4 DEFADIR burdan dönüyor yukarı..Bu sefer APSD manyaklaştı vade sonu da oldugundan..Neden kapatıyor pozisyonu acaba..
Printable View
4 DEFADIR burdan dönüyor yukarı..Bu sefer APSD manyaklaştı vade sonu da oldugundan..Neden kapatıyor pozisyonu acaba..
saatlikler bile al verdi yahu el insaf.. tiksindim gene piyasadan..
[quote=KIZILAGA;283338]4 DEFADIR burdan dönüyor yukarı..Bu sefer APSD manyaklaştı vade sonu da oldugundan..Neden kapatıyor pozisyonu acaba..[/quote]
30 ağustos tatil geriye pek bişey kalmıyor :D birde uzlaşmaya kaldm geçen ay.. spot seans bitince uzlaşmadan paranı alamıyon.. vob kapandıktan sonra uzlaşma oluyor sonra para hesaba geçiyor .. beyle bi durum :) uzlaşma işi iş değil gibi üwwww kitliyo
[QUOTE=flexy;283332]Bu konuda söylenebilecek en güzel söz ; [I]" Üşeniyorum, o halde yarın " [/I]dır.[/QUOTE]
ya da "hiçbir şey yapmamak için herşeyi yaparım"..:..::..:
ama bunla uzaktan yakından alakası yok yazdıklarımın..:p
neyse kapatalım bu bahsi.. yoksa farklı algılamalar, değişik yorumlar başlayacak.. bak, a.kaya hemen dine bağladı bile konuyu..:D:D
DAX'ın ne gap'ini kapatması, ne düşmesi dikkat çekici. Böyle günlerde veriyle birlikte çok sert yukarı basılması şaşırtıcı olmaz. Desteğin altındaki hareket de ayu tuzağı olarak kalır. Zaten veriyi kötü bekliyorlarmış. Genellikle beklentinin tersine geldiğine göre ben de iyi gelmesini ve piyasaların coşmasını bekliyorum... üvvv...
daytrade topiğine uygun bir felsefede benden,
uzun vadede hepimizin sonu ölüm o yüzden periyotları fazla uzatmayalım derim :)
shortlara stop patlatma işlemi tamam, gel aşşağı, al uşşağı
[QUOTE=The Tatar;283346]daytrade topiğine uygun bir felsefede benden,
uzun vadede hepimizin sonu ölüm o yüzden periyotları fazla uzatmayalım derim :)[/QUOTE]
ölüm dedin de eski imzam geldi aklıma..:D
''VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz..:D''
diye bir imzam vardı bir zamanlar.. ey gidi..:)))
[quote=tutku;283337]73.400 altinda ilk durak 71.800 .hem paritede hemde xu100 de OBO lar asagi kirildi.her yukselis KISA firsati olur diye dusunuyorum.ani ve sert dusus gelmeli diye dusunuyorum.[/quote]
Aynen katılıyorum bende .brv
iş yatırım tekrar long açmaya başladı
[quote=jerfin;283343]ya da "hiçbir şey yapmamak için herşeyi yaparım"..:..::..:
ama bunla uzaktan yakından alakası yok yazdıklarımın..:p
neyse kapatalım bu bahsi.. yoksa farklı algılamalar, değişik yorumlar başlayacak.. bak, a.kaya hemen dine bağladı bile konuyu..:D:D[/quote]
tamda fikrim geldiydi :D..önümüzdeki programlarda konuşuruz bu konuyu..Esenlikler diliyorum :D:D
AĞUSTOS APSD[COLOR=red] [B] 10985 [/B][/COLOR]
[COLOR=black]EKİM APSD [/COLOR][COLOR=blue][B]13773[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]ALTTAKİ PASTA EKİM ÜSTTEKİ AĞUSTOS EFG YER DEĞİŞTİRİYOR[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/24/2725.jpg[/img][/url][/COLOR][/B]
Endeks 58xxx altinda buyuk selale ilk durak 54xxx ler gorunuyor.
DTF ........T
bu defa ADX te yukarı yönlü..
