FED BANKALARIN ICIN YENI SERMAYE ZORUNLULUKLARINI IKI YIL ERTELEDI
-MATRIKS-
bu guzel habere tepki vermedi dow
anlamadım ama
Printable View
FED BANKALARIN ICIN YENI SERMAYE ZORUNLULUKLARINI IKI YIL ERTELEDI
-MATRIKS-
bu guzel habere tepki vermedi dow
anlamadım ama
[QUOTE=Astatin;97373]Birkaç gündür dikkatimi çekiyor..Sabah da yazmıştı bir arkadaş;
Mersiyk, Nohamura, Cbaykuş ortalarda yok ve Hellim var gözüküyor.. Modlar bir darbe girişiminde bulundu ve Sn. Hellim tarafından kanlı bir şekilde mi bastırıldı, yoksa modlar 4. bulup işi asıp okeye mi dönüyorlar çıkaramadım...
No geyik piliz...[/QUOTE]
sn nohamurayı protesto ediyorum. Küstü sanırsam ama küsmemesi lazımdı seni seviyoruz bay noha lü[B]ft[/B]en geri gel.. NO GEY[B]I[/B]K PL[B]I[/B]Z
%50 uzadım biraz.+.
kısaları kapattım bende:))
kısaları kapatmamın sebebi, yurtdışı az eksi ken biz 29,200 denedik, yurtdışı %1 eksiya geçtiği halde 29,300 de tutuyorlar.. aşağı gitmek istemiyorlar..
[quote=jerfin;97390]kısaları kapattım bende:))[/quote]
Long denemek ıcın kısalardan cıkmanı beklıyordum, yanlış anlaşılmasın, şerrinden korktugum ıcın.:D
[quote=mersiyk;97388]sn nohamurayı protesto ediyorum. Küstü sanırsam ama küsmemesi lazımdı seni seviyoruz bay noha lü[B]ft[/B]en geri gel.. NO GEY[B]I[/B]K PL[B]I[/B]Z[/quote]
evet bay Noha geri gelsin :)
[QUOTE=tuareg;97392]Long denemek ıcın kısalardan cıkmanı beklıyordum, yanlış anlaşılmasın, şerrinden korktugum ıcın.:D[/QUOTE]
:..::..:
yurtdışı artıdan eksiye geçtiği halde önceki dibin altına inemiyorsak kısada ısrar etmenin anlamı yok dimi..:..::..:
ama geceye hayatta long girmem.. artı kapatamaz gibi bu gece dow.. izleyelim bakalım biraz..
[quote=jerfin;97394]:..::..:
yurtdışı artıdan eksiye geçtiği halde önceki dibin altına inemiyorsak kısada ısrar etmenin anlamı yok dimi..:..::..:[/quote]
Ben onu bunu bilmem ve fekat şahsınızın şerrini bilirim, dow 200 puan artı yaptıgında bıle biz kapanıs fiyatından bile acamadık, neden acaba??:..:
Yani yatayda iyi para varmış aslında:(
hyda...şimdi Sağanak ile Benmi kısa kaldık
kemal abi at üstünde gözüktü:)