ITALYA'DA OCAK AYI SANAYI URETIMI YILLIK YUZDE 16.7 GERILEDI (BEKLENTI:%-16.4 ONCEKI:%-14.3)
-MATRIKS-
:dü::dü:
Printable View
ITALYA'DA OCAK AYI SANAYI URETIMI YILLIK YUZDE 16.7 GERILEDI (BEKLENTI:%-16.4 ONCEKI:%-14.3)
-MATRIKS-
:dü::dü:
enter long:
(Fml("Candle - Hammer")=1) AND
(CCI(11)<-50)
close long:
((CCI(11)<80) AND
(Ref(CCI(11),-1)>80)) OR
((CCI(11)<-80) AND
Ref(CCI(11)>-80,-1))
enter short:
(Fml("Candle - Hanging Man'")=-1) AND
(CCI(11)>50)
close short:
((CCI(11)>-80) AND
(Ref(CCI(11),-1)<-80)) OR
((CCI(11)<80) AND
Ref(CCI(11)>80,-1))
(Go Top) alın size sistem:)
yahu ne cenabet piyasaymış, sinyal geldi işlem yap gitti 150-200 puan, stop yada take profit yap gitti 150-200 puan, geriye kalan da komisyon ıvır zıvır
[quote=VOBiX;97675]YArın akşam TCMB faiz kararı kararı var indirim bekleniyor. Tahvilciler daha çok akr edecek ve bir kısmı yine doalrını alıp kaçacak. Ondan da yükseliyor.[/quote]
haklısın..tum ppk karar gunlerı boyle olup olmadgını bılmedıgm ıcın tahmın yurutuyorum..
[QUOTE=7410;97653]Adamlar makası açmış 450 puan.Spot düşüyo.Ama vob duruyo.Benim aldığım yerden kar yazmıyo.Utanmasalar makası kısıp zarar yazdıracaklar yahu[/QUOTE]
bugün piyasa her iki tarafa da açık 7410, tahmin yapmak zor.. ben kısa devam ediyorum.. sabahki boşluğu doldurduk.. yurtdışının yukarı fazla marjının kalmadığını düşünürsek kısada olmak daha güvenli.. XU030 30,500 üstüne atarsa o zaman kısalar riske girer ancak..
Jerfin, ben kapattım dolar cortlarımı hedefimden.
yemek vakti geldiğinden bi pozisyon almıyorum. piyasayı bildiğin gibi yapabilirsin. geldiğimde ekip ruhu yönünde hareket edebilmek dileği ile...
:..::..:
[quote=abka;97684]enter long:
(Fml("Candle - Hammer")=1) AND
(CCI(11)<-50)
close long:
((CCI(11)<80) AND
(Ref(CCI(11),-1)>80)) OR
((CCI(11)<-80) AND
Ref(CCI(11)>-80,-1))
enter short:
(Fml("Candle - Hanging Man'")=-1) AND
(CCI(11)>50)
close short:
((CCI(11)>-80) AND
(Ref(CCI(11),-1)<-80)) OR
((CCI(11)<80) AND
Ref(CCI(11)>80,-1))
(Go Top) alın size sistem:)[/quote]
CCI lı sistem...filtresiz, teyitsiz...çok stres yapar yatayda hemde çok...hele close longa bayıldım..diyorki "şu anki CCI 80 den küçükse, ve bir önceki bardaki 80 den büyükse (ki bu CCI ın 80 i cross etmesi olarak tek komutlada yazılabilirdi :)) veya mevcut cci -80 den küçük ama bir bar önceki -80 den büyükse kapa diyor...
Cısss..veyadan önceki kısım kar al oluyor, sonraki kısım ise giren girdi stopla gibi bişey :)... CCI lı sistemler tehlikelidir heleki kontrol filtresi yoksa...kontrölsüz güç, güç değildir ....çok güzel bir lafda bu bula bula pirelli için kullanmışlar..
ABka'cım bu sistem 1 nci kuşağın atalarından..ama kar bırakmaz demiyorum :)
[QUOTE=enorton;97681]Sizce Hokümet seçimden önceki 1 hafta içinde imf ile anlaşabilir mi? Nedeni de seçim haftası dövizi düşürüp, borsaya ralli yaptırmak ve halkın gözünde kriz bitti, ekonomi iyiye gidiyor mesajı vermek.
Bu senaryo hakkında fikriniz nedir?[/QUOTE]
imf anlaşması olsun, sadece 1 gün düşer döviz.. ondan sonra fişekler yukarı.. ters teper öyle bir düşünce anlayacağın..:)
[QUOTE=enorton;97681]Sizce Hokümet seçimden önceki 1 hafta içinde imf ile anlaşabilir mi? Nedeni de seçim haftası dövizi düşürüp, borsaya ralli yaptırmak ve halkın gözünde kriz bitti, ekonomi iyiye gidiyor mesajı vermek.
herkesde seçim rallisi beklentisi var beklenenin tersi olmazmı
[quote=enorton;97681]Sizce Hokümet seçimden önceki 1 hafta içinde imf ile anlaşabilir mi? Nedeni de seçim haftası dövizi düşürüp, borsaya ralli yaptırmak ve halkın gözünde kriz bitti, ekonomi iyiye gidiyor mesajı vermek.
Bu senaryo hakkında fikriniz nedir?[/quote]
borsanın altın kuralı:
herkesin bildiğinden para kazanılmaz...:D
Festival ödülü alır ama gişe yapmaz.
[quote=jerfin;97687]bugün piyasa her iki tarafa da açık 7410, tahmin yapmak zor.. ben kısa devam ediyorum.. sabahki boşluğu doldurduk.. yurtdışının yukarı fazla marjının kalmadığını düşünürsek kısada olmak daha güvenli.. XU030 30,500 üstüne atarsa o zaman kısalar riske girer ancak..[/quote]
Aynen.Doğru yerde beklemiyoruz sadece bi parca daha güvenli olan bölgede bekliyoruz.30,500 üstüne atmasına gerek kalmadan 5 günlük ortalama kırılır.O zaman da sistem geregi benim poz değiştirmem gerekir.