Abd'de ıkıncı el konut satısları temmuz ayında: % -27.2 (beklentı: % -14.3 oncekı:% -5.1)
-matrıks-
[b]ohaaaa beklentiye bak gelene bak ters köşe[/b]
Printable View
Abd'de ıkıncı el konut satısları temmuz ayında: % -27.2 (beklentı: % -14.3 oncekı:% -5.1)
-matrıks-
[b]ohaaaa beklentiye bak gelene bak ters köşe[/b]
Abd'de temmuz ayı ıkıncı el konut satısları 3 mılyon 830 bın adet oldu (beklentı:4.65 mln oncekı:5.37 mln)
-matrıks-
almanya -2.2o ..... yorum yok
Yoncayı yıkmak lazım...Takoz koyuyor.. :(
[quote=jerfin;283505]pariteler desteklemiyor artık düşüşü.. of offf nedir bu ayuların çilesi..üüü[/quote]
apla daha ne kadar destekleyecekler 400 pip düşen mi istersin, 40 saniyede 70 pip çakılan mı istersin.
burdan sonrası ayuların işi yaş...
pariteler "yeter lem artık longdan doğramadığımız adam kalmadı, az bi kaldıralım da yeni müşteri gelsin" derlerse, ki göstergelerim halen inatla yokarı deyü, işte o zaman zart diye 74 üzerine alabilirler.
bu yüzden 73.375 long...:)
bakamayacağım üvvv.yüreğim dayanmıyor :)
NE RESİM ÇEKTİM BE [COLOR=red][B]9999[/B][/COLOR] DOW
[URL="[URL]http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=hlajs7ay3p.jpg"][IMG]http://www.resimkoy.net/images/hlajs7ay3p.jpg[/IMG][/URL[/URL]]
Ya bu varant hikayesinden dolayımı düşmüyor bu garan???
nereye kadar tutacan nereye??!
[quote=flexy;283520]nereye kadar tutacan nereye??![/quote]
buna ben cevap vermek istiyorum müsaadenizle
74 yansın düşerim yakanızdan şortçu abilerim aplalarım :D
Efg ağustos vadede tüm lonları kapattı eksiye geçti ekimde ise 30675 long oldu. Adamlar o kadar long pozisyonu 800 puan aralığında eritti.
[QUOTE=flexy;283520]nereye kadar tutacan nereye??![/QUOTE]
tutmayacak, yukarı sürecek..:..:
şipşak yeniden long a dönecek..
datayla beraber görülen en düşük seviyeler göstergelerce onaylanmadı..
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/24/3803.jpg[/img][/url]
Benim 15'lik longgg... Tekrar dönmezse geceyede longggg devammm.... üvvvv...
Selçuklu patron gelmeden düşmüyor işte bu meret... Gel patron nerdesin özledik... üvvvv..
[quote=jerfin;283527]tutmayacak, yukarı sürecek..:..:[/quote]
ha şunu bileydin. :D
halaya katılacak adam yok yine yanımızda. yine aldık bütün forumu karşımıza.
lefter, orda mısın bi ses ver. :..:
[QUOTE=unlimitted;283515]bu yüzden 73.375 long...:)[/QUOTE]
ben de 73.500 den long oldum.. hayde gidelim 74 üstüne.. sür şöför abi..:D
Noldu... Notumuzmu arttı...
[QUOTE=jerfin;283505]pariteler desteklemiyor artık düşüşü.. of offf nedir bu ayuların çilesi..üüü[/QUOTE]
ne dususu yahu hıc dusmedıkkı gun boyu yukseldık ... sanıyelerle ıfade edılmez dustugumuz ...
sabah 9,45 de neysek sımdı de aynı sevıyede duruyoruz.. bole haysiyetsiz pıyasa olmaz olsun ...
aha yazana kadar yukseldık ... tuu allah belasını versın...
[quote=unlimitted;283532]ha şunu bileydin. :D
halaya katılacak adam yok yine yanımızda. yine aldık bütün forumu karşımıza.
lefter, orda mısın bi ses ver. :..:[/quote].lelele serce parmaktan tutan benım abi :..:
[quote=jerfin;283533]ben de 73.500 den long oldum.. hayde gidelim 74 üstüne.. sür şöför abi..:D[/quote]
kız Allah müstehakını versin. yine kahkaha attım sayende. tabe 10 dakkada bi 500'lük yapmış olmanın etkisi de yok değil. :D
bak emniyet kemerini takmadın diye 800de durdum uçuşa geçmedim.
tak şu kemerini de [B]azcık[/B] gaza basayım. bu gördüğün daha ne ki. daha gap ötesine geçicez! :..:
[quote=Lefter;283538].lelele serce parmaktan tutan benım abi :..:[/quote]
hastayım sana lem, sessiz ve derinden. .brv
hayret bişi.. bugün tam tersliğim üstümde ..
agustos vadede stoplandım 100 puan zararla ekim vade 74250 shortladım gözgöre göre..:eek::eek:
işte psikoloji böyle ele geçiriyor bazen..üüüüüü
73850 üstünde longa dönecem yakın vadede... tam yanar döner oldum...üüüüüüüüü:dü:
73750 den yine long a döndü şip-şak..
günüde long kapayacak..
