-
[QUOTE=follow;31345]BENDE FIYAT+GRAFIK BAKIP TRADE EDIYORUM :) SONUCTA BENDE SHORT GIRDIM GECEYE,AMA BAYAGI IYI MALIYET OLDU :) NE GUNDU BEEE RESMEN DISIMIZ SOKULDU 200 KONTRAT ISLEM BANA GORE YUKSEK RAKAM.[/QUOTE]
Bende bu gün 50,550 den aldıklarımı 50,800 e yazmıştım. 10-15 dakikalık bir toplantıya girdim. bir çıktım ki, 51,050 alışta. anında geri yerine koydum.. Adamlar acaip işlem yaptılar bu gün. Ama karda olduklarını sanmam...
Vob işi bul karayı al babayı işine döndü.
-
Dow Da 11.400 Civarinda Kapanis Bekliyorum Yani -%1 Gibi.
-
bollinger sınırında kapattı yarın yukarı gaple geçecek yada 49lara yönelecek..
-
Hrc Sistemine Geri Donuyorum.
-
11600 üzerinde kapanış bekliyorum dowdan.
sebep petroldaki stabilizasyon sanayilere alım getirecektir, dün tatil dönüşü olduğu için sallama yaptılar, hala banttayız hemen düşmeyeceğiz demiştim, düşüşte dipden girdikte sabahki ilk yükselişin kısalmasını kaçırdım neyse buna da şükür.
sevgiler.
-
-
[QUOTE=teo;31346]canım benim , neyse niyetin olur bak sonra,negatif düşünce salma evrene, secret okumadın mı:)[/QUOTE]
güzel.+.
-
[QUOTE=ktasyurek;31347]sn. hexen ben zaten longçuyum... hem de 3 haftadır.. bu gidişle long tribünün demirbaşı olucam :) hoşgeldiniz tribüne :)[/QUOTE]
bende dün 49600 long bindim 51750 %40 realiz etim . bugun 50900 flat and terkar long dondum gecye long sebep system long halen 51550 üstesindeyiz
-
[QUOTE=BULUT;31343]sn catedral.
Küçük bir tebrik borçlusunuz.
Garan ve Vob daki kapanış için...[/QUOTE]
Niye? 4.00 olmamışki!!! 4.00 ten satıcıyım dedim ben size.kom
Mesajı okumuşssunuz ama anlamamışsınız anlaşılan.kom
-
Kısaya devam dedim, yataylıktan bıkana kadar yatayız, o nasıl olacaksa:), fakat dediğim gibi, eskaza yukarı yapılırsa bilinki mal gazalamak içindir, esas yön aşağıyı göstermeye devam ediyor, bugün hani olurda artık yurt dışının olumluğu ile yarından sonra artı yaparız diye düşünenelere 51650 uzlaşması yapıldı, dünkü uzlaşma yani, son tur son şans, saygılar.
-
[QUOTE=catedral;31170]ben sana 4.00 den veriim :D Sen 4.20 den alıcı bulursunüüü[/QUOTE]
bak mesaja:D ne diyoo!!!
-
Vay be, koskoca garan ı nasıl oynatıyon sen ööle
Ferit göreve gel diyosuuun..dng
-
[QUOTE=bull market;31357]Kısaya devam dedim, yataylıktan bıkana kadar yatayız, o nasıl olacaksa:), fakat dediğim gibi, eskaza yukarı yapılırsa bilinki mal gazalamak içindir, esas yön aşağıyı göstermeye devam ediyor, bugün hani olurda artık yurt dışının olumluğu ile yarından sonra artı yaparız diye düşünenelere 51650 uzlaşması yapıldı, dünkü uzlaşma yani, son tur son şans, saygılar.[/QUOTE]
vallahi ben garan ve vakbn daki alımlardan tırstım.. yangından mal kaçırır gibi garan aldı deutsche bugün.. biz aşağı şartlandık, ama yatay piyasa yukarı patlamasın:eek: tedbirli olmakta fayda var, bu alışlar pek hayra alamet değil gibi.. ocak 2008 de sat veren günlük grafikler al vermek üzere.. belki tuzak, belki değil bekleyip göreceğiz..
-
Geceye shortla arkaya yaslanmaya devam.
