-
[quote=VOBiX;97670]buradaki formüller Amerikan piyasalarına göre yazılmış formüllerdir. Hatta bazıalrı belli emtia grubu için dahi yazılmış oalbilir. Bir formülü her şeyde kulalnamazsınız. VOBdaki sistem hissede çalışmaz. Bunlar fikir oluşturması açısından esinlenmek için kullanılmalı.
Ben genelde göstergelerin parametreleri ile oynuyorum. Örneğin MACD 26-12,9 yerine MACD 17-8,6 kulanan biri vardı. Sanırım clark. Ben askerde idim o aralar. Bunun gibi değerler değiştirilerek optimizasyon yapılabilir.[/quote]
Saol vobix öğrenicez daha
-
[QUOTE=7410;97656]Sn abka
Dün metastock bakarken şu siteye rastladım bi incele istersen.Formüller var.Adamda baya iddalı
[url]http://www.meta-formula.com/[/url][/QUOTE]
binlerce formul var..yazmışlar .long -short,flat koşulunu..kafayı taktım..bu işi sonuna kadar ögreneceğim..ve tüm formulleri deneyeceğim..sonrada sentez yapacağım..özgün formül ortaya çıkacak..:)
-
[quote=7410;97658]Spotun bugün kaça kadar yolu var[/quote]
Tamamen amatörce EW sayımımı paylaşayım ,
5.5.5 sonu hedefleri ;
İMKB 100 : 15187
U030 : 19435
tceel-aefes-ttkom a dikkat ;
Bu hedeflere gelmemiz bazılarına uçuk gözüksede , diyer bütün hisselerin sabit kaldıgını varsayalım ,
tceel : 7200
aefes : 9000
ttkom : 3150 ye geldiginde bu hedeflere yaklaşırız.
Yatırım tavsiyesi deyildir , amatörce bir paylaşımdır.
-
Ne VOB muş be, iki şekild eoluyor sabah;
1) Önce shortculara kabus sonra longculara hayal kırıklığı
2) Önce longculara kabus sonr shortculara hayal kırıklığı.
Heleki DJ in %4 düştüğü günün ertesi şortta olmama rağmen buranın eksi bile açmamasını hiç unutmayacağım..
-
[QUOTE=marakes;97663]bi ihtimal dogan haberı nedenıyle dovız yukselıyo ve pıyasayı da dusmeye yakın yönde tutuyo olabılrler mı..kac gundur bı acayipiz bu da bı senaryo işte..[/QUOTE]
YArın akşam TCMB faiz kararı kararı var indirim bekleniyor. Tahvilciler daha çok akr edecek ve bir kısmı yine doalrını alıp kaçacak. Ondan da yükseliyor.
-
[quote=Astatin;97674]
Heleki DJ in %4 düştüğü günün ertesi şortta olmama rağmen buranın eksi bile açmamasını hiç unutmayacağım..[/quote]
:))) :) :o
-
fdow suan -0.61 demi?
tradexpress yalan mi gec mi anlamaya calisiom da
-
Makas gene 450 puan civarında seyrediyo genelde 300 oluyodu.Bu piyasanın düşeceği beklentisiyle shortcuların poz açtığını mı gösterir yoksa boğacılardan mı kaynaklanır?Böyle yorumlamak yanlış mı olur acaba
-
Uzunlarımla devam ediyorum.
-
-
Sizce Hokümet seçimden önceki 1 hafta içinde imf ile anlaşabilir mi? Nedeni de seçim haftası dövizi düşürüp, borsaya ralli yaptırmak ve halkın gözünde kriz bitti, ekonomi iyiye gidiyor mesajı vermek.
Bu senaryo hakkında fikriniz nedir?
-
[quote=suprad;97680]-0.49?[/quote]
doğru