-
[quote=marakes;97475]tahmınler gerckten beklenen mı yoksa sallamasyon mu?
cunku benım gercege yakın endeks tahmini yetim yok:)o yuzden gelip bosa kalabalık etmıyelım gercı bi 11 bile çıkmıomus su ankı kadroyla:)[/quote]
sen nasıl istersen öyle..ben mesela bi akşam 400 puan yanıldım, sonra cırcır bu rekoru kırdı 600 puan... :) makul tahmşn yapan da var, benim gibi fantastik tahminler yapıp kahraman olma peşinde olanlar da..salla bi sayı:..:
-
[QUOTE=Astatin;97474]DJI lotoya katılım hala 7 kişi ile sınırlı :( Lotoya katılanlardan kendi belirleyeceği kriterlere göre seçecği birine VOBIX ödül olarak sistem formülü verebilir....E haddiiii...Oy kullanmaya[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/dji-kapanis-lotosu-t5205p31.html[/url] adres burası!
-
[quote=Larossıan;97478][quote=Astatin;97468]pDJI beddua manyağı olup düşecek...Lucy Lui zaten kaç zamandır primli, düşmesi çok çok muhtemel.... Bugün FDJ e kapılıp, FDJ in cücük artısı, DJ in büyük eksisini yer nidaları ile mala saldıranları mallandırdılar..Günn boyu boğalara halka arz yaptılar..Ama yeterince bağırtmadılar...Bakalım bu senaryomu
Zor biraz artık dermişim.:..:[/quote]
Sen şu grafları gönder hele bi..Sistemini çözüp halka arz edeceğim hemde beleş :):..::..: Tek giz sistem benimki kalacak...Öyle ateşle meşaleyle korkmam ben :)
NO GEYIK PLIZ
-
[QUOTE=marakes;97475]tahmınler gerckten beklenen mı yoksa sallamasyon mu?
cunku benım gercege yakın endeks tahmini yetim yok:)o yuzden gelip bosa kalabalık etmıyelım gercı bi 11 bile çıkmıomus su ankı kadroyla:)[/QUOTE]
Adı üstünde toto loto.
Sayısalı nasıl oynuyorsanız öyle yazın. Kalkıp 9-10 bin yazmazsınız herhalde. .dng
-
[quote=Astatin;97483][quote=Larossıan;97478]
Sen şu grafları gönder hele bi..Sistemini çözüp halka arz edeceğim hemde beleş :):..::..: Tek giz sistem benimki kalacak...Öyle ateşle meşaleyle korkmam ben :)
NO GEYIK PLIZ[/quote]
Astatin gönderecemde valla senden gözüm korkar oldu be yaw.:confused:
-
[quote=VOBiX;97484]Adı üstünde toto loto.
Sayısalı nasıl oynuyorsanız öyle yazın. Kalkıp 9-10 bin yazmazsınız herhalde. .dng[/quote]
ben sayısal da oynamam:..: ama tahmin yaptım..hatta ozel bı ıstegm vardı onu da belrttım
-
-
bu gece dow bi düşmesin elimden çekeceğin var asti.. seni parça pincik etmezsem...:..:.dng
-
Celocanların düşü ile ilgili bir yazı var mynet de okudunuzmu?
-
ya ben aşağıya neden etiket ekleyemiyorum..:)
-
-
Arkadaşlar Ayıptır soylemesi Benim lotoya takıldı. 7333,33
Bakalım nasıl olacak