-
İlk seans sonu deutsch garandan 200 000 lot cizdi son saniyede.Ben de dedim bunlar acaba salakmı.Seans sonu olayı görüyorsunuz.Bu alıma al vermeyen sistem işi bilmiyordur.Vob artıya geçmemeliydi.Şöyle bir günde parayı longtan kazanacağım aklıma gelmezdi.1500 puana yakın kar bıraktı nette vob bugün bana bereket versin.Şu garandaki alışa geceye full long kalmadan edemezdim.Bu borsa bu dow geberince düşmedi de daha ne zaman düşecek.Ben ister 6000 yazarım ister 10 000 düşecez.Bir ordino ortalığı böyle dağıtır.Sistem mistem de masal olduğunu bu ordino bal gibi gösterdi bugün.Neyse kendinize iyi bakın.Bu borsa artık daha düşmez.Bu alım gelmemeliydi.Short artık zarar yazar.Gece 100 adet long görüşmek üzere.
-
Şunu da belirteyim eğer shortlarımı mbm gibi 50600 lerden kapatıp long olsaydım bugün yüzde 50 kazanmıştım nerdeyse.Ben o shortları 51150 den kapattım ona rağmen 1500 puan almışım.Görüşmek üzere.Burada herşey sistemle şunla bunla olmaz.Tecrube konuşur.
-
Geceye 51.600 dan short girdim. Sn Teo'ya hep destek tam destek :)
Cekirge bir ziplar iki ziplar 3. de ... zıplar. Cunku kaslarinda laktik asit fazla birikir, buda yorgun dusmesine neden olur. Ama olurda 3. de de ziplarsa bizi de ziplatiro baska..dng
-
[QUOTE=Ronaldinho;31362]İlk seans sonu deutsch garandan 200 000 lot cizdi son saniyede.Ben de dedim bunlar acaba salakmı.Seans sonu olayı görüyorsunuz.Bu alıma al vermeyen sistem işi bilmiyordur.Vob artıya geçmemeliydi.Şöyle bir günde parayı longtan kazanacağım aklıma gelmezdi.1500 puana yakın kar bıraktı nette vob bugün bana bereket versin.Şu garandaki alışa geceye full long kalmadan edemezdim.Bu borsa bu dow geberince düşmedi de daha ne zaman düşecek.Ben ister 6000 yazarım ister 10 000 düşecez.Bir ordino ortalığı böyle dağıtır.Sistem mistem de masal olduğunu bu ordino bal gibi gösterdi bugün.Neyse kendinize iyi bakın.Bu borsa artık daha düşmez.Bu alım gelmemeliydi.Short artık zarar yazar.Gece 100 adet long görüşmek üzere.[/QUOTE]
Ronaldinho siz sistemsiz mi trade ediyorsunuz, ben sizin sistem var diye düşünüyordum.
Yani garantiden 200.00 aldılar, veya Deutce sattı ile geleceğinin başkasının kararlarına bağlamak, bana biraz ters geldi,
Yani Garantiden birisi 200.000 aldı ise, 200.000 de birisi satdı, Şimdi Ordinoyla alan akıllıda , onu satan niye akılsız onu anlayamadım.
Peki bir soru, Efg 1.000.000 lot garanti aldı, ona da Teo sattı, Şimdi siz hangisinin arkasına takılacaksınız?
Cevap: Hiç biri, kendi sisteminize uyacaksınız..
Bir tavsiye haddim olmayarak,siz uzmansınız ama, hayatınızı büyüklerin aldığı pozisyonlara göre idare edecekseniz, niye boşuna burda yırtınıyorsunuz,Deutche'nin kararlarına güveniyorsanız,adamların [U]fonları [/U]var, onları alın, Hiç burada dert taşımayın..
Sevgiler...
-
caaanımmm dow bollingerden döndüü hadi bakalım aşagıya devamı gelicekmii 2gece ust uste terste kalmak cok zor oluyor bugun tam cıkartamadık gapin acısını 200puan kadarı kaldı
-
[QUOTE=mbm;31221]yok çok basit aslında....
50500 üzerinde uzun.... hepsi bu......
dedim ya stopum 50500 altı diye...