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2484/48179053.png[/IMG]
[quote=padişah;283352]iş yatırım tekrar long açmaya başladı[/quote]
ya da şortları kapayıp ekim vadeye geçiyor olabilir mi :rolleyes:
pala biz shorttayken artı makas yapıyorsun ayıp ayıp
[quote=ruhul-kudüs;283355]ağustos apsd[color=red] [b]10985 [/b][/color]
[color=black]ekim apsd [/color][color=blue][b]13773[/b][/color]
[b][color=#0000ff]alttaki pasta ekim üstteki ağustos efg yer değiştiriyor[/color][/b]
[b][color=#0000ff][url="http://urlal.com/dqqf"][ımg]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/24/2725.jpg[/ımg][/url][/color][/b][/quote]
[color=red]13700[/color]
[color=blue]16500 [/color][color=black]oldu değişim efg 12.700 yaptı hızlı geçiş var[/color]
[color=#0000ff][/color]
[quote=jerfin;283349]ölüm dedin de eski imzam geldi aklıma..:D
''VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz..:D''
diye bir imzam vardı bir zamanlar.. ey gidi..:)))[/quote]
çok tecrübe gerek yaa :)
önce kazanmak için sonra yatırdığını kurtarmak içün benim imza ahaha teprik ederim :D:D
Kaynak: Japonya merkez bankası'nın eylul toplantısından once mudahale olasılıgı hafıfce arttı - cnbce
-matrıks-
[b] önem arzeden bir konu müdaheleler başlamış olur[/b]
benim sistem 5 - 15 dak SATa donmus gorunuyor.
[quote=saraylı;283100][B][I][SIZE=3]5.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 76.200[/B]
[B]3.Direnç : 75.550[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.900[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 74.575[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Pivot : 74.250[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 73.925[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 73.600[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 72.950[/B][/COLOR]
[B]4.Destek : 72.300[/B]
----------------------------------------------
[B][I][SIZE=3]6.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.125[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 74.825[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.625[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 74.475[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.075[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 73.925[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 73.725[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]4.Destek : 73.425[/B][/COLOR]
[COLOR=black]dirençler: 74.250-74.575-74.900[/COLOR]
[COLOR=black]destekler: 73.600-72.950[/COLOR]
[COLOR=black]73.600 desteğindeyiz...[/COLOR]
[COLOR=black]Muhtemelen 2.b dalgası yapılıyor,bunun için önceden 73.400 dalga hedefi vermiştim...eğer öyleyse buradan tekrar piyasa 76.000 üzerine atmalı...2.c dalgası ile...[/COLOR]
[COLOR=black]diğer alternatif ise aşağı 3.dalga idi,ama bence bu daha 3. dalga değil...:)[/COLOR][/quote]
73.925 direnç oldu ,aşağıda 73.600 desteği var,piyasa aşağıda 73.575 altında yeni dip yapsa da ,tekrar yukarı gidecek gibi??:confused:
eğer 73.400 aşağı kırılırsa işin şekli değişir...
bakalım olacak?;)
vadelide 73.600 altina dusus SELALE olur.
lem hala gap'i kapatamadınız mı piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
o zaman bahsi artırıyorum :..:
bu iş gap'ten daha yukarı gider! :yü:.lelele
ahahaha bu arada €/capın yeni pelası sağolsun treni çevirmiş benim için, 106,28 longlarım gelmiş.
şşt çekikgözlü abim, saa zahmet 109,43'e bi yol alak hadi bakam.
sen teknolocik adamsın vardır sende roket moket bişiler hadi gari! :::
108,43 yazmak istemiştim eheueuhe :::
[QUOTE=saraylı;283370][B][I][U][COLOR="Red"]73.925 direnç oldu[/COLOR][/U][/I][/B] ,aşağıda 73.600 desteği var,piyasa aşağıda 73.575 altında yeni dip yapsa da ,tekrar yukarı gidecek gibi??:confused:
eğer 73.400 aşağı kırılırsa işin şekli değişir...
bakalım olacak?;)[/QUOTE]
Çok pis bir trend olcak galiba bu...:yü:
73925 100lük ortalama üstünde oluyor.. Ve benim sistem al veriyor..ortalama takip etmek istiyorum..
