[QUOTE=VOBiX;97742]Spread yapıp komisyon vereceğinize nakite geçin! Yönden emin olunca pozsiyona girin.[/QUOTE]
yok yok illaha pozisyon lazım :D
Printable View
[QUOTE=VOBiX;97742]Spread yapıp komisyon vereceğinize nakite geçin! Yönden emin olunca pozsiyona girin.[/QUOTE]
yok yok illaha pozisyon lazım :D
[quote=VOBiX;97742]Spread yapıp komisyon vereceğinize nakite geçin! Yönden emin olunca pozsiyona girin.[/quote]
O da olabilir tabi sn.vobix neden olmasın.Tamamen insanların tarzlarıyla ve tecrübeleriyle alakalı bişey
hah şöyle be
[QUOTE=VOBiX;97635]Bugün eksi kapanırsak kimse şaşırmasın![/QUOTE]
"Yawf kardeşim DOW %2,5 artı yaptı! Neden düşüyoruz biz?" diye merak edenelre cevap k.ı kırık APSD analizinde :
[QUOTE=abka;97348]apsdeg. bakarsak senaryo 7. ye uyar... fiyat aşşağı apsdeş. artıyor..
yeni ayılar temkinli bogalara agresif satıyorlar...
yanlışım olabilir..
burada kafa mı karıştıran şu...
mesela çok az işlemle 1000 puan gap yedik..oradan apsdeg. artmaya başladı..500 puan eksiye kadar yükseliş oldu...bu senaryo7 ye uyar mı..çünkü aps artarken esasında fiyat artmış...[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;97354][COLOR="#0000ff"][B]29,375 altında senaryo 7 daha uygun olur[/B][/COLOR]. Gapli günlerde gün geneline bakın. Gap oluşumlarında piyasa yatayda ise o gap güniçinde doluyor genellikle. Kuvvetli trendlerde gapi bırakır bir daha da uğramaz yanına.[/QUOTE]
[QUOTE=abka;97446]geceye kısayım...
-fdow ve dax da saatlik ve altında uyumsuzluk var.acısı elbette çıkacaktır.
-sistem sat da.
-29600 altı kapanış olacak gibi..
-[COLOR="Blue"][B]apsd senaryosu(7)[/B][/COLOR] olumsuz...[/QUOTE]
Vob a ilk girdiğimde sistem mistem yoktu, içimden ne gelirse onu yapardım ve en çok parayı da o zaman kazanadım ama tüm portfoyü 2 günde sıfırlayınca sistemli olmaya karar verdim. Ogün bugündür sistem takip etmeye çalışırım. Sanırım zamanla sistem körlüğü denen şey oldu.
Son 6-7 gündür piyasa artı açıp eksi kapıyor. Eskiden olsa her sabah ek kısa yapardım ama sisteme baktığımız için kısa kapayıp uzun açıyoruz ve sürekli çarpılıyoruz. Sanırım sadece sistemlere de bakmamak gerekiyor.
[quote=Astatin;97739][B]bak aklıma ne geldi[/B] :) bir arkadaş vardı, ingilizce yeterlilik sınavına giriyoruz master öncesi.... kağıda bir cümle yazıp çıkmıştı..
"bir dil bir insan, iki dil iki insan, üç dil üç insan, ben dil bilmiyorum ben insan değilmiyim"[/quote]
bak aklıma ne geldi...
üniversitede ingiliz edebiyatı dersinden nefret ederdim.adam psikopat bir doçentin tekiydi.yurtdışında seminerler konferanslar veren bi adamdı.
roman verirdi ve sınavda tek soru sorardı 100 puanlık.ben tabii romanları okumazdım.son sınıftayım bütünlemeye kaldım.başka bütünlemem falan yok dersi verip mezun olacağım veremezsem okul uzayacak.
ve yine romanı okumamışım.soru geldi önüme 100 puancık hepi topu benim 65 almam lazım minimum.
ne yaptım biliyor musun?
