[quote=mordak;97543]matriks var mı?[/quote]
Derinlikli matriksim olsa metastock taki gibi sistem oluşturabilir miyim kendime?
Printable View
[quote=mordak;97543]matriks var mı?[/quote]
Derinlikli matriksim olsa metastock taki gibi sistem oluşturabilir miyim kendime?
[quote=mordak;97546]aktarım olup olmadığını öğrenebilirsen yani ms downloader tarzı birşey sanırım sorun çözülebilir....
derinliksiz olanı hakkında bir bilgim yok...(yani aktarım kısmı hakkında)...[/quote]
Ms downloadırıda indirdi beraberinde.İkiside var.Aradım taradım bulamadım ama grafiği nasıl aktarıcağımı
[QUOTE=7410;97548]Derinlikli matriksim olsa metastock taki gibi sistem oluşturabilir miyim kendime?[/QUOTE]
tabiki...yazılımları farklı gerçi....yani ms için olan formüllerin çoğu olmaz ama siz yapabilirsiniz.....
belki derinliksiz olandada oluyordur.....grafik açtığınızda khn bölümü varsa sanırım olur....
[QUOTE=7410;97548]Derinlikli matriksim olsa metastock taki gibi sistem oluşturabilir miyim kendime?[/QUOTE]
evet oluşturabilirsiniz çok benzer ama ben beceriksizim :o
Vobix olsa kesin bilirdi.O kullanıyo metastok kullanıyo galiba..
[quote=mordak;97550]tabiki...yazılımları farklı gerçi....yani ms için olan formüllerin çoğu olmaz ama siz yapabilirsiniz.....
belki derinliksiz olandada oluyordur.....grafik açtığınızda khn bölümü varsa sanırım olur....[/quote]
Khn yok işte.Resimli anlatımlarda hep khn yi gösteriyodu zaten.Neyse artık bakıcaz bişey
[QUOTE=7410;97549]Ms downloadırıda indirdi beraberinde.İkiside var.Aradım taradım bulamadım ama grafiği nasıl aktarıcağımı[/QUOTE]
o zaman olur sanırım......matriks ekranında sol üst köşe matriks i tıkla.....
araçları ve metastock aktarımını seç...gerisi zaten otomatik olarak yüklenir....
[quote=gacırt;97551]evet oluşturabilirsiniz çok benzer ama ben beceriksizim :o[/quote]
Siz Cbaykusun sistemini mi kullanıyodunuz.Yanlıs hatırlıyorum yoksa
[QUOTE=7410;97552]Vobix olsa kesin bilirdi.O kullanıyo metastok kullanıyo galiba..[/QUOTE]
ah,ah,ah
işte bende diyorum ya vobix yok....üüüüüü
[QUOTE=7410;97552]Vobix olsa kesin bilirdi.O kullanıyo metastok kullanıyo galiba..[/QUOTE]
metastocku kurduktan sonra. ms downloader ile dataları cekin sonra metastock offline ı açın sol üstte "file" e basın sonra "open" sonra ms downloader ile dataları hangi dizine attıysanız ordan seçin .. grafk aktarımı tamamlanmış olur
[quote=fXci;97557]metastocku kurduktan sonra. ms downloader ile dataları cekin sonra metastock offline ı açın sol üstte "file" e basın sonra "open" sonra ms downloader ile dataları hangi dizine attıysanız ordan seçin .. grafk aktarımı tamamlanmış olur[/quote]
Pardon ms downloadır değilmiş bu.The downlodır diyo.Ama sanırım aynı şeydir.Data ları hangi butonla çekmem gerekiyo.Öyle bi buton yokta.
[QUOTE=7410;97558]Pardon ms downloadır değilmiş bu.The downlodır diyo.Ama sanırım aynı şeydir.Data ları hangi butonla çekmem gerekiyo.Öyle bi buton yokta.[/QUOTE]
Dataları çekmek için matriksten ücretli ms dowmloader üyeliği almanız gerekiyor