dayanamadım ve 1/2 kısa...:))
Printable View
dayanamadım ve 1/2 kısa...:))
[QUOTE=jerfin;97444]uzun olmak çok daha riskli şu havada..:..:[/QUOTE]
Olsun, benim aslım boğa:..:, boğanın ölümü uzundan olsun.dng
[quote=jerfin;97444]uzun olmak çok daha riskli şu havada..:..:[/quote]
Riski alma viski al bay bull....Geceye kısa emme ağılrık azaltıldı..100 puan kara 1^feda edildi...kalan 2/3
Abi halil hoca uçacak kaçacak dedikçe piyasa düşüyor, Allah razı olsun kendisinden...
Yarında kıl eder bu piyasa adamı, yani bence, açılış en azından 29650 seviyelerinden bekliyorum, buna istinaden uzun girdim, yoksa düşebiliriz tabii...saygılar...
kapattığım yerden 29,350 den kısaldım tekrar....
asti, sırf sana destek olmak için bak..:)
[quote=jerfin;97453]kapattığım yerden 29,350 den kısaldım tekrar....
asti, sırf sana destek olmak için bak..:)[/quote]
bana detek olmak istiyosan uzun da kalaydın..hatta tüm forum uzun olsun..bir ben kısa kalayım..birde sağanak..hakettik biz :):..::..:
[QUOTE=enorton;97450]Abi halil hoca uçacak kaçacak dedikçe piyasa düşüyor, Allah razı olsun kendisinden...[/QUOTE]
ben okumuyorum artık
uzun girmek..dow %13 yukarda iken..ve uyumsuzluklar varken...yolu açık olsun..uzun benden uzak olsun.
[QUOTE=Astatin;97454]bana detek olmak istiyosan uzun da kalaydın..hatta tüm forum uzun olsun..bir ben kısa kalayım..birde sağanak..hakettik biz :):..::..:[/QUOTE]
ben uzuna geçersem, dow göçse bile bizim piyasa düşmez ama ona göre..:D
[quote=gacırt;97455]ben okumuyorum artık[/quote]
oku abi çok eğlenceli bişi.:..:
Bu akşam DJI lotosuna katılmayanlar, Sistem-i Muazzama'nın formülünü asla alamayacaklar...Ona göre..Aday adayı bile olamayacaklar yani...
NO GEYIK PLİZ