[quote=unlimitted;97692]borsanın altın kuralı:
herkesin bildiğinden para kazanılmaz...:D[/quote]
..ve bu kuralı da herkes bilir:):)
Printable View
[quote=unlimitted;97692]borsanın altın kuralı:
herkesin bildiğinden para kazanılmaz...:D[/quote]
..ve bu kuralı da herkes bilir:):)
imf anlaşması buzdagı ve görünmeyen yüzü gibi bir noktada..anlasmak ıyı evet ama anlasmamak da su anda kotu etkısı olabılcek bı cok seyı frenlıyo pıyasada.beklentı kültürü canlı tutuluyo ve yapılcaklar yapılmıyo.eger secım oncesı bu anlasma yapılırsa bu kez ıc durumlara döneriz önce,dolar kısa surelı duser fakat sonra olan anlasmanın etkiszligi akıllara gelip gerceklerle yüzleşilir.yani bu açıdan şu anda seçim e kadar anlasmamak hukumet menfeatinedir..
29450den shortları kapattım izlemedeyim flat
[QUOTE=abka;97684]enter long:
(Fml("Candle - Hammer")=1) AND
(CCI(11)<-50)
close long:
((CCI(11)<80) AND
(Ref(CCI(11),-1)>80)) OR
((CCI(11)<-80) AND
Ref(CCI(11)>-80,-1))
enter short:
(Fml("Candle - Hanging Man'")=-1) AND
(CCI(11)>50)
close short:
((CCI(11)>-80) AND
(Ref(CCI(11),-1)<-80)) OR
((CCI(11)<80) AND
Ref(CCI(11)>80,-1))
(Go Top) alın size sistem:)[/QUOTE]
Örnek burada CCI değeri 11 alınmış. ve -100 ile 100 arsı değil de -80 ile 80 arasına bakılmış. PArametreler değiştirilmiş.
Aşağıdaki şekilde system tersea sokun opt1 için veri aralığı seçin ve test edin değişik sonuçlar verecektir.
[QUOTE]enter long:
(Fml("Candle - Hammer")=1) AND
(CCI(opt1)<-50)
close long:
((CCI(opt1)<80) AND
(Ref(CCI(opt1),-1)>80)) OR
((CCI(opt1)<-80) AND
Ref(CCI(opt1)>-80,-1))
enter short:
(Fml("Candle - Hanging Man'")=-1) AND
(CCI(opt1)>50)
close short:
((CCI(opt1)>-80) AND
(Ref(CCI(opt1),-1)<-80)) OR
((CCI(opt1)<80) AND
Ref(CCI(opt1)>80,-1)) [/QUOTE]
Öğlen arasında vob gene kolbastı gibi acayip hareketler yaparmı acaba.Bazen öyle oturuyo kös kös bekliyo.Bazende çıldırıyor.
[quote=Astatin;97695]..ve bu kuralı da herkes bilir:):)[/quote]
aha oldu mu sana Thomson'un lamba paradoksu tadında hatta lezzeti mengen aşçılarının küçük dillerini yutturtacak akıllara zarar miktarda çok daha tatlı bir paradoks!
.kom
Herkes şu anda Vobdan cacık olmaz derken adamlar herkesin bildiğinin tersine oynarmış desem buda senaryo.:..::..::..:
[quote=7410;97699]Öğlen arasında vob gene kolbastı gibi acayip hareketler yaparmı acaba.Bazen öyle oturuyo kös kös bekliyo.Bazende çıldırıyor.[/quote]
olabilir...ya aşağı yapar, kolbastı şekil değiştirir..boğalar külbastı olur, ya yukarı yapar ayular kolkırıldı olur..yada böyle kalır..zzzzzzzzzzzzzz
[quote=7410;97699]Öğlen arasında vob gene kolbastı gibi acayip hareketler yaparmı acaba.Bazen öyle oturuyo kös kös bekliyo.Bazende çıldırıyor.[/quote]
ben hallettim, ilk şıkkı uygulayacak! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
arkadaşlar herkese afiyet olsun...
[quote=Fantom;97697]29450den shortları kapattım izlemedeyim flat[/quote]
Ben de mi kapatsaydım acaba diyorum.Geliyo üstüme üstüme :)
550-600 aralığını deniycek galiba gene.Kıramazsa aşağı bırakır kendini diye umut ediyorum..
[QUOTE=Astatin;97702]olabilir...ya aşağı yapar, kolbastı şekil değiştirir..boğalar külbastı olur, ya yukarı yapar ayular kolkırıldı olur..yada böyle kalır..zzzzzzzzzzzzzz[/QUOTE]
ayular kolkırıldı olunca yen içinde kalır mı? .kom