-
[quote=jerfin;97433]bende kıllandım.. bankalar hakkında düzenleme haberi falan patlatmasın bunlar.. toksit atıklarla ilgili düzenleme bekleniyor ya..:confused:[/quote]
Eğer toksikleri bankadan alıp devlet ciğerine çekecek olsaydı, sermaye yeterliliği ile ilgili mevzuyu ertelemezlerdi diye düşünüyorum...zzzzzz
NO GEYIK PLİZ
-
[QUOTE=unlimitted;97432]sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
kıllandım ben.:cool:[/QUOTE]
Sam amca o kadar yapamazda. 17.00 den sonra bak ali amcalar memed amcalar vobu nereye atacak. bak.
-
[QUOTE=unlimitted;97432]sn. asti o iğrençlik derecesinde terbiyesiz hareketi 7.500 üzerine atmakla yapmasın da sem amca.
kıllandım ben.:cool:[/QUOTE]
Evet, az evvelki hareketi sanki yukarı yapıcam dikkat edin der gibiydi....
-
Kıllanmakla olmaz bu iş dedim bende, geceye uzun girdim...yetti gari...:)
-
Bu akşam acaba Deidre BOLTON, bloomberg de çıkacak mı? O eğer akşam işteyse ve ben blloom izlediysem ertesi gün ben para kazanıyorum genelde... Bonnie nin nöbeti, Bay SAZAN ın gurt taburları gibi bişi bu da...
-
[QUOTE] 17.03.2009 16:59:33 RAPOR-NİSAN VADELİ ENDEKS 30 TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"VIX0300409 NİSAN KONTRAT TAHMİNİ SENARYOMUZDA YÜKSELİŞİN YARINDAN
İTİBAREN BAŞLAYABİLECEĞİNİ İŞARET EDİYOR.
18-03-2009 TARİHİNDE 30.150 GEÇİLMESİ İLE BERABER BEKLENEN SEÇİM
YÜKSELİŞİ YÜKSEK İHTİMALLE START ALABİLİR." [/QUOTE]
Tüyo geldi ama Nohamura gelemedi. üüü
-
İşlemler 350den gerçekleşiyo 25 puan almak için canım çıktı
-
[QUOTE=Astatin;97435]Eğer toksikleri bankadan alıp devlet ciğerine çekecek olsaydı, sermaye yeterliliği ile ilgili mevzuyu ertelemezlerdi diye düşünüyorum...zzzzzz
NO GEYIK PLİZ[/QUOTE]
aslında dow teknik olarak aşağı inmeli.. bizimkilerde... ama bizdeki bu güçlü duruş neden.. fake olma ihtimali de var tabiki..
en güzeli flat dinleneyim biraz.. dolarlarım yeter bana..:)
-
30 dk grafikte son 4 kapanış 29350 :)
-
[QUOTE=bull market;97438]Kıllanmakla olmaz bu iş dedim bende, geceye uzun girdim...yetti gari...:)[/QUOTE]
uzun olmak çok daha riskli şu havada..:..:
-
dogan yayın kanald ve star markalarını temınat olarak vergı daıresı kabul etmedı dıye acıklama yaptı gene..e bu eskı haber degılmıydı.yuh e hberde bıle mılletı sersem edıyolar
-
geceye kısayım...
-fdow ve dax da saatlik ve altında uyumsuzluk var.acısı elbette çıkacaktır.
-sistem sat da.
-29600 altı kapanış olacak gibi..
-apsd senaryosu(7) olumsuz...