[B]fdow saatlik yukarı uyumsuz olabilir... tekrar hatırlatayım bu arada...
yukarı çevirebilir yönünü fdow yani... bu düşüşüde sahte olarak kalır....[/B]
50500 üzerinde fdowu düşününce uzun daha mantıklı gibi...
hepsi bu kadar.. sinyalle ilgisi yok..[/QUOTE]
fdow saatlik...
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/838/aafvt3.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img293/aafvt3.png/1/][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/aafvt3.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
[B]seans içi bahsettiğim saatlik fdow uyumsuzlugun grafiği...
seansta pek vaktimiz olmuyor grafiğe......
fdow uyumsuzluk için yeni dip yaparken bizde 50500 civarındaydık.....
şuan kanımca hala dowda net yön yok..tepki bitmişte olabilir....saatlikteki 11550 üzeri yukarıya devamıda getirebilir.....[/B]
-
[QUOTE=teo;31365]Ronaldinho siz sistemsiz mi trade ediyorsunuz, ben sizin sistem var diye düşünüyordum.
Yani garantiden 200.00 aldılar, veya Deutce sattı ile geleceğinin başkasının kararlarına bağlamak, bana biraz ters geldi,
Yani Garantiden birisi 200.000 aldı ise, 200.000 de birisi satdı, Şimdi Ordinoyla alan akıllıda , onu satan niye akılsız onu anlayamadım.
Peki bir soru, Efg 1.000.000 lot garanti aldı, ona da Teo sattı, Şimdi siz hangisinin arkasına takılacaksınız?
Bir tavsiye haddim olmayarak,siz uzmansınız ama, hayatınızı büyüklerin aldığı pozisyonlara göre idare edecekseniz, niye boşuna burda yırtınıyorsunuz,Deutche'nin kararlarına güveniyorsanız,adamların [U]fonları [/U]var, onları alın, Hiç burada dert taşımayın..
Sevgiler...[/QUOTE]
sistem şart.....
buda yeterli değil... bunu uygulamak için iyi bir disiplinin olması lazımdır...
tek başına sistemin bir faydası olmaz yani.....
sistem ve disiplininden dolayı tebrik ediyorum teo seni......
+.+.+.+.+.
-
[quote=teo;31365]Ronaldinho siz sistemsiz mi trade ediyorsunuz, ben sizin sistem var diye düşünüyordum.
Sevgiler...[/quote]
Ben de zaten deutsch aldığında düşüşü düşünüyordum ama adam aldığı yerden gazı da verdirdi.Bütün diğer indikatörlere terse getirdiler bizim imkb yi.Benim deutsch ile falan ilgim alakam yok.Beynime al gelir alırım sat gelir satarım.Sistem falan umrumda değil.Beni fdaxın ve fdowun fiyatı ilgilendirir.Ama böyle umursamadığımızda her zaman imkb nin istediği yöne doğru gidiyoruz.Onlar yurtdışının ilerde artacağını satın alıyorlardır diye düşünüyorum.Vermek de ozaman zor olmasa gerek.Tahmin bunlar tutar yada tutmaz ama çok güçlüyüz bugün.Ben zaten cebime giren paraya bakarım.O bu şu kim ne yazmış pek de umrumda değil.Kimsenin longu shortu da beni bağlamaz.Bazıları yazıyor mbm longum diye longum shortum diye shortum.Herkes kendine bir rota çizip tecrubelenmeyi öğrenmeli kanaatindeyim.Neyse görüşürüz.
-
dow elmasını erken kızarttı bakalım devam ettirecek mi iftarda yaklaştı dün bu saatlerde tadım kaçıktı şimdi pek keyifliyim :)
-
Yüzde 3 düşmüş dow da artıya geçen imkb eninde sonunda bir bildiği vardır.O yüzden bugün enteresan oldu.Neden alım geldi iyice irdelemek lazım.Yani bugün dowun düşüşüne kayıtsız kalan imkb yarın dowun 100 puanına yüzde 2 düşebilir.Kısmet.