Sahi ya selçuklu iyi adamdı..nerde ki?
PS: Burda olmadığı günlerde yurtdışıyla oynadığından şüpheleniyorum.Gelsin yüzünede sölücem :)
[quote=kennym;283537]ne dususu yahu hıc dusmedıkkı gun boyu yukseldık ... Sanıyelerle ıfade edılmez dustugumuz ...
Sabah 9,45 de neysek sımdı de aynı sevıyede duruyoruz.. Bole haysiyetsiz pıyasa olmaz olsun ...
Aha yazana kadar yukseldık ... Tuu allah belasını versın...[/quote]
teorik fiyat 73.808 di, sanırım çekim gücüne girdi :) dowda dipten 50 puan tepince biz zaten hazırız kısalar kapatılıyor hemen. Kısacılar çok cesaretsiz hep ısraradan zarar gördüler bir yıldır malum :)
[quote=unlimitted;283541]hastayım sana lem, sessiz ve derinden. .brv[/quote]
:..: valla bunu .brv.brv hakeden sensin abi :D
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;283543]hayret bişi.. bugün tam tersliğim üstümde ..
agustos vadede stoplandım 100 puan zararla ekim vade 74250 shortladım gözgöre göre..:eek::eek:
işte psikoloji böyle ele geçiriyor bazen..üüüüüü
74850 üstünde longa dönecem yakın vadede... tam yanar döner oldum...üüüüüüüüü:dü:[/QUOTE]
Ben geçen hafta öyleydim kazançlı bir günüm olmadı çarpıla çarpıla
keto ya döndüm. Bu hafta az karı alıp kaçıyom.Bi müddet böyle yapcam.
düzeltme bizim borsa tarafında bitmiş olabilir.
[quote=jerfin;283533]ben de 73.500 den long oldum.. hayde gidelim 74 üstüne.. sür şöför abi..:D[/quote]
[quote=unlimitted;283515]apla daha ne kadar destekleyecekler 400 pip düşen mi istersin, 40 saniyede 70 pip çakılan mı istersin.
burdan sonrası ayuların işi yaş...
pariteler "yeter lem artık longdan doğramadığımız adam kalmadı, az bi kaldıralım da yeni müşteri gelsin" derlerse, ki göstergelerim halen inatla yokarı deyü, işte o zaman zart diye 74 üzerine alabilirler.
bu yüzden 73.375 long...:)[/quote]
[quote=jerfin;283527]tutmayacak, yukarı sürecek..:..:[/quote]
[quote=Strategist;283531]Benim 15'lik longgg... Tekrar dönmezse geceyede longggg devammm.... üvvvv...
Selçuklu patron gelmeden düşmüyor işte bu meret... Gel patron nerdesin özledik... üvvvv..[/quote]
Canı gönülden teprik ederim
Yukselisler hala SHORT icin firsat diye dusunuyorum.
en azından 850 de sistem al verdi benim ...yatay piyasada olsa gir çok noktaları belli..
bakalım nereye kadar sürecekler...uyk.uyk
credite yazık oldu..+.
geceye uzun..
2 sistem [COLOR="RoyalBlue"]al olunca [/COLOR]ve dow bunlara ters olunca(%1 eksi)....rahat long..
73.375 longlar 73.925 şutinden şıtırayzen.
güzel oldu bu.:)
geçmiş olsun ayucuklara püüüüüüüüüüüü
[quote=unlimitted;283565]73.375 longlar 73.925 şutinden şıtırayzen.
güzel oldu bu.:)[/quote]
:D sabah acılısa yazdğım 74 tekı shortlar gercekleşmeyınce 73425 longlar ın karşılığı oldu :..:
edindiğim tecrübe sayesinde karambole cörtlemiyorum :D:D flat bekliyorum beyle olacağı belliyddi pehhh :D
[QUOTE=Kennym;283537]ne dususu yahu hıc dusmedıkkı gun boyu yukseldık ... sanıyelerle ıfade edılmez dustugumuz ...
sabah 9,45 de neysek sımdı de aynı sevıyede duruyoruz.. bole haysiyetsiz pıyasa olmaz olsun ...
aha yazana kadar yukseldık ... tuu allah belasını versın...[/QUOTE]
ben yurtdışındaki düşüşü desteklemiyorlar demek istemiştim.. nitekim de veri ile beraber papaz çekti borsaları yukarı.. veriden önce verdi sinyali pariteler..
€/JPY longları da şutingen şıtrayzen...
her tarafta ne kadar parite varsa ne kadar endeks varsa fulllatigo minjoy closet! :D
[QUOTE=unlimitted;283565]73.375 longlar 73.925 şutinden şıtırayzen.
güzel oldu bu.:)[/QUOTE]
süpersiniz.brv