sistem hala kısada...uzun yapan hayrını görsün..dow %18 yukarda..uyumsuzluk var..umarım 2 li tepede olur..uzun benden uzak olsun..
Printable View
sistem hala kısada...uzun yapan hayrını görsün..dow %18 yukarda..uyumsuzluk var..umarım 2 li tepede olur..uzun benden uzak olsun..
[QUOTE=abka;97631]ms downloader ve metastock ile sadece 5 dak,60 dak vs. ilemi test yapılabiliyor.mesela 20 dak. test yapılamaz mı...
birde 5 dak. bir verileri manuel web den çekilmesi mi gerekiyor...[/QUOTE]
MS Pro 10.1 var bende. Diğer sürümlerde var mı bilmiyorum. Bu sorunun cevabını Vahşi Batıda bile bulamamışlar. 21000 üye haybeye galiba.
System Testerda datayı seçerken sol alt köşede periodicity var. Oradan 5 dklık veriyi 10-15 dk gibi çevirebiliyorsunuz.
2 saatlikelrde test için saatlik veriyi kullanabilirsiniz.
MS için anlık çeken bir yöntem bildiğim akdarıyla yok. Bu sebeple man,uel webden çekiyorum.
[QUOTE=abka;97633]sistem hala kısada...uzun yapan hayrını görsün..dow %18 yukarda..uyumsuzluk var..umarım 2 li tepede olur..uzun benden uzak olsun..[/QUOTE]
Bugün eksi kapanırsak kimse şaşırmasın!
doları 1,7250 den alabildim ancakl ultimet..:(
Jerfin, ben dolarla 4 pips dansıma ilk hareket short olmak üzere başlıyorum.
:..::..:
Türkiye 100 milyar dolarlık borç fonlayacak.dng.dng.kom
18.03.2009 ANKA
Gelişmekte olan ülkelerin küresel krizde yaşadığı finansal sıkışıklık yeni borçlarla katlanacak. Financial Times gazetesi, Deutsche Bank'ın tahminlerine dayandırdığı haberinde yükselen ekonomilerin, erişilmesi zor olan kredi piyasalarında bu yıl 1.440 milyar dolarlık bir borç finanse etmek için kaynak bulması gereğine dikkat çekildi ve "Türkiye'nin kamu ve özel kuruluşlarının, sadece 70 milyar dolar olan rezervle 100 milyar dolarlık bir borç fonlaması gerekiyor" yorumu yapıldı.
Deutsche Bank'ın tahminlerinin, yükselen piyasalardaki şirketlerin önümüzdeki aylarda bir test ile karşı karşıya kalacağını gösterdiğini kaydeden gazete, bankaların krediyi kısıtlamayı sürdürdüğünü, yatırımcıların ise sadece en kaliteli borçları satın aldığını belirtti. Gazeteye konuşan Deutsche Bank'ın yükselen piyasalar küresel başkanı Daline Arıburnu da "Yükselen piyasalara yönelik kredilerde ciddi bir daralmaya tanık oluyoruz. Yükselen piyasalardaki kuruluşlar için önemli bir stres testinin ortasındayız" dedi.
Financial Times, bilançoların oranı ile daha büyük dış borç ödemeleri olduğu için en büyük zorluklarla şirketlerin karşılaşacağına işaret etti ve analistlere göre en riskli durumda Rus şirketlerinin olduğunu belirtti. Gazete, Deutsche Bank'ın Rus kamu ve özel kurumlarının bu yıl banka kredisi ve tahvil olmak üzere, 117.1 milyar doları finanse etmesi gerektiğini bildirdiğine dikkat çekti.
[QUOTE=unlimitted;97637]Jerfin, ben dolarla 4 pips dansıma ilk hareket short olmak üzere başlıyorum.
:..::..:[/QUOTE]
ne satışıııı.. ben alış yaptım.. canımı sıkma bak 1,74 e kadar çizerim tahtayı.:D
[quote=jerfin;97636]doları 1,7250 den alabildim ancakl ultimet..:([/quote]
şşşşt. kar ettiğin sürece "ne kadar" diye sorgulamayacaksın...
ben 1.7220den almayı düşündüğüm miktarın 4te birini aldım, sesim çıkıyo mu bak.
halbuki 1.7190a yazıldığım kademeyi indirselerdi, paraların altında kalmıştım. :..:
[quote=unlimitted;97640]şşşşt. kar ettiğin sürece "ne kadar" diye sorgulamayacaksın...
ben 1.7220den almayı düşündüğüm miktarın 4te birini aldım, sesim çıkıyo mu bak.
halbuki 1.7190a yazıldığım kademeyi indirselerdi, paraların altında kalmıştım. :..:[/quote]
jerfin le ugrasma aman he, 1.75 i bile gösterir dolarda:..:
[quote=jerfin;97639]ne satışıııı.. ben alış yaptım.. canımı sıkma bak 1,74 e kadar çizerim tahtayı.:D[/quote]
4 pips dansını bilmiyo musun sen?
aaaaaaaaa ne ayıp ne ayıp...
şu anda cortum, 1,7300 kademesi ping pang pong noktam. :..:
dısarısı bu kadar yukarda..bızm pıyasa artı..tl nın bu kadar deger kaybetmesı hayra alamet degl.ardnda sadece ppk olayı yok gıbı geldı bana..
[quote=marakes;97641]jerfin le ugrasma aman he, 1.75 i bile gösterir dolarda:..:[/quote]
başka bi forumda bir keresinde EFGye bi beddua etmiştim, ertesi gün 2.000 puan EFG tersine gaple açılmıştı VOB. tabe o zamanlar 70.000lerdeydik, 2.000 puana fiiuuuuuuuuuuuuu demediğimiz günlerdi.
jerfinle uğraşmıyorum yaw. benim derdim pipslerle. :..:
hatta ben onu uyarıyorum bile bazen, ver elindeki longları 2 kademe üstten alayım diye. :..::..: