[QUOTE=VOBiX;97330]VOBda ikili dip çığlıklarını duyamıyorum....
Çünkü daha teyit etmedi hehehe[/QUOTE]
29,575i kıramdığı için teyit gelmedi. Bu kadar güzel bir ikili dibi bile değrlendiremiyorlarsa uzunlar stoploss konusunda dikkatli olsun.
Printable View
[QUOTE=VOBiX;97330]VOBda ikili dip çığlıklarını duyamıyorum....
Çünkü daha teyit etmedi hehehe[/QUOTE]
29,575i kıramdığı için teyit gelmedi. Bu kadar güzel bir ikili dibi bile değrlendiremiyorlarsa uzunlar stoploss konusunda dikkatli olsun.
[quote=jerfin;97361]ben hiç sistem kullanmam ki... benim sistemin al vermesi, beynimin al vermesidir..[/quote]
valla bilmiyodum ben senin de sistem var sanıyodum.
doların "al teyidi" derken bizi mi yiyodun bea. :..:
[quote=jerfin;97359]sihirli küremde yarın sabah aşağı gaplı açılış görüyorum..:)[/quote]
Bloombergde geçiyoya DJI Best Performer diye..Ben de seni Vob Best Performer ilan ediyorum:p
Yok ya, bizim piyasa resmen fdow un bi artı bi eksiye geçip durmasından etkileniyor bence , ister istemez belkide, ama bu kıadarda fazla artı eksiye ayak uydurulmazki...
Dax a veriyolar ensonunda....
Flat devam bakalım dow bi açılsın, ilerleyen dakikalarda poz ayarlarım artık...
Histem derki, bizdeki yatay ve bayay piyasa yarın biter
[color=#FF0000][b] 17.03.2009 15:24:27 Tekstil Menkul Değerler ([url]www.tekstilmenkul.com.tr[/url]) Tarafından Hazırlanan Analiz Raporu: [/b][/color]
"ABD tarafından gelen verilerinden özellikle yeni konut başlangıçlarının ekonomist tahminlerine kıyasla daha iyi gerçekleşti. 450 bin gerçekleşeceği tahmin edilen Şubat ayı yeni konut başlangıçları verisi tahminlerin %30 gibi üzerine çıkarak 583 bin olarak gerçekleşti. Şubay ayında %0.4 artacağı tahmin edilen üretici fiyatı endeksi ise %0.1 arttı. %0.1 artacağı öngörülen çekirdek ÜFE ise %0.2 oranında yükseldi. Önümüzdeki aylardaki verileri takip etmek şartıyla çekirdek ÜFE’nin tahminlerin üzerinde gerçekleşmesi ekonomideki aktivitenin bu seviyelerden hareketlenmeye başlamış olabileceği şeklinde yorumlanabilir. Üreticilerin ürün fiyatlarını tahminlerin üzerinde artırabilmeleri esnekliğine sahip olabilmeleri ekonomideki çöküşün sonuna yaklaşıldı mı? sorularının daha çok sorgulanmasını gündeme taşıyabilir. Henüz bu yorumları yapabilmek için erken olabilir. Ancak şu anda derinleşen kaotik krizin etkisiyle enflasyon ehven-i şer olarak görülebilir."
2/3 gibi yüksek bir oranda şortladım...Ya kare as gelecek ele, yada single papazı bulacağız..
17.03.2009 15:30:57 *fed, yeni banka sermaye zorunluluğunu 2 yıl için erteledi
17.03.2009 15:31:37 *fed, "yeni sermaye kuralı, 31 mart 2011'e kadar ertelendi"
17.03.2009 15:32:44 *fed, "erteleme, şirketlerin sermaye gereksinimlerini karşılamasına yardımcı olacak"
17.03.2009 15:33:43 *fed, "şirketlerin genel sermaye seviyelerini artırması gerekli"
Birkaç gündür dikkatimi çekiyor..Sabah da yazmıştı bir arkadaş;
Mersiyk, Nohamura, Cbaykuş ortalarda yok ve Hellim var gözüküyor.. Modlar bir darbe girişiminde bulundu ve Sn. Hellim tarafından kanlı bir şekilde mi bastırıldı, yoksa modlar 4. bulup işi asıp okeye mi dönüyorlar çıkaramadım...
No geyik piliz...
FED BANKALARIN ICIN YENI SERMAYE ZORUNLULUKLARINI IKI YIL ERTELEDI
-MATRIKS-
|
Bu ahber fena değil, şimdi uzunum...