kayahan arkadaş yazdımı hiç ? ogunlerden sonra
Printable View
kayahan arkadaş yazdımı hiç ? ogunlerden sonra
:):)51.700 maliyetli shortlar 51.300 den kapandi gecede 400 puan hic fena degil.Dow yukseldi biz dustuk :):)
shortlar devam ilk hedef 50800 civarı orada ne olursa olsun karı cebe atıcam busefer.
zorla adama yaptiriyolar :) hrc sistemine geri dondum gunluk hedef 300-400 puan.Gerci kucuk miktar bazi arkadaslarin kazanclari yaninda ancak daha once 3 ayda %100 luk getirisi olmustu.Gun ici trade de varim artik,trade noktalarini yazarim.Su grafik olayini gondereyim ona ugrasiyorum.
Ya sevgili teo senin sistem nasıl birşey ya.Bu sistemin 49 larda iken de aynı 49500 den alım vermişti ama.Sonra 48800 lere de gitse sen onu karlı verdin.Dur bakalım ne etcekler.
dow %2,5 düştüğünde bu kadar düşmüştük, şimdi artı kapattı yine o kadar düşüşteyiz. dow, s&p vs.. hikaye hepsi... ben 60.325'ten pozisyonumu kapatacağım günü bekliyorum :)
Full long.
52000de stoplarımm
Anlaşılmıştır ki geçemeyecez.
[QUOTE=Ronaldinho;31454]Anlaşılmıştır ki geçemeyecez.[/QUOTE]
hala gecilebilir.gecicez.ALSAT TAVSIYESI DEGILDIR SORUMLULUK KABUL ETMEMM!!!
Dax Saatlikte Yukselen Kanal Destegini Kirmaya Basladi Duzeltiyorum Ongorumu Bencede Gecilemeyecek.
system long halen ben long
Dax Alt Kanal Desteginde Direniyo Bugun Cok Yaniltici Hareketler Olacak Durum Onu Gosteriyor Bir Muddet Takip Edicem.yorum Yok Bir Kac Saat.
stop and short
vur vur vur vur vur vur vur vur
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
%50 sini realize ettim short devam
arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :(
[QUOTE=Vob Trader;31462]arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :([/QUOTE]
gozumuzden kaçmıştır yoksa neden boyle tavır yapalım ki aleykumselam :) bol kazançlar dilerim..
[QUOTE=Vob Trader;31462]arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :([/QUOTE]
canım ben seviyorum a.s :) gormemisim valla :D
825 den flat bir süre...
systems cok signal vermesin
[quote=Vob Trader;31462]arkadaşlar yalnız bişeye gücendim sabah bi s.a dedik bi kişide v.a.s demedi ya tmm beni sevmeyebilirsiniz de selam allahın kelamı değilmi :([/quote]
Vaaa aleyküm selaaam kardeşim
aleykum selam .Kimsenin kimseyi sevmemesi diye bir olay olamaz ! terbiye sinirlari asilmadikca burada herkes her ses, bir renktir.
775 den cok az bir miktar long trade amacli.
hakkını helal et kardeşim ps nin karşısında selamını aldık fakatcevap yazamadım
tşkler arkadaşlar
kisa sureli 51 uzerini deneyebiliriz longu oradan saticam ALSAT TAVSIYESI DEGILDIR.
[QUOTE=Ronaldinho;31468]Vaaa aleyküm selaaam kardeşim[/QUOTE]
sevgılı Ronaldinho,sabah short demıssın, sonra long, ben kacırdım, son durum ne, bır panık havası sezıyorum sende.
Son durum nedır...
Aşırı alımdan döndü,bekleyelim bakalım shortlarda...
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1153/aado1.jpg[/IMG]
Dostum Teo Yine Goturdun Parayi Cuvalla Allah Bereket Versin :)
Teo ben al sat yapıyorum.225 longları 525 flat 500 short yaptım 450 flat yaptım.Sonra 200 long 100 short.sonra 975 long.Toplam da epey kar var.Kolay gelsin.Ben al sat yapıyorum.Yön yukarı olabilir.Usd jpy iyi.Ben buraya mbm gibi hızlı şekilde yazamam.Gündüz zaman olursa belki yazarım.Ekranı kacırıyorum.En son 875 long.
775 E Biraz Daha Alim Yazdim.
51.050 E Satis Yazdim.
[QUOTE=Ronaldinho;31479]Teo ben al sat yapıyorum.225 longları 525 flat 500 short yaptım 450 flat yaptım.Sonra 200 long 100 short.sonra 975 long.Toplam da epey kar var.Kolay gelsin.Ben al sat yapıyorum.Yön yukarı olabilir.Usd jpy iyi.Ben buraya mbm gibi hızlı şekilde yazamam.Gündüz zaman olursa belki yazarım.Ekranı kacırıyorum.En son 875 long.[/QUOTE]
tamam haklısın al sat yapan devamlı poz degıstırır,yazmana gerek yok, ama o zaman nıye uzun vade de yukarılara cıkacagız dıyorsun, senın ıcın faketmezkı al sat yapıyorsun,
Yukarı cıkacagız dıye ısrar edınce bende uzun vade tutuyorsun sandım.
Pekı Bol Kazanclar...
Bazı arkadaslara adrenalın lazım sanırım, Mbm doktor bılır, bunu dısarıdan enjekte etsekte, 5 dakıka da bır poz degıstırmeseler.
Turkıyenın en hızlı vobcuları burda,Aldım sattım,aldım sattım, yahu ne oluyor kafam dondu:)
dolar/tl , euro/tl yukarı costu. vob dusemıyo nıyeki
850 short 800 full long.O gördüğünüz teraların hepsi benim.
[quote=teo;31482]tamam haklısın al sat yapan devamlı poz degıstırır,yazmana gerek yok, ama o zaman nıye uzun vade de yukarılara cıkacagız dıyorsun, senın ıcın faketmezkı al sat yapıyorsun,
Yukarı cıkacagız dıye ısrar edınce bende uzun vade tutuyorsun sandım.
Pekı Bol Kazanclar...[/quote]
Uzun vade tutmam hem de hiç ama uzun vade görüş bildiririm.Ftse falan artı şu anda.Usd jpy iyi.Düşebilir de artabilirde kesin değil.Bol kazançlar.
[QUOTE=teo;31483]Bazı arkadaslara adrenalın lazım sanırım, Mbm doktor bılır, bunu dısarıdan enjekte etsekte, 5 dakıka da bır poz degıstırmeseler.
Turkıyenın en hızlı vobcuları burda,Aldım sattım,aldım sattım, yahu ne oluyor kafam dondu:)[/QUOTE]
HER YIGIDIN YOGURT YIYISI VARDIR TEO :) 300-400 PUANI GORDUMMU DAYANAMIYORUM BENDEDE BOYLE BIR HASTALIK VAR AMA 50 PUANADA TRADE EDILMEZ YANI :rolleyes:
sn.mbm olsaydı bu uyumsuzluğu hemen yazardı.. o yok ben yazayım bari:) spot ve vadeli 2. tepede bariz negatif uyumsuzluk yaptı.. göstergeler fiyatı desteklemedi..