[quote=mordak;97554]o zaman olur sanırım......matriks ekranında sol üst köşe matriks i tıkla.....
araçları ve metastock aktarımını seç...gerisi zaten otomatik olarak yüklenir....[/quote]
Matriksin sitesinde üyelik gerektirdiği yazıyo.
Printable View
[quote=mordak;97554]o zaman olur sanırım......matriks ekranında sol üst köşe matriks i tıkla.....
araçları ve metastock aktarımını seç...gerisi zaten otomatik olarak yüklenir....[/quote]
Matriksin sitesinde üyelik gerektirdiği yazıyo.
[QUOTE=7410;97560]Matriksin sitesinde üyelik gerektirdiği yazıyo.[/QUOTE]
o zaman üye olmak lazım.....yada sağlık olsun demek gerekiyor....
kolay gelsin....
[quote=fXci;97559]Dataları çekmek için matriksten ücretli ms dowmloader üyeliği almanız gerekiyor[/quote]
Tamam.Teşekkür ederim.Önümüzdeki günlerde bakıcam artık heralde.Yada direk matriksi upgrade edip onun üstünde çalışcam artık.Bakalım...
Saol
[QUOTE=mordak;97554]o zaman olur sanırım......matriks ekranında sol üst köşe matriks i tıkla.....
araçları ve metastock aktarımını seç...gerisi zaten otomatik olarak yüklenir....[/QUOTE]
o sadece matriks derinliklilerde oluyor diye biliyorum yüzeysellerde açık deil sanırım
bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)
[QUOTE=mordak;97564]bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)[/QUOTE]
yarın için beklentiniz nedir?
[QUOTE=fXci;97563]o sadece matriks derinliklilerde oluyor diye biliyorum yüzeysellerde açık deil sanırım[/QUOTE]
dediğim gibi yüzeyseller hakkında fikrim yok hiç kullanmadım.....
sağlık olsun....
[quote=mordak;97564]bu kadar sistem ve zeka küpü varken data bakmak anlamsız....gülerken kazanmak varken, öğrenirken,coşarken neden bu çile....+.:):)[/quote]
:):)abi kazanamadım ki bişey:)
Cbaykusun sistemini kullanmaya çalısıyorum.Ama acamiyim tabi.Zorlanıyorum.Bi taraftanda metastokta bişeyler yapıyım dedim.
Aksamdan beri onları inceliyorum işte
[QUOTE=fXci;97565]yarın için beklentiniz nedir?[/QUOTE]
çıkarız bence belli yerlere kadar sonrası önemli....fakat buralardan çok sert düşüşler olmaz belli bir süre daha, hatta mini bir ralli bile olabilir....
bu arada vadelide pozisyonum yok....bu aralar işlem yapmıyorum.......
ama az kaldı işlem yapmaya başlayacağım....
[quote=fXci;97565]yarın için beklentiniz nedir?[/quote]
Walla ben son anda uzunları yakıcaktım.Flat girdim geceye.Açılısta 550-600 kırarsa longlarım
[QUOTE=7410;97567]:):)abi kazanamadım ki bişey:)
Cbaykusun sistemini kullanmaya çalısıyorum.Ama acamiyim tabi.Zorlanıyorum.Bi taraftanda metastokta bişeyler yapıyım dedim.
Aksamdan beri onları inceliyorum işte[/QUOTE]
sen en iyisi biraz daha dışarıda kal....yada Cbaykusun sistemini bire bir uygula.....
yakın zamanda trend değiştiğinde görürsün yararını.....
herşeyin başı sağlık.....
bu arada nasıl kazanamazsın o kadar zeka küpü var ortam gayet güzel.....moraller iyi sohbetler şahane......yapma bahane.....
[QUOTE=mordak;97568]çıkarız bence belli yerlere kadar sonrası önemli....fakat buralardan çok sert düşüşler olmaz belli bir süre daha, hatta mini bir ralli bile olabilir....
bu arada vadelide pozisyonum yok....bu aralar işlem yapmıyorum.......
ama az kaldı işlem yapmaya başlayacağım....[/QUOTE]
bu aralar geyik yapıyorum.....moda sanırım....(zaten hem işlem hem geyik zor yaw...zeka küpleri yapar biz cahallar yapamayız)..