ingilizce böümünde okuyorum ve sınav kağıdına başladım TÜRKÇE yazmaya.dedim hocam canım ciğerim ben ingiliz edebiyatını sevmek zorunda mıyım? bana verdiğiniz romanları yalayıp yutmak zorunda mıyım?ben sevmiyorum dedim.ben hayvanları seviyorum dedim.siz hayvanların şunlarını şunlarını biliyor musunuz? muhtemelen HAYIR...neden çünkü ilgi duymuyorsunuz.bende ingiliz edebiyatına ilgi duymuyorum dedim.
döşedim 1 sayfa...
o psikopat hoca burnundan kıl aldırmayan hoca beni geçirdi...hem vallahi hem billahi...
adam marjinal birşeydi.sanırım bende marjinal bir kağıt verince bu çocuk benim kafadan dedi herhalde :p
Haydeeee.. "sağanak" olup yağalım 5.5.5 e doğru :)
silkelensem mi acaba yoksa buraya kadar mı
sanki devamı var gibi duruyo ama
[QUOTE=fXci;97743]yok yok illaha pozisyon lazım :D[/QUOTE]
Sen "Su düğnyası" filmindeki bir dünaydasın. Ya suyun altında oalcaksın ya üstünde. KAra diye bir şey yok .dng
[quote=SEYYAH;97748]bak aklıma ne geldi...
üniversitede ingiliz edebiyatı dersinden nefret ederdim.adam psikopat bir doçentin tekiydi.yurtdışında seminerler konferanslar veren bi adamdı.
roman verirdi ve sınavda tek soru sorardı 100 puanlık.ben tabii romanları okumazdım.son sınıftayım bütünlemeye kaldım.başka bütünlemem falan yok dersi verip mezun olacağım veremezsem okul uzayacak.
ve yine romanı okumamışım.soru geldi önüme 100 puancık hepi topu benim 65 almam lazım minimum.
ne yaptım biliyor musun?
ingilizce böümünde okuyorum ve sınav kağıdına başladım TÜRKÇE yazmaya.dedim hocam canım ciğerim ben ingiliz edebiyatını sevmek zorunda mıyım? bana verdiğiniz romanları yalayıp yutmak zorunda mıyım?ben sevmiyorum dedim.ben [COLOR=red]hayvanları seviyorum[/COLOR] dedim.[COLOR=red]siz hayvanların şunlarını şunlarını biliyor[/COLOR] musunuz? muhtemelen HAYIR...neden çünkü ilgi duymuyorsunuz.bende ingiliz edebiyatına ilgi duymuyorum dedim.
adam marjinal birşeydi.sanırım bende marjinal bir kağıt verince bu çocuk benim kafadan dedi herhalde :p[/quote]
adam korkmuş bence :):D
[quote=Astatin;97737]kandırma forumu...sen dün long olmuştun..oysa bu sistem bu sabah gap de long olmuş, tüm 1inci kuşak sistemler gibi..ortalamlr kırıldı, cci her bişeyi parçaladı..al vermeyen sistemmi kaldı beaah....yalançıı..gerçek grafı gönder..
PS: Benim test edilip onaylanmış kullandığım sistem de, dün satta kapadı, sabah al verdi ama 525 de yine sat verdi..
Sistem-i Muazzama ise: Dün 350 ve 275 de powered :) al verdi..bu sabah 700 de sat verdi....lelele.lelele.lelele ciddimiyim acaba :) kim bilir:..:üüü:o:eek::cool:[/quote]
[URL="http://img25.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2f.jpg]"][URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2f.jpg][/URL][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/5053/screenhunter2f.jpg[/IMG][/URL]
Bunumu diyorsun Astatin:..::..::..:
[QUOTE=enorton;97747]Vob a ilk girdiğimde sistem mistem yoktu, içimden ne gelirse onu yapardım ve en çok parayı da o zaman kazanadım ama tüm portfoyü 2 günde sıfırlayınca sistemli olmaya karar verdim. Ogün bugündür sistem takip etmeye çalışırım. Sanırım zamanla sistem körlüğü denen şey oldu.
Son 6-7 gündür piyasa artı açıp eksi kapıyor. Eskiden olsa her sabah ek kısa yapardım ama sisteme baktığımız için kısa kapayıp uzun açıyoruz ve sürekli çarpılıyoruz. Sanırım sadece sistemlere de bakmamak gerekiyor.[/QUOTE]
İşte sistemin yanına biraz APSD biraz da histem koymak faydalı olabilir.