her kar yaptigimda kari tahsil etmek gibi bir hastalik daha var bende :) belli bir sermayem vardir uzerine ciktimi tahsilati yaparim.
Printable View
her kar yaptigimda kari tahsil etmek gibi bir hastalik daha var bende :) belli bir sermayem vardir uzerine ciktimi tahsilati yaparim.
İlle görüş isterseniz bugün burada show yapacaklar.Hepsi artıya geçecek.
[QUOTE=Ronaldinho;31486]Uzun vade tutmam hem de hiç ama uzun vade görüş bildiririm.Ftse falan artı şu anda.Usd jpy iyi.Düşebilir de artabilirde kesin değil.Bol kazançlar.[/QUOTE]
cok kisa vadeli dusunuyorsan bu adamlarin tersi yuzu belli degilki asagiya giderken terse yatiriyorlar aman dikkat Ron usd/jpy sokmez bunlara bence.
[QUOTE=follow;31487]HER YIGIDIN YOGURT YIYISI VARDIR TEO :) 300-400 PUANI GORDUMMU DAYANAMIYORUM BENDEDE BOYLE BIR HASTALIK VAR AMA 50 PUANADA TRADE EDILMEZ YANI :rolleyes:[/QUOTE]
eğer 1oo 1oo dönüyorsanız ve double yani şortken hem poz kapa long; long kende hem poz kapa şort yapıosanız ve 0.5 ytl kom ödüosanız 50 puana trade yapılır:) 800 longladınız 850 poz kapa şortladınız 800 gene poz kapa lon yaptınız. 400 işleminiz var 1ooo lira karınız var 200 lira kom ödersiniz. kalır temiz 800 ytl:) bence muazzam para
[quote=follow;31487]HER YIGIDIN YOGURT YIYISI VARDIR TEO :) 300-400 PUANI GORDUMMU DAYANAMIYORUM BENDEDE BOYLE BIR HASTALIK VAR AMA 50 PUANADA TRADE EDILMEZ YANI :rolleyes:[/quote]
50 puana trade edilmez değil.Herkes trade edemez 50 puana demeniz lazım.Hem de yüklü işlemlerle ben edebiliyorum.Herkes edemez tabiki.Zor meslek vob.Ben ama tabiki kesinlikle yönü net görünce kesiyorum işlem yapmayı.Şu anda da biraz durdum.Yükseliş olabilir.Bu arada 50 puana trade edilmez dediğiniz trade le 1e 100 yapmanın zevki var içimde.Kolay gelsin.
[QUOTE=jerfin;31488]sn.mbm olsaydı bu uyumsuzluğu hemen yazardı.. o yok ben yazayım bari:) spot ve vadeli 2. tepede bariz negatif uyumsuzluk yaptı.. göstergeler fiyatı desteklemedi..[/QUOTE]
dünde yazdım amma negative uymsuz bitti artık normal sindi
[QUOTE=hexen;31330]mbm vob 15 dakk negative uyumsz olcak ralli lazm yarın[/QUOTE]
bu 14 gün içinde ki bu bugün yada cuma dahil olabilir, dow 6 haziran dan beri bulunduğu bantı bir tarafa kıracaktır, bu kırılım büyük ihtimal aşağı olacaktır. Ancak şu anda pozisyonda olmayanlarda dahil kırılım yönüne rahatlıkla pozisyon açmalıdır. Yüzde 20 lik bir hareket olacaktır toplamda ancak ilk etapta %8-10 arası. (hareket 3-6 ay sürecektir).
vobu ayrı tutun bu dow yorumudur. Kişsel görüştür.
Sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;31492]eğer 1oo 1oo dönüyorsanız ve double yani şortken hem poz kapa long; long kende hem poz kapa şort yapıosanız ve 0.5 ytl kom ödüosanız 50 puana trade yapılır:) 800 longladınız 850 poz kapa şortladınız 800 gene poz kapa lon yaptınız. 400 işleminiz var 1ooo lira karınız var 200 lira kom ödersiniz. kalır temiz 800 ytl:) bence muazzam para[/QUOTE]
dogru ancak soyle bir olay var eger 300-400 puan otesini %80 dogrulukla gorebiliyorsam niye 50 puana tenezzul edeyimki?mesela teo da 1000-1500 otesini goruyor niye 300-400 puana tenezzul etsinki?Tarz meselesi gibi bisey.
