-
Imf haberi sonrası yukarı hareketin ardından yataylık oldu, yataylıkta ağı boğa piyasası yoktur, bunlar tamam, zamana göre bakarsak, yataylık kadarda haberle çıkışın önemli bir bölümü düşüşle geri alınmış, eee şimdi bu zaman zarfında acaba yarı yatay yarı dikey piyasa kabul edip, ondan sonrada tekrar biraz daha uzun zaman diliminde ki o zaman içine IMF haberi sonrası çıkışda girceğinden, dikey piyasanın devamının işareti 30150 aşılmasıyla gelecek gibi bişeyler çıkarılıyor sanırsam, sadece anlaybildiğim kadarıyla yazdım, daha fazla bişey anlamadım, 30150 de swing içinde ilerleyen fiyatların sekteye uğramadan önce gördüğü tepe, yav zor geldi bana, yanlışda olabilir..
Peki bu durumda 30150 geçilirse ve yukarılara gidilirse yepyeni tepe yaptıktan sonra, ertesi gün tekrar 30150 altına inilmezmiki?
-
Bu köftehorlar seçim sonuna kadar 28,500-30,500 arasında gelip gidecekelr galiba. Onalr da bilmiyor seçim sonucunu. Seçim sonrası IMF de netleşir. O zamn yolumuzu buluruz gibi görünüyor.
İlgilenne varsa Petrol simetrik üçgeni yukarı kırmış.
-
bu bloomberg tv deki FDOW haziran vadeli olanı sanırım.sapıttı verileri falan dedik ama onlar haziran vadeliyi veriyor sanırım.
haziran vadeli olanı 7.350 lerde mart vadelisi 7.400 lerde...
[URL]http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/e-mini-dow.html[/URL]
-
kısacı çok var sanırım korku salmış ortamı?
-
suprad yok dream yok....çekilmez bu hayat yaw...
-
Arkadaslar metastock programını indirdim ama 30 endeksi grafiğini nasıl yükliycem acaba
-
vobix var amma....:)
yok yok uyumamıştır daha....:)
-
[QUOTE=7410;97541]Arkadaslar metastock programını indirdim ama 30 endeksi grafiğini nasıl yükliycem acaba[/QUOTE]
matriks var mı?
-
aha [B]hellim[/B] de geldi aman dikkat...:):)
-
[quote=mordak;97543]matriks var mı?[/quote]
matriks var ama derinlikli değil
-
[QUOTE=7410;97545]matriks var ama derinlikli değil[/QUOTE]
aktarım olup olmadığını öğrenebilirsen yani ms downloader tarzı birşey sanırım sorun çözülebilir....
derinliksiz olanı hakkında bir bilgim yok...(yani aktarım kısmı hakkında)...
-