, yada spot 30.200 üstünde kapanış yapacak..[/QUOTE]
Akşama spot 30200 üzeri kapar, sabahada yurtdışını düzeltme hedefinde görürsen ne olur?:)))
sistemim yok, derdim yok.. kafama göre takılıyorum..:..:
[QUOTE=abka;97348]apsdeg. bakarsak senaryo 7. ye uyar... fiyat aşşağı apsdeş. artıyor..
yeni ayılar temkinli bogalara agresif satıyorlar...
yanlışım olabilir..
burada kafa mı karıştıran şu...
mesela çok az işlemle 1000 puan gap yedik..oradan apsdeg. artmaya başladı..500 puan eksiye kadar yükseliş oldu...bu senaryo7 ye uyar mı..çünkü aps artarken esasında fiyat artmış...[/QUOTE]
29,375 altında senaryo 7 daha uygun olur. Gapli günlerde gün geneline bakın. Gap oluşumlarında piyasa yatayda ise o gap güniçinde doluyor genellikle. Kuvvetli trendlerde gapi bırakır bir daha da uğramaz yanına.
[QUOTE=bull market;97352]Akşama spot 30200 üzeri kapar, sabahada yurtdışını düzeltme hedefinde görürsen ne olur?:)))[/QUOTE]
sen öyle uçup kaçacak bir piyasa görüyor musun..:..:
[quote=Larossıan;97347]Rahat ol rahat ol senin sistem iyi çalışır.:o[/quote]
Sİstem-i Muazzama (Dün akaşamki) daha geliştiriliyor..onu kullanmıyorum..benim kullandığım cuma dan beri satta ama dinleyen kim :(...
bu şortlar histemliydi, sistemli değil
[QUOTE=Astatin;97349]mahveder seni bu sistem..hiç uğraşma..vob işlem hacminin yarısını sen yaparsın...sonuçtada batarsın..:)[/QUOTE]
Bana şablonu lazım. MSin formöül dili üzeirnde çalışıyorum. Şablonalr lazım. İşin mantığını çözmek adına. Kalkıp da rsi kullanacak değilim. Ayda 50 den fazla işlem yaptıran ssiteme bakmam zaten. O rsi senin verdiği öteleme örneğinden.
[quote=jerfin;97353]sistemim yok, derdim yok.. kafama göre takılıyorum..:..:[/quote]
hah şöyleeeeeeeee, doğru yolu buldun bak. :D
şimdi ekibe tam ayak uydurdun işte. :..:
sihirli küremde yarın sabah aşağı gaplı açılış görüyorum..:)
Yav yine flat, nedir bu yav?
[QUOTE=unlimitted;97358]hah şöyleeeeeeeee, doğru yolu buldun bak. :D
şimdi ekibe tam ayak uydurdun işte. :..:[/QUOTE]
ben hiç sistem kullanmam ki... benim sistemin al vermesi, beynimin al vermesidir..
kolay gelsin,iyi seanslar herkese,ben kaçtım.
çok farklı bişeyler olursa telefonla müdahele edecez artık.
flat !