-
[QUOTE=Ronaldinho;31377]Yüzde 3 düşmüş dow da artıya geçen imkb eninde sonunda bir bildiği vardır.O yüzden bugün enteresan oldu.Neden alım geldi iyice irdelemek lazım.Yani bugün dowun düşüşüne kayıtsız kalan imkb yarın dowun 100 puanına yüzde 2 düşebilir.Kısmet.[/QUOTE]
tam sınırda kapattı vadeli..inen trend üzerinde....
dow yamuk yapmazsa bu gece yarın açılışla sert yukarı olur.....
bugünde yamuk yaparsa yine dow ,dün yüzde 3 e yakın yaptı..
benzeri olur yine....
bu yukarılar tepki değil......... resmen sistemler aldayken aratrend alışı......
yeterki dow izin versin....
niye trend alışı diyorum... çünkü saatlikler dahil aldayız...bende günlükler bile alda...
sat gelene kadar başka bir açıklaması varmı bunun.....
-
Bu altında bugun maymuna dondurdu ,saydım tam 4 kere -1 den artı 0.20 ye gelıp gerı -1'e döndü,
Sistemsiz bunlar adamı bir günde sıfırlar...
-
[QUOTE=teo;31380]Bu altında bugun maymuna dondurdu ,saydım tam 4 kere -1 den artı 0.20 ye gelıp gerı -1'e döndü,
Sistemsiz bunlar adamı bir günde sıfırlar...[/QUOTE]
altın cok kaypak...yen yavaş gidiyor ama yönünden sapmıyor..euro/dollar favorim :)
-
herkesin gorusune saygi duyuyorum,bazilari yanlis bile olsa butun yazilanlari ilgi ile okuyorum.Sonucta guzel bir ortam olusturduk burada !! imkb de sene sonuna kadar 56 bekliyorum ancak dow la ciddi sekilde ayrismasi gerekecek sanirim.Cunku dow son gunlerini yasayan kanser hastasini animsatiyor bana.
-
Ya anlamıyorum ya millet 5 ytl komisyon veriyorum yazmış diğer forumda.Manyakmıdır nedir bunlar ya.51 kuruş veriyorum ben değişiyor.52 oluyor 53 oluyor en çok vobun fiyatına göre.Vob 70 000 olsun taş catlasın 70 kuruş veririm ben.O zaman da teminatlar artar fiyatlar yükselir.Daha az kontratla daha yüksek fiyatlar oynar.Daha az işlem yaparız.Yani komisyon değişmez.5 ytl ödeyen kafasından zoru olmalı ya.0.5 YTL ödüyorum kardeşim lami cimi yok bunun.Bir de isbankası düşürmüş müş komisyonu 5 ytl nin yarısı oluyormuş ne kadar ucuzmuş.Borsada cahil adam para kazanamaz.Bunu bilir bunu söylerim.
-
fdow saatlik..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/298/aetel0.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img168/aetel0.png/1/][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/aetel0.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
[B]fdowda son dipte uyumsuz olmak üzere........[/B]
[B]dipler pek onaylanmıyor ...
yalnız bu sınırda. sert verirlerse iptal olabilir.......[/B]
-
[QUOTE=mbm;31385]fdow saatlik..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/298/aetel0.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img168/aetel0.png/1/][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/aetel0.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
[B]fdowda son dipte uyumsuz olmak üzere........[/B]
[B]dipler pek onaylanmıyor ...
yalnız bu sınırda. sert verirlerse iptal olabilir.......[/B][/QUOTE]
sert verecekler diyorum.
-
[QUOTE=Ronaldinho;31383]Ya anlamıyorum ya millet 5 ytl komisyon veriyorum yazmış diğer forumda.Manyakmıdır nedir bunlar ya.51 kuruş veriyorum ben değişiyor.52 oluyor 53 oluyor en çok vobun fiyatına göre.Vob 70 000 olsun taş catlasın 70 kuruş veririm ben.O zaman da teminatlar artar fiyatlar yükselir.Daha az kontratla daha yüksek fiyatlar oynar.Daha az işlem yaparız.Yani komisyon değişmez.5 ytl ödeyen kafasından zoru olmalı ya.0.5 YTL ödüyorum kardeşim lami cimi yok bunun.Bir de isbankası düşürmüş müş komisyonu 5 ytl nin yarısı oluyormuş ne kadar ucuzmuş.Borsada cahil adam para kazanamaz.Bunu bilir bunu söylerim.[/QUOTE]
hangi kurum ronaldinho?
