[quote=Astatin;97397]hyda...şimdi Sağanak ile Benmi kısa kaldık[/quote]
5.5.5 sonu hedeflerine kadar KISA yım.
Printable View
[quote=Astatin;97397]hyda...şimdi Sağanak ile Benmi kısa kaldık[/quote]
5.5.5 sonu hedeflerine kadar KISA yım.
Asti sistemlerimle yanınızdayım. Gönül meselesi...
[QUOTE=unlimitted;97410]katılıyorum Jerfin ama IYM dün açtığı 35.000 kontratın stopunun bir kısmını bile yapmadı.
ha diyeceksin ki stop seviyesi bu kadar yakın değildir, ona bişey diyemem.
daha önce de söylediğim gibi, ben yeri gelir 5 pipse hatta ve hatta 1 pipse bile oynarım. kar kardır, azına az demem, çoğuna çok demem. :D
bir günde 2.500 kontrat açıp kapattığımdan sanko'nun altın müşteri ilan ettiği adamım :..:[/QUOTE]
Sizde kaç laptop var?
İyiki dow açıkken biz kapalıyız ha...
Yoksa ocağımızı söndüreceklermiş, kaç gündür bu nedir?
Ne 29500 müş be, 2 gündür etrafından ayrılamadık. sn Haguan 29500 ün önemini vurguluyor 2 gündür, sn cbaykus un sistemi 29500 altında yön değiştirecek ama 2 gündür kıvranıyoruz. Dün tam kırıldı dedim son 15 dk tekrar yukarı aldılar. Dün dow 7300 dü bugün 7200 ama biz hala aynı yerlerdeyiz. Ne gudubet piyasa olduk çıktık. Adamlar çıkıyor bakıyoruz, düşüyor bakıyoruz. Sanırım seçime kadar bu böyle gidecek ama pozisyonsuz da duramıyorum...
Nalet olsun içimdeki bu vob sevgisine :)
[QUOTE=saganak;97411]5.5.5 sonu hedeflerine kadar KISA yım.[/QUOTE]
Sn. Saganak
5.5.5 hedefi kacta?
Tesekkürler
[QUOTE=truva;97405]jelibon nerde
piyasa beklentisi bilsek[/QUOTE]
günlük yorum zor, yinede yazalım. vobu etkilemiyor nasılsa, banta devam. (kırılana kadar)
dün ne oldu?
sert hareket olmadı.
ya bugün ya yarın sert hareket günü.
bugün piyasa ne bekliyor? artı. hafif artı görünüyor. (unutmamalı her zaman tutmaz)
720-730 arası ve 700-710 a geri çekilmeler düzeltme.
buraları kırarsa tetik durumları.
gün olarak beklenti ne (benim beklentim) 26 sına kadar herhangibir tarihte dip.
bu yukarıdaki desteklerdede olabilir, 660-670 arasında kırarsa hedef 550-600 arasıdır.
diğer ihtimalde eğer yukarı hareket olacaksa 740-752 arasından yukarı dönmelidir.
kişsel fikirdir.
sevgiler.
[quote=VOBiX;97413]Sizde kaç laptop var?[/quote]
sanko'nun kampanya yaptığı sırada ellerindeki bütün laptopları alacak kadar işlem yapmıştım,
müşteri temsilcim dedi ki, "1 hesaba 1 laptop 1 HP telefon verebiliyormuşuz"
benim amacım laptop veya telefon almak değildi ama bu bahane benim bugüne kadar duyduğum en salak bahane demiştim adama.
sonradan 2 arkadaşa daha aldım onların hesabından işlem yaparak.
:)))
Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da...7000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel.
NO GEYIK PLİZ
[quote=thracian;97416]Sn. Saganak
5.5.5 hedefi kacta?
Tesekkürler[/quote]
U030 u baz alarak sayıyorum ,
sayımlar amatörcedir ,
sordugunuz için , cevaplandırıyorum , yatırım tavsiyesi deyildir.
U030 İçin 5.5.5 hedefi 19850-19000
Tamam jelibon, bu son senaryo tutar bence, 26 sına kadar dip, olsa olsa budur....
26 sına kadar dip yapacaksak, demekki biz kaç gündür üst bandlardaymışızda diyebiliriz, buralarda kısa için fena değil o zaman...