ben uzundayım..sat gelirse acımam..inanıyorum garanti gelecegin kagıdı..dünkü agresif düşüş de ergenokon tutuklamaları oldukca etkili idi..yoksa garanti 2,58 i görmemeliydi...
Printable View
ben uzundayım..sat gelirse acımam..inanıyorum garanti gelecegin kagıdı..dünkü agresif düşüş de ergenokon tutuklamaları oldukca etkili idi..yoksa garanti 2,58 i görmemeliydi...
kim almış- kim vermiş burdan asla bir şey çıkmaz...bunun 10 tane oyunu var...
kim almış- kim vermiş burdan asla bir şey çıkmaz...bunun 10 tane oyunu var...
[QUOTE=mbm;20378]buralar 39900-41100 civarı ideal kısalma yeri kanımca...
yurtdışının yönü aşagı bende....
her yer yurtdışı ,vadeli sahte çıkıyor
ikinci seans aşagı bekliyorum...[/QUOTE]
şuan kritik yerdeyiz hala....
800 altında satışlar hızlanır kanımca....
dediğim gibi bu seans özellikle fdowu aşagı bekliyorum....
çok sahte çıktılar bunlar.. çok....
[QUOTE=mbm;20378]buralar 39900-41100 civarı ideal kısalma yeri kanımca...
yurtdışının yönü aşagı bende....
her yer yurtdışı ,vadeli sahte çıkıyor
ikinci seans aşagı bekliyorum...[/QUOTE]
şuan kritik yerdeyiz hala....
800 altında satışlar hızlanır kanımca....
dediğim gibi bu seans özellikle fdowu aşagı bekliyorum....
çok sahte çıktılar bunlar.. çok....
[QUOTE=abka;20430]kim almış- kim vermiş burdan asla bir şey çıkmaz...bunun 10 tane oyunu var...[/QUOTE]
bizde tam olarak bunu soyluyoruz abka.Dsi birgunde 30.000 tane long acmis hemen long acalim veya efg 20.000 tane short acmis hemen short acalim bunlar aptalca seyler.
[QUOTE=abka;20430]kim almış- kim vermiş burdan asla bir şey çıkmaz...bunun 10 tane oyunu var...[/QUOTE]
bizde tam olarak bunu soyluyoruz abka.Dsi birgunde 30.000 tane long acmis hemen long acalim veya efg 20.000 tane short acmis hemen short acalim bunlar aptalca seyler.
birazdan garanti 280 yıkılıcak 3 milyon lot yazmışlar bile milleti uyutmaya o zaman vadelide satışlar hızlanır kanaatimce
birazdan garanti 280 yıkılıcak 3 milyon lot yazmışlar bile milleti uyutmaya o zaman vadelide satışlar hızlanır kanaatimce
[QUOTE=Vob Trader;20434]birazdan garanti 280 yıkılıcak 3 milyon lot yazmışlar bile milleti uyutmaya o zaman vadelide satışlar hızlanır kanaatimce[/QUOTE]
yazarken 2.3 milyonu gitti bile
[QUOTE=Vob Trader;20434]birazdan garanti 280 yıkılıcak 3 milyon lot yazmışlar bile milleti uyutmaya o zaman vadelide satışlar hızlanır kanaatimce[/QUOTE]
yazarken 2.3 milyonu gitti bile