[quote=nyse-dj;31491]cok kisa vadeli dusunuyorsan bu adamlarin tersi yuzu belli degilki asagiya giderken terse yatiriyorlar aman dikkat Ron usd/jpy sokmez bunlara bence.[/quote]
Tek usdjpy ye bakmıyoruz tabiki.Şu anda dowun 15 puanını yedi vob ve üstüne aldılar vobu.Demekki güçlüyüz.Artmamız lazım.Bu arada o 50 puanlık trade az önceki.1100 ytl gibi birşey bıraktı.Nette 750 falandır.
[QUOTE=follow;31496]dogru ancak soyle bir olay var eger 300-400 puan otesini %80 dogrulukla gorebiliyorsam niye 50 puana tenezzul edeyimki?mesela teo da 1000-1500 otesini goruyor niye 300-400 puana tenezzul etsinki?Tarz meselesi gibi bisey.[/QUOTE]
demekki trader o an 300-400 puan ötesini %80 doğrulukla göremiyor:)
[quote=follow;31496]dogru ancak soyle bir olay var eger 300-400 puan otesini %80 dogrulukla gorebiliyorsam niye 50 puana tenezzul edeyimki?mesela teo da 1000-1500 otesini goruyor niye 300-400 puana tenezzul etsinki?Tarz meselesi gibi bisey.[/quote]
Ama teo zarar ettiğin de 1500 puan ediyor paranın 4 te biri gidiyor.Az paraya oynarsa da az kazanıyor.Benim margin call derdim olmuyor.Ben her halukarda az riskli oluyorum.
[QUOTE=Ronaldinho;31497]Tek usdjpy ye bakmıyoruz tabiki.Şu anda dowun 15 puanını yedi vob ve üstüne aldılar vobu.Demekki güçlüyüz.Artmamız lazım.Bu arada o 50 puanlık trade az önceki.1100 ytl gibi birşey bıraktı.Nette 750 falandır.[/QUOTE]
200 200 mu aliyorsun .brv o zaman her puan sana kazandirir dogru bu tarz meselesi. herkes isini bilir.
en iyisi senin yöntem Sevgili Follow parayı sistemden dışarı çıkaracaksın.
[QUOTE=Vob Trader;31498]demekki trader o an 300-400 puan ötesini %80 doğrulukla göremiyor:)[/QUOTE]
dedim ya tarz olayi belki teo da 1000 puani gormesine ragmen 300 puana trade eder veya 50 puana trade edende 300-400 puan otesini gorur.Kisinin hayata bakisi bile diyebilirsin buna.Bu arada 775 den biraz daha long actim.ALSAT TAVSIYESI DEGILDIR.
[QUOTE=Ronaldinho;31499]Ama teo zarar ettiğin de 1500 puan ediyor paranın 4 te biri gidiyor.Az paraya oynarsa da az kazanıyor.Benim margin call derdim olmuyor.Ben her halukarda az riskli oluyorum.[/QUOTE]
RON DOSTUM MESELA BEN 20/200 KONTRATLA OYNARIM MESELA BU DA BIR TARZDIR HAYATTADA MARGIN YEMEM.ORNEK VEREYIM BIRAZ ONCE COK AZ MIKTAR ALDIM DEDIGIM 5 TANEYDI.BEN BIRAZ SAGLAMCIYIM BENIM FELSEFEMDE BU.
Vobu kim yönetiyorsa hayranım bu adamlara.Müthiş psikolog bunlar.
pariteler şu an sarhoş gibi, gürültü çok yüksek 6 desibel üzerinde ,bu gürültüde paritelerde sinyallerin hiç bir anlamı yok şu an, Hiç bir pariteye şu an pozisyon açmam...
Yahu benim adıma ne konuşuyorsunuz, ben buradayım,bana sorsanıza, Teo şunu yapar bunu yapar :) hehehe
5" 15" aşağı kesti biraz sonra saatlık ta keserse seyreyleyin çoşkuyu benmi 51,425 şort pozizyondayım
Bu borsalar bugün düşmeli bugün düşmezse dow 11450 altında kapanmazsa burası daha düşmez.Şimdi isc falam bastılar yine bakalım napcaklar.
Matriks'i donan varmı acaba ?
[QUOTE=teo;31506]Yahu benim adıma ne konuşuyorsunuz, ben buradayım,bana sorsanıza, Teo şunu yapar bunu yapar :) hehehe[/QUOTE]
GENC NESIL SIZI ORNEK ALIYOR FENAMI :):):)
Bu vobun alış baskısı neden birazdan anlarız.50900 üstünde yeni bant oluşur.Daha da üstler görülür.50675 altında uçurum var.