sert kopuşlara hazır mı olsak acaba...+..brv.brv.brv
.uyk
[IMG]http://666kb.com/i/bm2kidhush5947oz4.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;283373]lem hala gap'i kapatamadınız mı piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
o zaman bahsi artırıyorum :..:
bu iş gap'ten daha yukarı gider! :yü:.lelele[/quote]
Patron günün en yüksek 74275 görünüyor..Gap bırakmamışlar yani..Senin gap nerede görünüyor?
meril abla longlarını kapatacak şimdi, spotta 1. seans satıcıydı, şimdi sattığı kadar aldı, artıya geçti.
unli abi sen euro shortlasan olcak bu iş...;);)
üüüüüü
[quote=Sekube;283377]Patron günün en yüksek 74275 görünüyor..Gap bırakmamışlar yani..Senin gap nerede görünüyor?[/quote]
yok o açılışla olan rakam. ben ona bakmıyorum patron, 1-2 kontratlık kekler vardır açılışta onlardır. şimdi 1 kontrata bakıp da "göstergeler +gap'i bildiler" mi diyelim yani eheuheuheuhue :D:D
ben 73,675'ten longladıktan sonra gap kapanacak demek ordan sonra 74,250 görülecek demekti o anlamda söyledim. :)
[quote=Jean_Luc_Godard;283379]unli abi sen euro shortlasan olcak bu iş...;);)
üüüüüü[/quote]
ulem €/capın yeni longlamış birisi olarak € satmam biraz garip kaçmaz mı can luk. :D:D
gerçi ben de çok normal bi adam sayılmam ama. o kadar da değil yaw.
ehi. :D
DTF5 bendeki sat verdi 675 de tekrar
eur-usd parite dusus hedefi 1.22 1.23 leri gosteriyor.buda endeksi sert asagi goturur diye dusunuyorum.
[quote=trader38;283285]Acaba :rolleyes:
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/4f86d663.png[/IMG][/quote]
50 puanlık ıskayla oldu gibi.:rolleyes:
73900 a kadar beton delme harekatı oldu ama kafayı granite çarptı herhalde..Şimdi 73500 da başı dönüyor,birazdan ucurumdan aşagı düşer....
Bunlar satışlarda baya ciddileştiler tamda longa geçmek üzereydim karar
verememiştim.
Ulen ne piyasaymış be verem etti.
Bu kadar olumsuzluğa rağmen düşmeyen piyasa burayı yatayda geçiştirmeye çalışıyor şimdilik düşüş istenmiyor demekki ...istense herşey fazlasıyla müsait peki şimdi ne olacak yatay hareket ve en ufak dj toparlanmasında hızla yukarı paritede tepki gelmesi yakındır.
[QUOTE=unlimitted;283381]ulem €/capın yeni longlamış birisi olarak € satmam biraz garip kaçmaz mı can luk. :D:D
gerçi ben de çok normal bi adam sayılmam ama. o kadar da değil yaw.
ehi. :D[/QUOTE]
can lukun nutku tutuldu ne dediğini biliyor mu....:::
düşen trend devam ediyor beşliklerde dışına taşma yok ama fiyat 100 puan aşagı indi..
nasıl stop olcam şimdi ben... keşke kar alsaydım pivota gelince...üüüüüüüüü
bir daha yukarı gitsek olmuyor mu...:confused::confused::confused::p
APSD [COLOR=red][B]- 17798[/B][/COLOR] AĞUSTOS
[COLOR=blue][B]+ 22763[/B][/COLOR] EKİM
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/24/3054.jpg[/img][/url]
[quote=Jean_Luc_Godard;283400]can lukun nutku tutuldu ne dediğini biliyor mu....:::
düşen trend devam ediyor beşliklerde dışına taşma yok ama fiyat 100 puan aşagı indi..
nasıl stop olcam şimdi ben... keşke kar alsaydım pivota gelince...üüüüüüüüü
[B]bir daha yukarı gitsek olmuyor mu...[/B]:confused::confused::confused::p[/quote]
pela bugün hangi treni nereye istediysem geri getirdi abisi sağolsun.
o da olur merak etme [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[quote=a.kaya;283385]DTF5 bendeki sat verdi 675 de tekrar[/quote]
doğrusun kaya...:)