-
[QUOTE=Astatin;97579]Günaydın,
Bugünkü teknik analiz sponsorumuz Milliyet gazatesi finans sayfası:..: Kritik gün, eğer indikatörlerdeki alçalan trendin üzerinde kalınırsa şortlar cortlayabilir..Hülasa, BB üst bandının aşağı dönmüş olması ve indikatörlerin aşırı satım bölgelerine girmeden ve yükselen dipler yapmamış olması nedeniyle bir tuzak kurulması ve yönün aslında aşapı olması da muhtemel..Tabi borsa bu, bu teknik görüntüden haberi olmayabilir..
Jerfin : Pardon uyuya kalmışım. DJ de fırsat bilip koşturmuşüüü
Aslan: Ben loto birincisine formülü vereceğim demedim. Mesaj şu idi "Bu akşam DJI lotosuna katılmayanlar, Sistem-i Muazzama'nın formülünü asla alamayacaklar...Ona göre..Aday adayı bile olamayacaklar yani..."....Yani lotoya katılmayanlar asla alamayacak ve aday adayı bile olamayacaklar demişim..Katılanlar ise asla yerine şimdilik alamayacak ama aday olacaklar...Yani alacaklar diye bişi dememişim..Ankara BB seçimini malum kişi kazanırsa, Ankaralıları toptan eleyeceğim adaylıktan ayrıca :) :) :)[/QUOTE]
asti kıvırma kıvırma, dow lotoyu ben kazandım hemde sarık urdele ile... isterim formülümüüüü...boks..boks.. yoksa burayı birbirine katarım.dng..
şikayet ederim sizi, bu dow loto legal değil, noter huzurunda yapılmıyor, ümitlerimizi çalıp dolandırıyorlar bizi diye..
-
Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...
-
[quote=excali;97584]Benim sistemi de deşifre etsene.
İpucu: [U]Avatar[/U], Sağdaki [U]Durumu::D:D[/U][/quote]
Seninki kolay...Sabah gündem olarak listelediğin her bir maddeye, tahminlerin doğrultusunda +1 ve -1 puanı veriyosun..toplam 0 dan küçükse short büyükse long, 0 sa flat takılıyosun..Avatarını da çözdüm...Eğer pozisyon aldıysan Excalibur un kayaya saplanması misali, o pozdan kolay kolay vazgeçmiyosun, son long pozisyonun kanıttır
-
[quote=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/quote]
29800 diyeyim.:(
-
[QUOTE=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/QUOTE]
taş çatlasın 29,750 açar... uçmuş onlar enorton..:)
-
[quote=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/quote]
30400 mü ....:..::..::..: 29650 açarsa öpüp başlarına koysunlar
-
[QUOTE=enorton;97586]Açılış tahmini olan var mı? Başka sitelerde 30400 falan okudum, bana biraz uçuk geldi...[/QUOTE]
Nerde o bolluk 400 puan gap
-
Herkese günaydın,
Bencede uçuk gönül ister yukarı okadar yüksek açılmak ama bizim piyasa 400-450 puan artı açar gibi.
-
[quote=jerfin;97585]asti kıvırma kıvırma, dow lotoyu ben kazandım hemde sarık urdele ile... isterim formülümüüüü...boks..boks.. yoksa burayı birbirine katarım.dng..
şikayet ederim sizi, bu dow loto legal değil, noter huzurunda yapılmıyor, ümitlerimizi çalıp dolandırıyorlar bizi diye..[/quote]
Larossian sistemini versem sana:..:
-
Dün bile daha yüksek açılmıştık...
-
[QUOTE=Astatin;97593]Larossian sistemini versem sana:..:[/QUOTE]
larossian'ın sistemini beğeniyorum aslında ama ben taklit istemem aslını isterim...boks..boks.
aynı sinyalleri vermezse seni parça pincik ederim o zaman..:D
-
unlimitt
dolara giriyor muyuz:))