-
[QUOTE=follow;31386]sert verecekler diyorum.[/QUOTE]
pozisyonel .... he heeeeeeee:D
-
[QUOTE=mbm;31388]pozisyonel .... he heeeeeeee:D[/QUOTE]
:D:D:D aslinda -% 1 civari dusus ideal , -%0.6 olsa sabaha future dususe devam etse daha iyi olur derim ancak sert vercekler.Lutfen dow un grafigini dikkatli inceleyin.
-
[QUOTE=follow;31389]:D:D:D aslinda -% 1 civari dusus ideal , -%0.6 olsa sabaha future dususe devam etse daha iyi olur derim ancak sert vercekler.Lutfen dow un grafigini dikkatli inceleyin.[/QUOTE]
dowda matriksdeki veriler hatalı.. grafiğine bakamıyorum...
fdowu görüyorum ama....
ondada son iki dip onaylanmadı ve uyumsuz oldu...
[B]ve 5 dakikalıkta tobo gibi bir şey oldu...[/B]
tahminim iyi kapatacak ....
buda yarın inen kanalı uzun bir çubukla yukarı geçmemiz demektir.....
he heeee:D:D:D
-
çalış tobo...... fdowda..... :)
-
[QUOTE=follow;31382]imkb de sene sonuna kadar 56 bekliyorum ancak dow la ciddi sekilde ayrismasi gerekecek sanirim.Cunku dow son gunlerini yasayan kanser hastasini animsatiyor bana.[/QUOTE]
Boyle bir seyin olmasi mumkun mudur sizce sn follow? Yanlis hatirlamiyorsam Atesen Aybars'in da oyle bir ongorusu vardi gelismekte olan piyasalar ayrisacak seklinde. Oyle bir sey olursa ona da alisiriz gerci Dow'daki her turlu spekulasyona alistigimiz gibi.:)
Karadeniz'de petrol falan bulduk derler mesela :)
Dow'da 3. ceyrek bilancolara kadar gozle gorulur bir gercek var ki oda ABD bankalarinin durumu ve bu bankalarin risklerini hangi oranda Avrupa bankalarina devrettigi muammasi.
Hatirlarsiniz Bear Stearns'in hisse degeri 2007 yilinda 170 $ iken 2008 yilinda Mart ayinda 30 $ olmustu. Fakat JPMorgan, Bear Stearns'in risklerini ustelenerek piyasanin tepe taklak gidisini durdurma cabasiyla Bear Stearns hisselerini 2 $ birim fiyat ile satin almisti. Daha sonra JPMorgan FED'i kirmayarak 2$ fiyat tanimini 10$'a duzeltti ve FED'in[U] spekulasyonuna[/U] destek verdi.
Ferdi ile Fadime ve Lehman icin benzer senaryo olur mu olur! O zaman Dow'u kimse tutamaz herhalde. Sistemsiz calisan ayilar mahvolur. Cunku Fed'in elinde [U]secimlere[/U] kadar spekulasyon yapmak disinda baska bir kozu var mi yok mu emin degilim.
-
hadi baakalım ben gelene kadar dowa versinler yoksa yine tatsız bir gece olucak
-
[QUOTE=mbm;31391]çalış tobo...... fdowda..... :)[/QUOTE]
Hadi gözün aydın,seans kapanmadan bir dilek dilemiştin, Şu kadar da olmaz diye,
dileğin geçekleşecek bu aksam :) hehehhe
-
[quote=follow;31387]hangi kurum ronaldinho?[/quote]
[quote=follow;31389]:D:D:D aslinda -% 1 civari dusus ideal , -%0.6 olsa sabaha future dususe devam etse daha iyi olur derim ancak sert vercekler.Lutfen dow un grafigini dikkatli inceleyin.[/quote]
Dün gece dowa sert verdiler de ne oldu?Biz bugün artı olduk.Dowa bakmanın alemi yok.Dow sadece bizi artarak gazlayacak.Bu arada petrol düştüğü için imkb ye alım geliyor olabilir.Uzun vadeli fon olabilir alanlar.Kurumum tera menkul değerler.Buyrun günde 7000 kontrat siz de yapıyorsanız siz de geçin tera menkule 55 60 kuruşa.