Sn Astatin açıklamanız için teşekkürler.
Printable View
Sn Astatin açıklamanız için teşekkürler.
[quote=ÖZGÜR EFE;97778]shortcuları dohol bile kurtaramadı sanki (şimdilik) .kom[/quote]
mevcut durum dohol un xu30 a etkisi -13 puandır, dohol gösterge değil endeks için.
DYHOL'lerim duruyor...vermem...ya bana para kazandıracak adam gibi...ya da kapatırlar tahtasını...öbür türlü ver-mem...
1.000 tane ama gerçekten iyi bir performans sergilerse VOB'taki 1000 puandan daha çok keyif verir bana...
[quote=7410;97776]:..: :D :))) .lelele
işallah .ama vadeli dolar da bi 5 günlük ortalamaya geliyo bi aşağı iniyo.Bi kırsa yukarı kimse tutamaz gibi geliyo[/quote]
iş bankası ile akbank geçen gün 1.72-1.71 aralığından bastıkları 50.000 kontratın yarısını stoplasalar bana yeter! :D
[QUOTE=SEYYAH;97775]iyi boğulmamış.naaptın oksijeni sanayii tüpüne bastın herhalde bu sefer :..:
yoksa şimdiye 50 kere çıkardı sistemin su üstüne :..:[/QUOTE]
genelde zıp zıp yapmaz emma yaptı işte geçende
[quote=Larossıan;97779][URL="http://img14.imageshack.us/my.php?image=87534311.jpg"][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6941/87534311.jpg[/IMG][/URL]
Beğenmedim diye düzeltmiştim bende.:..::..:[/quote]
Larossian,
hiç sektirmeden uyuyor musun sistem sinyallerine?
şunun için soruyorum.grafikteki görüntü gerçekten çok iyi.muhtemelen geçmişide iyidir.fakat sen bundan ne kadar faydalanıyorsun?
fXci nin sistemide süperdi ama o son zamanlarda yan çizmeye başladı sanırım sinyallere uyma konusunda.
[quote=SEYYAH;97785]Larossian,
hiç sektirmeden uyuyor musun sistem sinyallerine?
şunun için soruyorum.grafikteki görüntü gerçekten çok iyi.muhtemelen geçmişide iyidir.fakat sen bundan ne kadar faydalanıyorsun?
fXci nin sistemide süperdi ama o son zamanlarda yan çizmeye başladı sanırım.[/quote]
Harfiyen uyarım.
Jerfin Turkcell i 5 kademe çökertsin kampanyası başlatıyorum..Hadi yawwww..İşim gücüm var..çıkcam..kütürdetin şu endekside geceye kısa taşıyalım
[QUOTE=mozkan;97770]apds sonuçtur neden değildir. bu nedenle gıçı kırıktır. nedensellik boyutunu irdelemenizi öneririm.[/QUOTE]
APSD bugünün sonucu yarının nedenidir bana göre.
metastocku acamıyorum..winrar vs. de var..
[QUOTE=emrehan;97771]princ grafigi matriks yada foreks te varmı acaba[/QUOTE]
Ek lisansa tabi olduğundan parası olana vardır.
[quote=VOBiX;97788]APSD bugünün sonucu yarının nedenidir bana göre.[/quote]
yağmur yağdığı için şemsiye alırsınız, şemsiyenizi her aldığınızda yağmur mu yağar.