29700 longa geçtim...
Printable View
29700 longa geçtim...
[quote=VOBiX;97610]7410
The Downloader dediğin olay Metastockun yabancı borsalar için olan downloader programı. O da ücretli Realtime Datavendor denilen Matriks ve Foreks benzeri firmalardan aboneliği var. Örnek eSignal.
Sana Matriksin MS Downloader programı lazım. Yıllık 100TL imiş. Yada Matriksi GOLD sürümüne yükseltirsen de olur ki ilk seçenek daha ucuz sanırım.
Bununla istediğin verielri listeden seçip indiriyorsun. C:\MSDOWNLOADER\MSDATA kalasörüne 5 dklık, 1 saatlik ve 1 günlük olarak verileri yüklüyor. Önce örnek bir data üstünde MS (Metastock) kullanmayı öğrenip daha sonra MS downlaoder alamk daha mantıklı. AÇmak için FXcinin dediği gibi MSi açıyorsun File>Open diyip C:\MSDOWNLOADER\MSDATA klasöründne istediğinden veriyi (5dk vs) açıyorsun.
[IMG]http://resim.ekibi.org//web/email/vobixyahoocom.gif[/IMG] adresien mail atarsan USD ve X30 Yakın vade için örnek veri gönderebilirim.[/quote]
Teşekkür ederim Vobix.
Üşenmemişin fiyatına bile bakmışın.
O zaman şöyle yapmayı düşündüm.Aracı kurumun veriği matriks deinliksiz ekranı kullanıyorum.Nisan vadeyi kapatıp ne yapıp ne yapamadığımı gördükten sonra aracı kurumdan derinlikli matriks isteyebilirim.
Çünkü daha çok yeniyim biliyosun şubat vade sonunda girdim.Nisan vade de işlem yapmaya başladım.En azından bir vadeyi başından sona götürüyim diyorum.Karlılığıma baktığın zaman çok kötü değil ama çok parlakta değil çünki.Kısmet de önemli biraz galiba.
Temkinli gitmeye çalışıyorum anlıyacağın.Hani bi laf vardır.Hızlı giden atın ... seyrek düşer:)
Doğan grubu normal yollardan batmayacak kadar güçlü, üstüne yabancı ortaklarıda var. AB ve ABD den destek gelir ve tahtalar açılır.
Asıl önemlisi koca şirketler nasıl bu duruma düşer. Madem vergide açığın var gösterirsin teminatı olur biter.
Arkadaşlar gerçekleşmiş emri düzelterek stop koyabilirmiyim
kısa devam... 29.700 den ilave satış yaıptım.. stopum 29,900 ün geçilmesi...
DYHOL ün Axel Springer diye bir ortağı vardı.alman mı neydi...batmaz ya ne batıcak doğan kolay lokma değil.şu an ülkedeki en büyük medya gücüne sahip.
[quote=hilm;97623]Doğan grubu normal yollardan batmayacak kadar güçlü, üstüne yabancı ortaklarıda var. AB ve ABD den destek gelir ve tahtalar açılır.
Asıl önemlisi koca şirketler nasıl bu duruma düşer. Madem vergide açığın var gösterirsin teminatı olur biter.[/quote]
elbette oyle..yanlz bi farkı untmayalım..sırkt hısselrının kapanması demek ıllakı sırket ıtıbarını da golgelemek demek de degıl.en basit ornek cinerdir buna..dogan a normal sartlar da bıse olmaz.cunku soz sahıbı bı kac ısımden bırı bazı konularda.yabancı ortagı da cok destekcısı de.olan tasıyan yatrımcıya olur.mısal sabah olayı ve onun o zamankı once gayrı sonra resmı ortagı..bilmedgimiz sey,yabancılar bole bı drmda ıktıdarı mı destkeler dogan ı mı..karsılgnda veırlcek payeler nelerdir..bunlar hep onemlı sorular.su anda ozellıkle ıcerde baskıyı arttrabıldıklerı kadar arttrıyolar.cnku secım sonrası ımf anlasması olrsa bu baskı ıhtımalı cok zayıflıycak dıye düşünüyorum..ozel sektorun elı kolu baglı ve tek kurtarıcıları yıne hukumet..hukumet de bu careszlıkten faydalanmak ıstıyo.
[QUOTE=7410;97624]Arkadaşlar gerçekleşmiş emri düzelterek stop koyabilirmiyim[/QUOTE]
Gerçekleşmiş emride hiçbir değişiklik yapamazsınız. Yeni bir emir girmeniz lazım.
Doğan grubu temiant niyetine TV kanallarının markalarını göstermişti. Yani hayali bir şeyi temiant gösterdi. Vergi dairesi de arsa bina gibi taşınmaz kaçırılmaz ve değeri manipüle edilemeyen bir varlık ya da likiditasyonu yüksek bir menkul değer istedi. Sen Kanal D, STar teminatımdır de. Sonra da bunları iflas ettir. Kanal P ile Ztarı kur. .dng
ms downloader ve metastock ile sadece 5 dak,60 dak vs. ilemi test yapılabiliyor.mesela 20 dak. test yapılamaz mı...
birde 5 dak. bir verileri manuel web den çekilmesi mi gerekiyor...
[quote=SEYYAH;97626]DYHOL ün Axel Springer diye bir ortağı vardı.alman mı neydi...batmaz ya ne batıcak doğan kolay lokma değil.şu an ülkedeki en büyük medya gücüne sahip.[/quote]
Seçimlerde akp için iyi geçsin.Erken seçim yolu gözükmezse.Yani kendi derdine düşmezse daha çok uğraşır doğanla.Neler yapacağını çok merak ediyorum.Batırana kadar uğraşır onunla.
arkadaşlar,sistem formüllerini nereden buluyorsunuz..web de yüzlerce var..onlar ortaya düştüğünden hayır çıkmaz.
belki onlara balans ayarı çekilerek ayarlama yapılabilir...astatin bu işin sırrı ne..