Short poz kapanmıştır.
Printable View
Short poz kapanmıştır.
[quote=VOBiX;97372]17.03.2009 15:30:57 *fed, yeni banka sermaye zorunluluğunu 2 yıl için erteledi
17.03.2009 15:31:37 *fed, "yeni sermaye kuralı, 31 mart 2011'e kadar ertelendi"
17.03.2009 15:32:44 *fed, "erteleme, şirketlerin sermaye gereksinimlerini karşılamasına yardımcı olacak"
17.03.2009 15:33:43 *fed, "şirketlerin genel sermaye seviyelerini artırması gerekli"[/quote]
Nolcekki :) Oldu olacak cesetleri İngiltere kraliçesinin önüne dizsinler, kraliçede onları şövalye ilan etsin....:..::..:
Yani şimdi BDDK SYR sunu aşağı çekince bankalar daha iyi durumamı gelcek yo...Ben size eskiden çirkin kız diyordum şimdi bişey değişmesede artık güel kız diyorum oluyorr........
Korkulur bunlardan yine flat 50 puana 75 puana stop koya koya bayaa ütüldüm...
Shortcular için tehlikeli bölgeye girmiş bulunmaktayız dikkat gereken bölgeler.
29200 önemli ama, zaten tahtadada 29175 e alış doldurmuşlar, düşmesin istiyolar heralde, bakalım oralarda tekrar kısa denerim, bu sefer 29150 altında kısa olurum...saygılar...
[quote=Astatin;97369]Histem derki, bizdeki yatay ve bayay piyasa yarın biter[/quote]
Aynen katılıyorum yarın biter..brv
[quote=bull market;97379]29200 önemli ama, zaten tahtadada 29175 e alış doldurmuşlar, düşmesin istiyolar heralde, bakalım oralarda tekrar kısa denerim, bu sefer 29150 altında kısa olurum...saygılar...[/quote]
Kene gibi yapıştın arkadaş kontratlara..Bialttan bi üstten..Senin gibi 5 tane adam olsa yataya girmeyecekse de girer bu VOB :)...2/3 şortlar 3/3 şort oldu :)
Full metal jacket
[QUOTE=Astatin;97373]Birkaç gündür dikkatimi çekiyor..Sabah da yazmıştı bir arkadaş;
Mersiyk, Nohamura, Cbaykuş ortalarda yok ve Hellim var gözüküyor.. Modlar bir darbe girişiminde bulundu ve Sn. Hellim tarafından kanlı bir şekilde mi bastırıldı, yoksa modlar 4. bulup işi asıp okeye mi dönüyorlar çıkaramadım...
No geyik piliz...[/QUOTE]
O arkadaş benim de modlar zaten 4 kişi HKAYIKCI var bir de. 4 . bulamalrına gerek yok. Kurmuşalrdır masayı.
Geyik yapmayın lütfen dedik. .dng
Dax sabahtır bahsettiğim 3950-3960 aralığına geldi, hatta birazdaha sarkarak 3947 gördü, bence bu dax düşecek artık, dow u bilmem, saygılar...
[QUOTE=unlimitted;97364]valla bilmiyodum ben senin de sistem var sanıyodum.
doların "al teyidi" derken bizi mi yiyodun bea. :..:[/QUOTE]
o teyid, diğer baktığım göstergelerin, beynimin verdiği sinyali desteklemesi oluyor..:..::..:
Dow da naz yapıyo bakmayın, 7100 ün bile altını görebilir, ama sonra kapanış nasıl olur bilmem, saygılar...
Bu piyasa sittin sene yataydan kurtulmaz, benden soylemesi.