[QUOTE=Ronaldinho;31511]Bu vobun alış baskısı neden birazdan anlarız.50900 üstünde yeni bant oluşur.Daha da üstler görülür.50675 altında uçurum var.[/QUOTE]
Ben hala yukari bekliyorum 2000 puan dusse bugunku kar gider:),yukselis devam ederse kar uzerine kar biner.
Gong! ve vadelide 60' da Macd'da sat vermis.
Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
Doğanın harikasıdır kasırgalar...
[QUOTE=teo;31514]Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
Doğanın harikasıdır kasırgalar...[/QUOTE]
Mecazi anlamını da dikkate alalım mı Sn. Teo :)))
[QUOTE=teo;31514]Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
yalnız havalanan araba sizin araba olsa gene de harika olurmu :) kasko var no problem derseniz de eğer havalanan arabanın için de siz olsanız:D:D
şimdi bunu vadelide kasırga başlayacak anlamında mı algılayalım:D
Ben Kasirgaya Kasirga Demem 5 Siddetine Ulasmadikca :):)essin Bakalim,gorelim :)
ben ce rezalat bişi kasırga eğer sizin de eviniz barkınız öle bi doğa olayında yok olsa bütün varlıklarınızı kaybetseniz sizin için de rezalet bişi olur emin olun.
Kasırgayı bilmem de isc ye iyi yerleştirdi doğa teyze.
[QUOTE=Vob Trader;31516]yalnız havalanan araba sizin araba olsa gene de harika olurmu :) kasko var no problem derseniz de eğer havalanan arabanın için de siz olsanız:D:D[/QUOTE]
içinde olup olmamak bir şanstır, Mesele depremler,kasırgalar,tufanlar, hayatın devamı, ve dünyanın kendini tazelemesi için doğanın harikalarıdır.eğer bunlar olmasa idi, dünya da yaşam devam edemezdi.
Ben bu yönden bakmıştım, elbette ölümlere kimse sevinemez,Ama hayatın içinde ölüm de vardır.
Ölüm sorun değildir, üzücü olan sevdiklerinizden ayrılmaktır.Hele hele size ihtiyacı olan kişileri erken terkederseniz,geri kalanların durumu üzücüdür.
Yoksa kim öldüğünü biliyor ki.
[QUOTE=Ronaldinho;31520]Kasırgayı bilmem de isc ye iyi yerleştirdi [U]doğa teyze[/U].[/QUOTE]
Borsalarda şelaler ,ralliler olmazsa borsa olurmuydu, Bu da bir doğanın harikasıdır :) heheheh
Adamlara bak dow-dax'ın bütün düşüşünü 50700-750 karşılayıp, 1 puan yükselmelerini bile yukarı için kullanmayı düşünüyorlar gibi...
borsalar insanlık tarihine benzer. uygarlıklar hep gelişir ilerler, borsalar da öle çok uzun vade hep ileri hep ileri
[QUOTE=teo;31521]içinde olup olmamak bir şanstır, Mesele depremler,kasırgalar,tufanlar, hayatın devamı, ve dünyanın kendini tazelemesi için doğanın harikalarıdır.eğer bunlar olmasa idi, dünya da yaşam devam edemezdi.
Ben bu yönden bakmıştım, elbette ölümlere kimse sevinemez,Ama hayatın içinde ölüm de vardır.
Ölüm sorun değildir, üzücü olan sevdiklerinizden ayrılmaktır.Hele hele size ihtiyacı olan kişileri erken terkederseniz,geri kalanların durumu üzücüdür.
Yoksa kim öldüğünü biliyor ki.[/QUOTE]
asıl hayat ölünce başlıor da neyse. detaylarda kaybolmayalım
Yalnız kasırgalar mı? Bizim doğal felaketler diye baktığımız tüm felaketler doğanın harikasıdır.
Doğa kendisine yapılan saldırıları geri alarak kendini yeniliyor bence....
Şu 700 puan teorik puan fazlalağını da düşseler de rahatlasam, çok gözüme batmaya başladı...
[QUOTE=catedral;31526]Yalnız kasırgalar mı? Bizim doğal felaketler diye baktığımız tüm felaketler doğanın harikasıdır.
Doğa kendisine yapılan saldırıları geri alarak kendini yeniliyor bence....[/QUOTE]
doğa değil ben yukardaki ikaz ediyor bizleri