[quote=saganak;97657]29500 ün çok fazla bir önemi yoktur ,
29000 aşagı kalıcı kırıldıgında , KISA cılar bayramı başlayacak.[/quote]
Spotun bugün kaça kadar yolu var
Printable View
[quote=saganak;97657]29500 ün çok fazla bir önemi yoktur ,
29000 aşagı kalıcı kırıldıgında , KISA cılar bayramı başlayacak.[/quote]
Spotun bugün kaça kadar yolu var
29600 Short
önceki gün fdow 7300 iken vob 29700dü
bugün fdow 7400lerde iken vob 29650lerde idi
piyasa almakmı istemiyor bir habermı var nedir
Dunku star tv de papatyam dizisini seyredenler satır arasında merilen mesajı anlayan oldumu bence super mesajlar vardı usta oyuncu ve borsacı metin akpınar gene ustalıgını
konusturdu
Jerfin spotun kaça kadar düşmesini bekliyosun bugün.Nerden döneriz
[QUOTE=unlimitted;97643]4 pips dansını bilmiyo musun sen?
aaaaaaaaa ne ayıp ne ayıp...
şu anda cortum, 1,7300 kademesi ping pang pong noktam. :..:[/QUOTE]
FXçiler kızıyormuş scalping mi ne diyormuş o işe. .dng
bi ihtimal dogan haberı nedenıyle dovız yukselıyo ve pıyasayı da dusmeye yakın yönde tutuyo olabılrler mı..kac gundur bı acayipiz bu da bı senaryo işte..
[quote=SEYYAH;97655]sn.şengöz'ün bir yazısında okumuştum.bu ayı piyasası en iyi ihtimalle ZAMAN olarak 23,6 geri alış yaparsa 18 YIL 61,8 geri alış yaparsa 78 yıl sürecek diyordu...
fiyat olarak ise 500 ile 1.000 arası bir seviyeden bahsediyor DJI'da...yani bu düzeltme yıllarca sürecek ve fiyatlar akıllara zarar yerlere inecek anlamı çıkıyor.
okuyunca pek rasyonel değil gibi görünüyor.ama düzeltilen dalga DJI'da bilmem kaçyüz yıllık bir dalga...yani düzeltmeninde 20/30 yıl hatta 50 yıl falan sürmesi absürd değil.[/quote]
dünyanın hiçbir ülkesinde ekonomik anlamda başlangıcı bırakın 50 yıllığı, 10 yıllık olan bir grafik bile anlamlı bir grafik değildir düşüncesini taşıyorum...
Dolar cbaykusun sistemindeki sayıyı yukarı kırıp longa gecti
Kredi kartı borcu olan cocuklarına parayı tek sartla verbilecegini kartlarını iptal ettirmeleri zorunlulugu
karısına altın verdi savasta paranın hicbir ise yaramadıgını altının ise ihtiyaclarını karsılıyabilecegini
krizle ilgili 2015 yılını beklememizmi gerekiyor diye
acıkca laf arasında guzel ders verdi sahsım adına kendisine tesekkurler
INGILTERE'DE SUBAT AYINDA ISSIZLIK BASVURULARI 138 BIN 400 KISI ARTTI (BEKLENTI:+87500 ONCEKI:+73800)
-MATRIKS-
.dng.dng:dü::dü::dü::dü:
[quote=VOBiX;97662]FXçiler kızıyormuş scalping mi ne diyormuş o işe. .dng[/quote]
sn Vobix, kızmaları anlamsız.
benim (şu son) hareketlerim 4-5 pips hatta 1-2 pips üzerinden.
bunun onların pozisyonunu etkilediklerini düşünüyorlarsa, zaten çok da zeki değillerdir.
yok etkilediklerini düşünmeyip kazandığım paraya kızıyorlarsa, ona yapacak bişi yok...
endeks 30 kontratı 53.000'deyken bu siteye üye olan ve bu mesajımı okuyacak olan bir arkadaşıma demiştim ki, "şu anda buradan shortlayalım, ekranları kapatıp gidelim. kontrat kapandığında ekrana baktığımızda kazanacağımız para ile ikimiz de birer araba alabiliriz."
ben de kendime kızıyorum neden yapmadığımı düşündükçe.:D
herkes (ben, hatta Jerfin bile) bana kızıyor ya... :..:
[QUOTE=7410;97656]Sn abka
Dün metastock bakarken şu siteye rastladım bi incele istersen.Formüller var.Adamda baya iddalı
[url]http://www.meta-formula.com/[/url][/QUOTE]
buradaki formüller Amerikan piyasalarına göre yazılmış formüllerdir. Hatta bazıalrı belli emtia grubu için dahi yazılmış oalbilir. Bir formülü her şeyde kulalnamazsınız. VOBdaki sistem hissede çalışmaz. Bunlar fikir oluşturması açısından esinlenmek için kullanılmalı.
Ben genelde göstergelerin parametreleri ile oynuyorum. Örneğin MACD 26-12,9 yerine MACD 17-8,6 kulanan biri vardı. Sanırım clark. Ben askerde idim o aralar. Bunun gibi değerler değiştirilerek optimizasyon yapılabilir.