-
[quote=saganak;97420]U030 u baz alarak sayıyorum ,
sayımlar amatörcedir ,
sordugunuz için , cevaplandırıyorum , [COLOR=red]yatırım tavsiyesi[/COLOR] deyildir.
U030 İçin 5.5.5 hedefi 19850-19000[/quote]
Bende öyle umuyorum. Eğer tutmazsa, Sn Hellim'den tüm EW cilere "yaptırım tavsiyesi"nde bulunacağım..:..:
NO GEYIK PLİZ
-
[quote=Astatin;97419]Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da...7000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.
DAX a gel bostana gel.
NO GEYIK PLİZ[/quote]
Ne olacak ki o zaman, 29225 olur en fazla:D
-
[QUOTE=bull market;97421]Tamam jelibon, bu son senaryo tutar bence, 26 sına kadar dip, olsa olsa budur....[/QUOTE]
kısaca demek istenilen bu. bunu bana ne düşündürüyör, 13 ünde tam tarihinde yapılan tepe.
ama aksi durum için bazı seviyerlerde tetikte olunmalı.
sevgiler.
-
[QUOTE=bull market;97422]26 sına kadar dip yapacaksak, demekki biz kaç gündür üst bandlardaymışızda diyebiliriz, buralarda kısa için fena değil o zaman...[/QUOTE]
aman karışmasın senaryo yurtdışı içindir.:..:
sevgiler.
-
[quote=tuareg;97424]Ne olacak ki o zaman, 29225 olur en fazla:D[/quote]
Yani onu bende çok düşündüm..Heleki her gün DJI a beddualar eşliğinde %4 %4 basarken burda 3 kuruş kazanmak, bir VOB bedduasına da ihtiyaç doğurdu..Ama üzerinde çalışamadım...Şu sistemi bir bitireyim..Sonra VOB bedduasına gelecek sıra..Forum'u hem sistem hem beddua manyağı yapmayı planlıyorum uzun vadede....Uzun vadede hepimiz öleceğiz...Ölmek var dönmek yok...Yok daha neler...Neler olacak neler neler olacak...Olmak yada olmamak...Olmaya devlet cihanda....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.uyk
NO GEYIK PLİZ
-
5 dklıklarda simetrik üçgen sıkışması var.
-
[quote=Astatin;97427]Yani onu bende çok düşündüm..Heleki her gün DJI a beddualar eşliğinde %4 %4 basarken burda 3 kuruş kazanmak, bir VOB bedduasına da ihtiyaç doğurdu..Ama üzerinde çalışamadım...Şu sistemi bir bitireyim..Sonra VOB bedduasına gelecek sıra..Forum'u hem sistem hem beddua manyağı yapmayı planlıyorum uzun vadede....Uzun vadede hepimiz öleceğiz...Ölmek var dönmek yok...Yok daha neler...Neler olacak neler neler olacak...Olmak yada olmamak...Olmaya devlet cihanda....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.uyk
NO GEYIK PLİZ[/quote]
Sakin ol kardeşim, bu iş sistemle felan olmuyor, bak ben 10 gundur paso kar yazıyorum, formül mü istiyorsun, laptopun bir kenarına at nalı diğer tarafına kuru kafa astın mı gelsin paralar, muhım olan pozısyona nazar değmemesi, gerisi hikaye.
NO GEYIK PLIZ
-
napsam ki bende mi kısaya geçsem ki.. yurtdışının düşüşüne tepkisiz kalmaları kıllandırdı beni, kısa açamıyorum..:confused:
-
Türk vobu ne biçimmiş düşmez çıkmaz
-
sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
kıllandım ben.:cool:
-
[QUOTE=unlimitted;97432]sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
kıllandım ben.:cool:[/QUOTE]
bende kıllandım.. bankalar hakkında düzenleme haberi falan patlatmasın bunlar.. toksit atıklarla ilgili düzenleme bekleniyor ya..:confused:
-